Şimdi Ara

ati rodeon hd 5470 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus laptopum var ve ekran kartı ati mobility rodeon hd 5470. amd sitesinden indirdiğim driveri yükleyince ekran kararıyor ve tekrar gelmiyor güncel diveri nerden bulabilirim yardım lütfen

• legolas0650 L kullanıcısına yanıt
    amd sitesinde indirdiğin diriver'in uyumunu kontrol et(örek işletim sistemin windows 7 64bit ise ona göre indir)
  • er36po kullanıcısına yanıt
    windows7 64 bit benimki ve onu indirmeme rağmen olmuyor
    acaba inerken hatamı oldu dedim ve amd sitesinden tekrar indirdim ve uyumluluğunu win7 yapıp çalıştırdım (sitenin birinde uyumluluğu güzünden ekran kararıyor demiş) şimdiki sorun da yükleme sırasında ibre belli bir noktada takılıp kalıyor saatlerce bekledim ilerleme yok
    şöye birşey yapın: sistemde kurulu driver var ise onu tamamen kaldırın, C ye girip ekarti ile ilgili driverin dosyalarını silin.pcyi yeniden başlatın,amd'den indirdiğiniz driveri tekrardan kurun.
  • laptobun modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pckopatx kullanıcısına yanıt
    malesef tam modelini bilmiyorum sadece özelliklerini biliyorum (model yazısını eşim sökmüştü saolsun ve 2 yılı geçti alalı kutusu kağıtlrı nerede bilmiyorum)
    4 gb ram
    i5 2.53 turbo ile 3.0 işlemci
    1 gb ati rodeon hd 5470 ekran kartı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    windows 8 Ati Mobility HD 5470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    şu anki durumum iyice sarpa sardı artık ekranda sadece reboot and select proper boot devince or insert boot media in selected boot devince and press a key yazıyor :(

onunla ilgili yeni konu açtım link

http://forum.donanimhaber.com/m_89211311/tm.htm
  • Hocam asusun sitesindeki driverlari denediniz mi?

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Şuan asusun sitesindeki driverleri deneyemiyorum malesef çünkü artık yukarıda linkteki açtığım konuda durumla karşı karşıyayım ( reboot and select proper...) hatasını alıyorum açılmıyor pc
    Bahsettiginiz hata hakkında bir bilgim yok. Büyük geçmiş olsun olur da bilgisayarı acabilirseniz asusun sitesindeki driverlari deneyin.

• http://windowshata.com/reboot-and-select-proper-boot-device-hatasi-ve-cozumu.html mesaj yazabildiginize göre internete girebiliyorsunuz su makaleyi bi okuyun isterseniz

benim bilgisayar pert olunca bende eşimin bilgisayara el koydum nede olsa ilk virüsü bulaştırıp tüm bunları o başıma açtı :D
    Hocam makaleyi belki bulmussunuzdur ben yinede yardım edeyim istedim. Umarım sorununuz çözülür.

o tür makale birkaç tane okudum hep ya bios yada donanımsal demişler. hatta birinde olayı ekran kartına kadar bağlamıştı. Tornavidayı bulamadım bulsam açıp bakacağım hdd bağlantılarına. Saat de geç oldu yarın bakacağım artık umarım donanım sıkıntısı yoktur ben halledebilirim
  • aynı sorun bende de var.çözümü yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.