Şimdi Ara

ati radeon x700 nasıl bir kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adı geçen ekran kartını kullanıyorum.sizce beni idare ettirir mi bir iki sene...oyun oynamayı seviyorum...oyunların çoğunu çalıştırabilir mi?bilgisayarımn diğer donanımı oldukça iyi.
    ekran kartından şüpheliyim sadece. yardımlarınız için teşekkürler.

• oyunlardan ne beklediğine bağlı.800*600 da diğer ayarlar açık bi şekilde oynatır.1024*768 de tozutmaya başlayabilir.
    ama tabii oynayacağın oyunlara bağlı birazda
  • Modeli Pro mu yoksa düz X700 mü?Eğer Pro ise 1024 çözünürlükte sorun yaşamadan oynarsın istediğin oyunu.Pro değil ise o zaman biraz zorlanırsın her istediğin oyunu oynamakta."Çalıştırır mı?" dersen çalıştırır ama adam gibi oynatır mı orasını bilemem.Tabii bu söylediklerim düz model için Pro modeline lafım yok.
  • Eğer oyunda ayrıntı ve performans istiyorsan biraz daha para ekle.Forumda arama yaparsan kesene uygun ekran kartları hakkında fikir edinebilirsin
  • bu kartın 2 sene idare edeceğini sanmam, ilerleyen zamanlarda bir upgrade gerektirebilir
    yeni çıkan oyunlar sistem düşmanı oldular çıktılar çünkü
  • ya bızım arkadasta laptop ta vardı x700 mobılıty her oyunu oynatıyodu ya ben fear ı o makınada bıtırmıstım gayet ıyıydı 1024 medıum low karısımıydı laptop ıcın geyet guseldı.
  • radeon x700 se 256 bellek ...peki bu kart pro evolutain soccer 5 adlı oyunu çalıştırır mı?hangi çözünürlükte oynayabilirm? peki siz hangi ekran kartını önerirsiniz upgrade için?tşkrler...
    quote:

Orjinalden alıntı: MMTC

Modeli Pro mu yoksa düz X700 mü?Eğer Pro ise 1024 çözünürlükte sorun yaşamadan oynarsın istediğin oyunu.Pro değil ise o zaman biraz zorlanırsın her istediğin oyunu oynamakta."Çalıştırır mı?" dersen çalıştırır ama adam gibi oynatır mı orasını bilemem.Tabii bu söylediklerim düz model için Pro modeline lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrianvalentino -- 22 Eylül 2006; 4:21:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pes5 i full detay oynatır.6100 onboard babalar gibi oynattıktan sonra.sen rahat oynarsın PES5 i

quote:

Orjinalden alıntı: adrianvalentino

radeon x700 se 256 bellek ...peki bu kart pro evolutain soccer 5 adlı oyunu çalıştırır mı?hangi çözünürlükte oynayabilirm? peki siz hangi ekran kartını önerirsiniz upgrade için?tşkrler...
    quote:

Modeli Pro mu yoksa düz X700 mü?Eğer Pro ise 1024 çözünürlükte sorun yaşamadan oynarsın istediğin oyunu.Pro değil ise o zaman biraz zorlanırsın her istediğin oyunu oynamakta."Çalıştırır mı?" dersen çalıştırır ama adam gibi oynatır mı orasını bilemem.Tabii bu söylediklerim düz model için Pro modeline lafım yok.

• quote:

radeon x700 se 256 bellek ...peki bu kart pro evolutain soccer 5 adlı oyunu çalıştırır mı?hangi çözünürlükte oynayabilirm? peki siz hangi ekran kartını önerirsiniz upgrade için?tşkrler...
    quote:

PES 5 o kadarda iyi graiklere sahip değil 1024 çözünürlükte rahat oynarsın herhalde.Upgrade edeceksen biraz bekle derim directx 10 kartlar çıksın alırsın düzgün bir tane.Şu anda ne alsan ileride çöpe gidecek.

• PES5 zaten DX 8.1 değil miydi?
    FX5200 bile (64bit) rahatlıkla oynatıyor bu oyunu, x700 parçalar beah
  • pes5 oynarken yaz tatilinde zzamanla oyunda donmalar başladı.önce gol sevinci yaşanırken oluyordu donma,sonra maç esnasında da olmaya başladı.ben de bıktım sildim oyunu.ekran kartı değilse sorun neden olabilir.?
  • çok rahat oynarsınwww.hepsiburda.com da vrdı x700pro süper bi kart beyler paraya değer ztn 120 ytl güzel yani
  • quote:

pes5 oynarken yaz tatilinde zzamanla oyunda donmalar başladı.önce gol sevinci yaşanırken oluyordu donma,sonra maç esnasında da olmaya başladı.ben de bıktım sildim oyunu.ekran kartı değilse sorun neden olabilir.?
    Ekran kartı sürücüsünün eski olması, oyunun patchinin yüklenmemesi, Windowsun sapıtması.
  • x700 İLE quake4 sorunsuz oynadığımı biliyorum.. İyi bi kart bence. Ama full detay + yüksek çözünürlükte oynamak için 200$ gözden çıkarmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by dream

çok rahat oynarsınwww.hepsiburda.com da vrdı x700pro süper bi kart beyler paraya değer ztn 120 ytl güzel yani

120ytl'ye bulduğun linki verebilir misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.