Şimdi Ara

ATI Radeon 6770m Driver yükleme sorunu YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp nin sitesinden güncellemelere baktım, amd driver çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bi oyunda. Bi driver gibi bişey çıkmış indirip kurmayı denedim ama bu hatayı veriyor kurmaya çalıştığımda.

Şimdi ben bunu browse olarak nereyi seçmeliyim? program files (x86)da bi ATI technologies var orayı mı seçeyim, otomatik olduğunda c://amd falan diyor öle bi klasör yok kendi oluşturuyo ama yüklenemedi diyo bu seferde işte. Nereyi seçicem yükleme yeri olarka bi yardım edin.

Mobility center son sürüm driver de son sürümdü ama oyunda bu hatayı aldım işte ayar etti beni. Biosumda güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 11 Mayıs 2012; 23:41:56 >

• arkadaşlar durum acil yokmu bi fikri olan ya
  • yüklemeye çalıştığın program ekran kartı ayarlarını yapmaya ve güncellemeleri kontrol etmeye ve amd sitesine bağlanmaya yarayan bir program. Driver değil.

• benim güncel diyo işte böyle ama amd driver çalşmayı durdurdu hatası alıyorum oyunda
  • laptop modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

laptop modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışayım

Hp pavilion dv6 6030st.

i7 2. nesil işlemci
    8gb ram
    radeon hd 6770m (1gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 12 Mayıs 2012; 11:02:57 >
  • http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55092.exe

şu driver ı bi dene eğer olmazsa başka bi yöntem deneyeceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu sanırım yaptım ben ama tekrardan deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buura35

onu sanırım yaptım ben ama tekrardan deniyeyim

dostum program files daki ATI klasörüü sil. sonra bu yukarıdaki driverı tekrar çalıştır. kurmayacak ama program filesta yeni ati klasörü oluşacak. sonra aygıt yöneticisinden 6770m e gelip sürücüyü güncelleştir de ve yeni ati klasörümüzü göster. bu şekilde driverı kurabilir benzer tecrübelerim oldu. üreticinin kendi yayınladığı driver ın uymaması garip açıkçası bi yerde bi yalnış var kesinlikle driver yanlış olamaz.
  • arkadaşlar bende exper laptop var model ms1682 verilen driver haricinde bad company 2 nin gelmesiyle bir yeni driver indirip kurayım dedim ama uymyuor acaba monitör mü yemiyor driveriri var mı bir fikri olan çok makbule geçer
  • namussuzun malının acer gibi falan driverı heryerde de yok varsa bilen bi el atsın be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.