Şimdi Ara

ATI HD 6850 Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Gigabyte'ın OC'li gelen Windforce ekran kartı var ancak bu kartla ne zaman oyun oynasam birden ekran bölünmeleri,renklerin bozulması ve oyunda görüntünün donup sonra ekranın kapanıp tekrar devam etmesi gibi sorunlar oluştu. EKranda görüntünün gidip gelmesi sırasında oyun devam ediyor ama oyun herhangi bir hata vermiyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Psu yetersiz olabilir.
    Kart arızalı olabilir.
    Driverlar eski olabilir.
    Sıcaklıktan olabilir.

Bunların herhangi birinden olabilir.Aynı sorunun bendeki çözümü psu yetersizliğiydi.
  • Sizinkıde büyük ihtimal psu yetersizligi psu kaç w ? ve sisteminizi yazarmısınız
  • %100 psu yetersizliği, watt i yeterli olsa bile verimi düşük veya eskimiş oldugundan verimi düşmüş olabilir...
  • 500w Cooler Master Psu var, inventustan toplamıştım kasayı diğer bileşenler:

Anakart:GIGABYTE GA-880GA-UD3H rev2.1
    İşlemci:AMD Phenom II X4 955 Black Ed. C3 HDZ955FBGMBOX, 3.20GHz
    Ekran Kartı:GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850
    Bellekler:GSKILL F3-12800CL9D-4GBXL G.SKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 4GB (2x2GB) DUAL (9-9-9-24) 1.5V
    Kasa ve güç kaynağı:3R SYSTEM R460Li-500 COOLER MASTER 500W Peak

Birde belki ısınmadandır diye ekran kartımı 100% fan hızıyla çalıştırdım ancak yine aynı sorunları aldım. İnventusta 12 saat test etmişlerdi sistemi hemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 9 Haziran 2011; 11:19:11 >
  • senin cooler master yetmez ise benim 500 lük feel nasıl yeter...
    galiba hisin yclone 6850 si psu daha az çekip daha az ısınıyordu...
    bu konuyu blood arkadaş iyi bilir...
    en az güç çeken 6850 hangisi ?
  • Sorunları videoya çektim arkadaşlar:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    ATİ HD 6470M EKRAN KARTI SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. İnventusa göndermeyi düşünüyorum kasayı.
  • Soruna hala bir çözüm bulamadım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • 500W Peak demişsin zaten.. ne diyelim bunu üstüne arkadaşım??? hayret bir şey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

500W Peak demişsin zaten.. ne diyelim bunu üstüne arkadaşım??? hayret bir şey ya

Bilmediğimizden soruyoruz herhalde. Kesin verilmiş bir cevap yok ortada nereden anlayayım yetmediğini.
  • Aslında başka bir sorun için google da araştırıken kısmet konuna rastladım. Problemini kartının biosunu güncelleyerek çözebilirsin. Benimde çok problemim vardı yeni bios çıkınca kurdum herşey düzeldi. Konunu tekrar kontrol edemeeyeceğim. İnşallah düzelir.
  • 500 wat la bu problemleri yaşamazsın, en son driverları kullan. 11.6 yı kur. Ama kartında fabrika hatası olduğu şüphe çekiyor. Kartın biousunu güncelle olmazsa kesin garantiye ver bekleme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.