Şimdi Ara

ati hd5970/gigabyte gtx 480???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi arasında seçim yapmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• ben öncelikle hd5870 işini fazlasıyla görür derim ama illa istiyorsan atı 5970 ama 480 ninde cuda, physix özellikleri var
  • 5970 şu an piyasadaki en hızlı ekran kartı. Alabiliyorsan 5970 almalısın.
  • muhammed arkadaşım sen hangisi önerirsin bu durumda bende aynı seçimle karşı karşıyayım.
  • 5970
  • 1.100+ para veripte uyduruktanda olsa bazen abartılsada physix cuda olsun ısterım ha ıse yararmı çok farkedıyormu etmiyor ama okadar para veripte o özelliklerden marum kalmak ıstemem bı diğer sebebte çift cpu lu kart kullananlar bılır bazen tek kart performansı alırsın yazılım desteklemediğinden bence 480 al ama şimdi alma biraz daha bekle illa alıcam dıyosan zotac 480 amp! özel tasarımını al ben çok beğendim
  • sadece oyu nicin alacaksan 5970.ama genel anlamda gtx 480(film.internette sorf.montaj icin bile).gtx 480e kırar kılarsan su linke bak istersne.pm atabilirsin bana.
    http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=945134
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki 5970 ama GTX460 SLI da düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_garret

tabiki 5970 ama GTX460 SLI da düşünebilirsin

katılıyorum 5970 çok üst oyunlar hariç çok yüksek fps'ler veriyorki bunu bir noktadan sonra gözle ayırt etmek imkansız. bu nedenle 5970 çok gerekli bir kart değil. ama ikisinden birisini alacağım diyorsan ben 5970'i öneririm. gtx 480 'i önermememin sebebi aynı paraya 460 sli yapıp daha fazla performans elde edebilirsiniz. yok eğer benim sahsi fikrimi sorarsanız şu an bir 5870 ya da gtx 470 iş görür. gelecekte ne olacağı mechul dx11 destekli kart aldık dx11 destekli sadece dirt 2 oynuyorum. bu kadar sık güncellenen bir donanıma bu kadar para bağlamak çok mantıklı gelmiyor bu nedenle. bu açıdan bir 460 alıp (sli destekli bir anakatla) ihtiya olduğuna (olursa) ikinci bir 460 ile sli yapmak daha mantıklı gibi ama para ve karar sizin.

şimdiden yeni kartınız hayırlı olsun

• Şahsen GTX 470 AMP!'yi öneririm. Daha az ses yapan ve az ısınan bir kart. GTX çok ses ve ısınmaya neden olduğu için 5970 benim tercihim olurdu. Gerçi GTX480AMP! nasıldır bilmiyorum. Biraz daha makul sanki. GTX 465SLI yapılırsa, GTX5970'Den daha başarılı oluyor. GTX480'in de tesellation ve physix üstünlükleri var. Bu anlamda da GTX480'i tercih ederim.
    Bu meyanda karar Senin.
  • 5870/5850'ler her işinizi görür bence o kadar para vermeye gerek yok ama 5970 daha güçlü bir kart ve daha sorunsuz olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

1.100+ para veripte uyduruktanda olsa bazen abartılsada physix cuda olsun ısterım ha ıse yararmı çok farkedıyormu etmiyor ama okadar para veripte o özelliklerden marum kalmak ıstemem bı diğer sebebte çift cpu lu kart kullananlar bılır bazen tek kart performansı alırsın yazılım desteklemediğinden bence 480 al ama şimdi alma biraz daha bekle illa alıcam dıyosan zotac 480 amp! özel tasarımını al ben çok beğendim

+1907 Kesınlıkle Böyle Yapmalısın.
    GTX 480 Almalısın.
  • HD5970 'in dünyanın en hızlı seri üretim ekran kartı çözümüdür.
    Çift gpu'lu olması normalde güç tüketimi ve ısı dezavantajları getirmeliydi
    fakat GTX480 tek gpu'ya sahip olmasına rağmen 65w fazla tüketiyor ve daha çok ısınıyor. Bu sebepten dolayı GTX480 son senelerin en başarısız kartıdır.

Ati sürücü departmanının ayda en az 1 whql sürücü, 1 hotfix sürücü, 1 beta sürücünün yanında en az 2 adet uygulama profili sunması sayesinde çok gpulu çözümler oyunlarla uyumsuzluk problemini minimuma indiriyor.

Herşey bir yana eyefinity desteği ile yaşayacağınız keyfi HD5970 ile en üst seviyeye taşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethian -- 29 Temmuz 2010; 16:04:17 >
  • ben olsam gtx480 ni öneririm.Fiyatını 5970 le tartışmaya gerek yok.Ayrıca kart teknoloji bakımından devrim yaratacak özelliklere sahip:mesela strateji oyunlarında binlerce askerle savaşmak, denizde dalgalanma v.s. f/p için cevabım gtx 480
  • Ben hic birini tavsiye etmem. 3 ay daha beklerim. Bakalim Ati ve nvidia ne yapiyor.
  • satayın size gigabyte gtx 480:D 800tlcik:D
  • Bu gtx460 ı buldum da sli sini inventus da bulamadım :S:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan96

Bu gtx460 ı buldum da sli sini inventus da bulamadım :S:s

Arkadaşım sli 2 tane ekran kartını birleşmektir 2 tane gtx 460 alman lazım.Ama sli ile 500watta kadar güç çekiyormuş herhalde
  • peki ben gtx 480 gtx 'in başka birleştirebilir miyim?bi de sizce geforce mu gigabyte mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan96

peki ben gtx 480 gtx 'in başka birleştirebilir miyim?bi de sizce geforce mu gigabyte mi?

Ge force mu Gigabyte'mı ne demek anlamadım. :) Öyle bir soru olmaz.
    GTX480'den ileride 1 tane daha alıp birleştirebilirsin. Fakat Anakartının SLI desteği olmalı.
    Sen sistemi kurdun mu, yoksa ekran kartı konusunda mı kararsızsın sadece?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.