Şimdi Ara

Ati Radeon 9800Xt ile Oyunda titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara format atmadan önce Fifa 2005 oyununu gayet iyi oynuyordum...Directx 8.1 yüklü idi.Formattan sonra Directx9.0c Yükledim...Ben bunu kaldırıp yerine Directx8.1 yüklemek istiyorum..uninstall kısmı yokmu bu DirectX in? Sorun Directx den mi diye bir deneme yanılma yöntemine gircem, nasıl uninstall yaparım Directx 9.0c i?

Pioneer 428xd KURO Plazma - LG 37LH7000 LCD, DSmart Goldmaster, Sony DAV-DZ660 5+1 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./10/100 Ethernet Kartı, AsusTA230 300W Kasa/TpLink Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
  • En son Catalyst sürücüsünü yükle.

En güncel Directx9.0C en güncel Ekran Sürücüsüne ihtiyaç duyuyor senkronize çalışmaları için?? Dogru mudur?
    Pioneer 428xd KURO Plazma - LG 37LH7000 LCD, DSmart Goldmaster, Sony DAV-DZ660 5+1 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./10/100 Ethernet Kartı, AsusTA230 300W Kasa/TpLink Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
  • evet doğru bir yargıya varmışsın
  • aynı sorun bendede var ama benim ekran kartım gforce 4000me ben neyi kullanmalıyım bendede dircxt 9 var ve oyunlarsa sallanıyor kasmalar yapıyor overclock hali ile yani sorun aynı ben ne yapacam yardımmmmmmmmm kalkmazmı bu dircxt yerine eski sürümünü kurayım acaba

Kural Dışı İmza
  • bende öğle bi sorun yok ama 9.0c yi kaldırmana gerek yokki niye kaldırıyon?ayrıca o oyunlar diypo ya 8.1 i yükleyin filan diye onların yapım temelinin ona dayandığı için ama testlerde bile o tür oyunlar 9.0c le oynanıyo......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati radeon için hangi driver?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALAN_SMITH

driverini güncelle

TAM DESTEK

• driverdan kaynaklanıyo en son sürümü yükle baska nedeni yok
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.