Şimdi Ara

Ati HD 6870 Önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartımı değiştireceğim. Vatan bilgisayarda kampanya var.

SAPPHIRE HD6870 369 TL (10 Taksit)
    6850 310 TL civarında.

Bu iki ekran kartı ile 560 Tİ arasında çok fark var mıdır?

Yoksa performans açısından ikisi birbirine yakın mıdır.
    Fiyat olarak 170 TL civarında fark var.

• 560ti tabiki daha iyidir ancak 5870 daha mantıklıdr.
  • GTX 560 Ti elbette daha iyidir grafik olsun kalite olsun... vermiş olduğun ATI ekran kartları arasında ise 6850 veya 6870 arasında pekte uçuk bir fark yok.

• Benim sormak istediğim 6870 ile 560 Tİ arasında çok fark var mıdır?

İşlemci+Anakart+Ram+HDD+Ekran kartı alacağım. Bütçem 1100 TL civarı.

şu anda 370 TL'ye almak mantıklı gibi.
  • gtx560 Ti ile hd6870 arasında çok fark yok. Yani %50 pahalı olduğu kadar aynı oranda daha iyi bir kart değil ancak gtx560 Ti daha güçlü ve overclock ile sizi uzun vadede daha cok idare edebilecek bir kart. Test veya fps değerlerini istiyorsanız tonlarca sayfa var nette. Biraz araştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX560TI kaliteli karttır. Asus un DIRECT CU II kullandım. Gayet serin ve sessiz çalısıyor ve o.c performansı iyidir.Ama fiyatı şuan pahalı HD6870 almak mantıklı. Performanslı karttır. GTX560TI yakın performansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 15 Ekim 2011; 18:18:33 >
  • Biraz incelemelere baktım. Arada gerçekten çok uçuk farklar yok. Bana oyunları akıcı bir şekilde oynatsın yeterli.
    Yaş zaten 35...
    Saatlerce oyun oynayamıyorum artık.
  • HD6870 o zaman
  • merhaba ben de bugün vatandan sapphire hd 6870 ekran kartı aldım 6950 ve gtx 560 ti arasında kararsız kalmıştım bu kartlardan yaklaşık %11 geri kalan bir kart f/p oranı çok iyi yani 305 tl ye xfx hd 6850 ise tam f/p şampiyonu kart bence.
  • Paranıza yazık. Oyun için ekran kartı alınmaz sistem hiç toplanmaz. Gidin konsol alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Paranıza yazık. Oyun için ekran kartı alınmaz sistem hiç toplanmaz. Gidin konsol alın.

Bir nebze doğru ancak, bilgisayarı her zaman oyun için kullanmıyoruz.
    Ben fotoğraflada yoğun olarak ilgilendiğim için yoğun olarak photoshop kullanıyorum. Güçlü bir sistem şart.

vede konsollara hep soğuk bakmışımdır. nedeni yok.
  • Psu nuzda iyi hd6870 de iyi kart ama diğer parçalarınız küçük ama işlemci ve remlerinizde yetmez eğer gerçekten oyun için alıyorsanız PC3 alın korsan oyunları var devamedin gitsin pc nide bir köşede dursun.
  • PS3 alma korsan geçen yazdan sonraki oyunlarda olmuyor. xbox alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Psu nuzda iyi hd6870 de iyi kart ama diğer parçalarınız küçük ama işlemci ve remlerinizde yetmez eğer gerçekten oyun için alıyorsanız PC3 alın korsan oyunları var devamedin gitsin pc nide bir köşede dursun.

Diğer parçalarda revize oluyor.

Phenom II X4 965
    Asus M5A97 Evo
    Corsair 8 GB ram alacağım

Bu sistemle fena olmaz sanırım
  • 6870 kullandım yalnız vatandaki asus 5870 daha iyi bir tercih olurdu. O da stokta yok. 6870 de güzel karttır.

işlemciyi 965 yerine 955 olarak seçin. iki işlemci arasında 20TL fark var. Soğutucunuz yoksa farkın üzerine biraz ekleyip güzel bi soğutucu ile 955i 4ghzde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 16 Ekim 2011; 15:58:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.