Şimdi Ara

Atı Raedon x1650pro Başlangıç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Başlangıcı Söyle Yapmak İstiyorum

12 senedir pc toplar dağıtır tamir eder satarım Böyle bi sorun ilk defa başıma geliyo hemde kendi PCmde

Sorun Şu MSI GF615M-P33 Geforce 6150SE/nForce430 DDR3 1333MHz AM3 Anakartım Ü_zerinde 3. Inno3D Nvidia GTS250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10) PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartım Vardı Bi süre evden uzak durdum kardeşlerim bunu bozuyolar bozuduguda kesin değil garantili ürünü çöpe atıp yerine Atı Raedon x1650pro Dual Link DVI 512 mb(128-bit) ekran kartını takıp devam ediyolar pcme yeni oyunlar yükledim call of duty WM3 NFS run gibi bu oyunların cogu win 7de calıstığı için win 7 yükledim lakin xpde calısan ekran kartım win7 de ilk yükleme çalıstı call of duytyi actım oynadım kapattım pcyi yeniden baslattım 1 uzun dıtt iki ksa dıtt ekranda görüntü yok baska bi arsıvımdeki ana kartta denedim çalıtı kendi biosumu güncelledim onboard sürücüyü kaldırdım yine olmadı silgi ile sildim slotları olmadı bi ara taktım gördü otoatik updateden dirveri yükledi win 7 yeniden baslattım yine aynı ekran kartı calısıyo pinlerin değerlerinde akım var acı akım geliyo sorun yok xpdede calısıyodu yarın birine pc teslim etmem lazım işimi gücümü bıraktım kendi pcmle uğrasıyorum destek istiyorum

• anakartın slotunda sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

anakartın slotunda sorun olabilir.

1 gün önce xp yuklu iken calısıyodu ama
  • ayrıca baska bi ekran kartı takınca görüyo pc
  • o zaman slota giren yerinde sorun var bendede şu an x1900xtx var düz takınca çalışmıyor senin dedigin gibi 2 adet dıtt sesi geliyor makina kartı görmüyor ama alttan destek verip yukarı dogru itince sorunsuz açıyor.
  • su anda deniyorum
  • sonuc yok Vga Card Çöpe :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIRECTX 11 VE ATİ RADEON HD 4650
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöpe atacaına bana ver:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: debila_beto

Merhaba Arkadaşlar Başlangıcı Söyle Yapmak İstiyorum

12 senedir pc toplar dağıtır tamir eder satarım Böyle bi sorun ilk defa başıma geliyo hemde kendi PCmde

Sorun Şu MSI GF615M-P33 Geforce 6150SE/nForce430 DDR3 1333MHz AM3 Anakartım Ü_zerinde 3. Inno3D Nvidia GTS250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10) PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartım Vardı Bi süre evden uzak durdum kardeşlerim bunu bozuyolar bozuduguda kesin değil garantili ürünü çöpe atıp yerine Atı Raedon x1650pro Dual Link DVI 512 mb(128-bit) ekran kartını takıp devam ediyolar pcme yeni oyunlar yükledim call of duty WM3 NFS run gibi bu oyunların cogu win 7de calıstığı için win 7 yükledim lakin xpde calısan ekran kartım win7 de ilk yükleme çalıstı call of duytyi actım oynadım kapattım pcyi yeniden baslattım 1 uzun dıtt iki ksa dıtt ekranda görüntü yok baska bi arsıvımdeki ana kartta denedim çalıtı kendi biosumu güncelledim onboard sürücüyü kaldırdım yine olmadı silgi ile sildim slotları olmadı bi ara taktım gördü otoatik updateden dirveri yükledi win 7 yeniden baslattım yine aynı ekran kartı calısıyo pinlerin değerlerinde akım var acı akım geliyo sorun yok xpdede calısıyodu yarın birine pc teslim etmem lazım işimi gücümü bıraktım kendi pcmle uğrasıyorum destek istiyorum

quote:

1 uzun, 2 kısa Beep Code
    Bir video hatası oluştu ve BIOS, herhangi bir ek bilgi görüntülemek için video ekranı başlatılamıyor gösterir.

Bu Sorunu Daha Önce Forumda Bir Arkadaş Yaşamıştı Ve Sorunu Halletmiştik Konunun Linkini Bulabilirsem Buraya Koyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 6 Ocak 2012; 10:16:07 >

• teşekkürler kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.