Şimdi Ara

Ati Hd 6990 M donma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün monster marka laptop ımı sipariş verdim.
    Özellikleri ;

MONSTER® Q76P170HM01 17.3"
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6990M;
    intel® Core™ i7-2820QM 4-Cores; 8MB L3; 2.30GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm

bu şekilde. Benim merak ettiğim konu, forumda bazı arkadaşlar Ati 6990 M almayın demiş. Donma problemleri varmış vs.
    Sizce Hd 6990 M almak bir hata mı ? Benchmark puanları oldukça yüksek suan en iyi 25 kart arasında bulunuyor.
    Malum monster ın kampanyası var 6970 M alana 6990 M veriyorlar.

Yorumlarınızı Bekliyorum..

• Dostum ben notobooku alali 1hafta oldu 6990m herhangi bir sorun yok anlik takilma ws.. Onu söyleyen arkadasn sorunluydu sanirsam
    yani sorunsuz calisiyor aklinizda $uphe olmasn,bende almadan önce bunu dusunmustum ama bo$una dusunmusum
  • Ben şu anda senle aynı konfigrasyonu kullanıyorum. Yalnızca kasa 150HM, gayet memnunum.
  • açıkcası ben oyuna düşkün biri değilim zaten ps3 ve xbox var oyun için (iyiki de düşkün değilmişim ) daha çok çizim ve netbeans kullanma amaçlı alıyorum. Yüksek performans manyağı olmamda bir başka neden tabi.
  • guzel bir konfigurasyon olmus gule gule kullanin...
    bende de 6990m var ve cok memnunum...
  • Değerli rh+,

Öncelikle ürünün hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah :) Sadece bir kişinin yaşadığı sorunu topluma lanse etmesi sanki her ürünün sorunlu olduğu fikrini yayması bizim toplumumuzdaki düzelmeyecek eksiklerden biri. 4 arkadaşta zaten fikir belirtmişler hepside memnun ben GTX560'lı aldım ama param olsaydı kesinlikle bende 6990'lı alırdım.

Başkalarından duyduklarınla içini karartma :)
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, aslında kim sorun yaşadı bilmiyorum ama forumda bir kaç arkadaş kesinlikle nvidia al diye yazmış bu tarz konularda.. bende intel - nvidia uyumunu biliyorum fakat benchmarklara baktıgımızda 6990 gayet performanslı bir kart olarak görünüyor. Ondan sizlerede danışmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende de mesela gta 4 te benchmark testi yaptığımda herşey fullde 1920x1080 de 45 fps alıyorum fakat oyun kasıyor sizce de çok saçma degil mi?Acaba bu da 6990m den dolayı mıdır?6990mli arkadaşlarda durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airalert

arkadaşlar bende de mesela gta 4 te benchmark testi yaptığımda herşey fullde 1920x1080 de 45 fps alıyorum fakat oyun kasıyor sizce de çok saçma degil mi?Acaba bu da 6990m den dolayı mıdır?6990mli arkadaşlarda durum nedir?

dostum araştırırsan görürsün gta4 sorunlu bi oyun ....oyunda problem var patch atın düzelir oyuna...
  • quote:

arkadaşlar bende de mesela gta 4 te benchmark testi yaptığımda herşey fullde 1920x1080 de 45 fps alıyorum fakat oyun kasıyor sizce de çok saçma degil mi?Acaba bu da 6990m den dolayı mıdır?6990mli arkadaşlarda durum nedir?

daha önce de bi yerde yazmıştım gta nın temel sorunu o oyun donuk donuk oynatıyor bunun kartlarla bi alakası yok oyunun problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

daha önce de bi yerde yazmıştım gta nın temel sorunu o oyun donuk donuk oynatıyor bunun kartlarla bi alakası yok oyunun problemi

gta ıv eflc var bende bahsetdiğiiz donuk donuk oynatma sorununa raslamadım ( eflc oldugundan olabilir ama )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

quote:

quote:

gta ıv eflc var bende bahsetdiğiiz donuk donuk oynatma sorununa raslamadım ( eflc oldugundan olabilir ama )

ben hiç kurmadım bile arkadaşın laptopta görmüştüm donuk ilerliyodu araştırdık baktık biraz donuk ilerleme sorunu varmış oyunun en iyi ekran kartlarında bile donukluk yapabiliyomuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben hiç kurmadım bile arkadaşın laptopta görmüştüm donuk ilerliyodu araştırdık baktık biraz donuk ilerleme sorunu varmış oyunun en iyi ekran kartlarında bile donukluk yapabiliyomuş

Vallahi gta iv eflc de ben hic bir sorun donuk ilerleme gormedim cok akicii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi gta iv eflc de ben hic bir sorun donuk ilerleme gormedim cok akicii

bi ara yükler denerim bi . ee hangi oyunları oynuyosun önerebilceğin bişiler var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.