Şimdi Ara

ATİ RADEON 9800 XT 256 mb 256bit 300ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atı radeon 9800xt 256mb 256 bit sorunsu garantısı bıtmıs kartın kendısı ve drıverları var kutusu yok fıyatı 300ytl
    istanbul / mecıdıyekoy
    tel: 0 212 213 10 11
    pm atmayın takasa yapmıyorum tel ıle arayın fıyat teklıf etmeyın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat uçuk kardesim birde taviz vermemişsin olaya bak pehh. sıfır satıyor mubarek. o karta 200 bile cok pardon ama
  • fiyata yorum yapmak yasaktır. Ceza da almışlığım olduğundan yorum yapmicam.. Sadece görüş belirticem.

ikinci el mal satarken lütfen kaça gittiğine bakınız ki komik duruma düşmeyin. Sataşma değil; sadece tavsiye..

İyi satışlar..

(aslında ne yorumlar yapardım da ah şu ikinci el forum kuralları... )
  • evet forum un sazanları atladı hemen sazan arkadaslara yorumları ıcın tesekkur eder enerjılerını kendı yapacakları işlere saklamasını tavsıye ederım...

• önce o güzel fiyatın ve fikrine bir demet
    sazan arıyorsun belliki atlayanın cok olur dikkat et. uçuk fiyatın kardesim alıcagım olsada olmasada fikrimi belirtirim bir cazipligi yok kartında fiyatında.pehhh
  • Dün o fiyata 9800 pro lu kasa aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Dün o fiyata 9800 pro lu kasa aldım.

9800pro na talibim ondan cocuk istiyorum))))

msn den görüselimmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    9800 GT 1GB 256bit GDDR3 100 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serbest pıyasa ekonomısı var ısteyen ıstedıgı mala fıyat bıcmekte serbesttır ıstersem 10 $ a satarım kımse sattıgım fıyata karışamaz ve yorum yapamaz bu nasıl bır site admınler bunları okumuyormu kımse benım ıstedıgım fıyatıda eleştırmesın herkes işine baksın boş boş geyık yapmayın burası chat server deıl

• yorum yapılmasını istemeyen düzgün fiyat versin o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir
    yorum yapılmasını istemeyen düzgün fiyat versin o zaman [8|

Düzgün fiyatlar nerde yazıyo bu forumda da öğrenek bizde bilelim...??

delakitir, forum kurallarına uyalım daa geçende donanımların satıldığı 2. el forumunda, yani bu forumda Köpek satan birine pet alım-satım yapılan başka bir site önermeme rağmen sözlü uyarı aldım...Siz haala uyarı almadınız, kafam kızıyo bu işe zaten..

Bu arada sana sattığım işlemcide haala sana bıraktığım noktada kalmışsın, biraz ilerleme kaydet yani..

ne o ööle 2600+, ben sana beele mi öğrettim..

• PSU dandik, 2400 MHz üstüne çıkamıyorum şu an.
  • olamaz kardesim böyle uçuk fiyata herkes alınır. ihaleye girmiyorsun ikinci el bu burda ederini yazacaksın baska yolu yok. ne demek istedigim fiyatı yazarım bence uyarı alması gereken sensin ve ukala ukala konusmalarınla. sen malını ederiyle degilde kârla satma pesindesin bu bize yapılan bir hakarettir. piyasadan haberi olmayan biriyle anlastıgını düsünelim resmen kazıklanacak eleman dimi.

ikinci el firmalarından beter bir teklif yapmısın elestiriye acık olman lazım yoksa bu forum yürümez tıkanır kalır.
  • FORUM KURALLARI
    [2.4] 2.el forumunda herkes dilediği fiyatları vermekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir Veya Ürünün sıfırının linki verilip sıfırı gösterilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klavyerr

evet forum un sazanları atladı hemen sazan arkadaslara yorumları ıcın tesekkur eder enerjılerını kendı yapacakları işlere saklamasını tavsıye ederım...

Sana kibarca ve insanca tavsiyede bulundum güzel kardeşim. Ha sen beni 'sazan' diye bi hayvana benzettin; olabilir. Bu durumda benim de seni bi hayvana benzetme hakkım doğdu ama bir hayvansever olarak bu tip bi hakarette bulunacak kadar sevmediğim bi hayvan yok maalesef..

Birilerini kazıklamak istiyosan bunu kendin gibilerin olduğu yerlerde yap.. Herkes gereken cevapları vermiş zaten sana..

Başarılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: infosist

quote:

Orjinalden alıntı: delakitir
    yorum yapılmasını istemeyen düzgün fiyat versin o zaman [8|

Düzgün fiyatlar nerde yazıyo bu forumda da öğrenek bizde bilelim...??

delakitir, forum kurallarına uyalım daa geçende donanımların satıldığı 2. el forumunda, yani bu forumda Köpek satan birine pet alım-satım yapılan başka bir site önermeme rağmen sözlü uyarı aldım...Siz haala uyarı almadınız, kafam kızıyo bu işe zaten..

Bu arada sana sattığım işlemcide haala sana bıraktığım noktada kalmışsın, biraz ilerleme kaydet yani..

ne o ööle 2600+, ben sana beele mi öğrettim..

sonuna kadar katılıyorum size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.