Şimdi Ara

Ati radeon x1950gt sorunu çok acill !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tam kartı ebedi istiratgahına yollamak üzere tabutuna (kutusuna) koyuyordum ki; kutunun içindeki ilave güç bağlantısı gözüme çarptı. Daha önce kullanmamıştım. Taktım - çalıştı.
    Darısı başınıza...

quote:

Orijinalden alıntı: El Amra

Arkadaşlar merhaba,
    Aynı kartla ilgili farklı bir sorunum var, şöyle ki;

Daha önceden kullanmakta olduğum makinede bu kartı değiştirmiştim. Şimdi yeni ekran kartını başka makineye alıp, bunu tekrar aynı makineye taktım. Ekranda "no signal". VGA modunda dahi görüntü gelmiyor. Hal böyle olunca da el kol bağlı mal gibi bakıyorum siyah ekrana.

Denediklerim:
    - F5, F8, Del ne varsa basıp windowsu güvenli modda başlatayım istedim, nafile...
    - Başka kart takıp, Ati driverlerini yükledim belki görür diye, nafile...
    - Yabancı bir forumda okuyup, ne alakaysa dedimse de, anakartın pilini çıkarıp taktım, nafile...

Denemediklerim (Henüz):
    - Kartın altına kipriti çakmak,
    - Kipriti çakıp kartı tutuşturduktan sona, kirpit çöpünü fana sokmak,
    - Kartı cifle ciflemek,
    - Kartı 3. kattan aşağı bırakmak vs. vs.

Denemediklerimi denemeden önce bir fikri olan var da yardımcı olursa çok makbule geçer...

• Benim ekran kartından ümidi kescem ama 2 günlüğüne düzeldi. 2k11 e girince bozuldu yine. Bi temassızlık var. Driverlerını sildim ve çizgiler yok oldu ama driversız da birşey yapamam :) Ne yapabilirim peki sizce ?
  • Arkadaşlar abim kartı çıkardı ve fansız taktı. tahminen sıcaklık 90 derece falan olmuştur çünkü elimize alamadık. Elimiz yandı gibi. Tam ekran kartını yaktık derken abim kartı taktı ve mutlu son. Çizgiler yok. Acaba fırınlama gibi ısıttığımız için mi ? Bu yüzden mi çizgiler gitti. Yoksa...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.