Şimdi Ara

ATİ KARTLAR İÇİN NFS SHİFT KASMA ÇÖZÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: _prozac_

sistem:
    q6600@3200mhz
    ocz reaper 2x2@1120mhz 5-5-5-15
    sapphire hd4890 (oc yok)

sistem bu şekilde.oyunda 1680x1050 tüm ayarlar sonda aa ve af 8x bu şekilde fps bazen anlık olarak çok düşüyordu (18-20) oyunun kurulu olduğu klasördeki exe nin ismini grid.exe yaptım ve masaüstüne yeni kısayol attım.şuanda min fps 35 civarı takılma olmuyor aynı problemden muzdarip arkadaşlar denesinler.

ayni şeyi denedim bendede oldu arkaşlar fps coştu benim

NFS nin kurulu oldugu yere girin shift.exe nin ismini grid.exe olarak değiştirip sağ tiklayip gönder ordan masaüstünü seçin FPS niz coşacak tek bi donma yok arada cok duman olunca hafif 35lere düşüor bende normal seyiri arabalarin içinde 40-50 arasi arabasiz 90

• deniyorum windows 64 bit ile 4830 kart
  • allah allah exe adıyla ne alakası varmış :D bende deniyim performans artar belki kart 8800GT D:
  • Beklenmedik bir çözüm. Gerçekten işe yarıyorsa, sürücünün optimize profiliyle ilgili bir sorunu gideriyor olabilir. Karşılığında bir şeyler götürmeden çözdüğüne eminsiniz değil mi?

Geçmişte AA açılamayan U3 motorlu oyunlarda mesela, exe ismi değiştirmek klâsik çözüm yöntemlerinden biriydi. Hatta Oblivion.exe yapmak bile çözmese dahi birçok şeyi değiştirebiliyordu, ilgisiz bir oyun olmasına karşın.
  • win 7deki aradaki takılmalar hariç normaldeki %100 fps artışı yaptı :D
  • Fps ciddi artmadı ama hafif takılmalar tamamen kalktı.Teşekkürler
  • Bunun nedeni şu olabilir ekran kartı yazılımlarının içinde "games profiles" oluyor ve kart driverları güncellendiğinde bu yazılımların içine yeni oyun profilleri yani o oyunla çalışabilecek en iyi ayarlar entegre ediliyor.
    Siz o Nfs.exe ismini grid.exe yapınca kart sürücüsü grid.exe ayarlarıyla Nfs'yi çalıştırıyor ve gridde işe yarayan performans artışı nfsye de yansıyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.