Şimdi Ara

Ati Sponsored. Half-Life 2 DeathMatch.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ßiLdiğiniz gißi Steam ve Valve'nin Sponsoru Ati ;

ßir Promosoyon ßaşlattılar , Ati Ekran kartı Sahiplerine Half-Life 2 DeathMatch ve Lost Coast'ı ßedava Dağıtıyorlar.

Yapmanız Gereken ;

http://ati.amd.com Sitesine Giderek Ati Ekran Kartınızın Son Driver'ını indirmek , Driver Kurulum Esnesında Yanında Steam'ıda yükliyecek.

Masaüstünüze gelecek Olan "Free Games Offer" Link'ine Tıklamak , Adresleri Takip etmek , Eğer Steam ID 'niz Varsa OnunLa Login OLaßilirsiniz yoksa Yeni ßir id Alıp oynayaßilirsiniz .

ßu Promosyon Sadece Ve Sadece Ati Ekran Kartı OLan Makinelerde Çalışmakta , Ati Ekran Kartı OLan makinelerden Hesap Alıp , Nvidia vs . diğer Ekran Kartlarında Çalışmıyor şimdiden ßelirteyim.

Ortalama 2.8 GB Download Yapıyor Lost Coast OLmadan , ki Zaten Lost Coast ßir Teknoloji Demosu Tek ßölümlük indirmenize gerek yok.Ama ßen Geliştirilmiş Source Motorunun Neler yaptığını Görmek istiyorum diyorsanız +380 MB daha Download Ediyor..

Umarım Açıklayıcı OLmuştur. Soru ve Görüşlerinizi ßurdan ßiLdirin.

SaygıLarımLa .

Edit : yanlış Link Mazur Görün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone -- 16 Haziran 2007; 23:04:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 17 Haziran 2007; 1:16:39 >

Orjinalden alıntı: Stone

Ortalama 2.8 GB Download Yapıyor

Pek gorulmeyecek gibi degil ama neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Haziran 2007; 1:36:44 >

Orjinalden alıntı: hunterx

quote:

Orjinalden alıntı: Stone

Ortalama 2.8 GB Download Yapıyor

Pek gorulmeyecek gibi degil ama neyse...

gördüm ama biraz görmemezlikten yaptımya benimki 256 lık bunu 24 saate ancak indirir şimdiden vazgeçtim
    Daha Fazla Göster
  • ehheehe oda güzel İçim fesat olduğu için, anlamak istediğim gibi anlıyorum. Tamam saol :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.