Şimdi Ara

ATI HD 5970 (1GHz OC) Yeni Kral iş başında! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
75.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimse bir birini üzmesin,
    bunlar rekabet ettikce son kullanıcı kazancaktır
    atinin tekelinde bir piyasa olsa biz bu kartlar 1000 tlden aşagı alamayız keza nvida içinde aynı durum geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Xbox da ps3 de var bende... hiçbiri 4970 imden aldığım görüntüyü veremiyor...

4970'mi 5970 mi?
  • çok pahalıymış bundan alan varmı burdan...

veya 2 adet alıp cf yapan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

çok pahalıymış bundan alan varmı burdan...

forumda 2 kişi olacak:;)
  • bende alacagım ama bulamıyorum
    toptancıda bulamıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

çok pahalıymış bundan alan varmı burdan...

forumda 2 kişi olacak:;)
  • tek kelimeyle mükemmel
  • Açılın ati iş başında
  • Şuan PowerColor Radeon HD5970'in Fiyatı tam , net 1.200 ytl'dir. Bazı arkadaşlar fena abartmış. İşinize gelmeyince hep öyle olur zaten

http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/ekran-kartlari-c/pci-ex-ekran-kartlari-c/powercolor-2gb-ati-hd-5970-pci-ex-gddr5-256bit.html Buyrun.

1400,1500 Diyenleri görür gibiyim.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-r597d5-2gd-b-hd5970-gddr5-2gb-512bit-%28256bit*2%29-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=41663

görür gibisin ama yalan söylememişler yinede..burda en uygun hali 1500

bu vatandakinde 256*2 senin linkinde 256 yazıyor aynı değil mi bunlar...
  • Ya 5970'in 256 Bit mi ?

Ya kazıklandığınız yerlerde alışveriş yapıyorsunuz birde buraya gelip yalan , yanlış şeyler yazıyorsunuz en uygunu 1500 mü?

ya hocam gir linke gir! 1.200 Lira işte Allah Allah
  • @Dehşetengiz

Dostum çok anlamsız ve saçma konuşuyorsun. Ya sanki 5970 hem 2x 256 Bit ve 2x128 bit olarak 2 farklı modelle sunuldu sanki bilmiyorsan söyleme şu yorumlarını ya

oralarda,buralarda kazıklanıyorsun gelip buraya insanları yanıltıyorsun yok en ucuzu 1500 yok şu yok bu

1200 işte sanki ati 5970 i 2 farklı modelle sundu saçmalamayın Allah aşkına.
  • M0rbid Desire

quote:

oralarda,buralarda kazıklanıyorsun gelip buraya insanları yanıltıyorsun yok en ucuzu 1500 yok şu yok bu

1200 işte sanki ati 5970 i 2 farklı modelle sundu saçmalamayın Allah aşkına.

Ben en ucuz 1500 mü demişim okumayı öğrenmen gerek...!!

yaptığın yorum aşırı derecede aptalca benim kazıklandığımı nerden çıkardın veya bu ürünü aldığımı nerden çıkardın..

linke tıkla ve linkteki en uygun halin 1500 lira civarı olduğunu belirtmişim ben genel olarak fiyattan bahsetmedim..

Sonuçta 1500 liralık fiyatıda varmıymış varmış ozaman daha ne 1500 diyenler yalan söylememişler...Şu kadarcık şeyi idrak edemiyorsanız ben ne edeyim

quote:

Saçmalamayın demişssin daha okuduğunu anlamıyorsun niye ben insanları yanıltayım....

bak açık açık yazayım tekrar kapsama sorunun var belli...

1400 1500 diyenlerde doğru söylemişler çünkü bu fiyattanda satılıyor onlarda bunu kastetmişler onları suçladığın gibi şimdide beni yalan yanlış suçladın..
    insanları yanıltıyosun kazıklanmışsın filan falan haklı değilsen bile haklı olmak için 10 yaşında çocuk yorumu yapmayın

Daha konuya ilk yaptığın yorumda onları suçlamışsın ne kadar çok şey biliyorsunuz ki milleti aptal diye suçluyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 13 Ocak 2010; 23:20:48 >

• Overclock suz olarakta fena bir kartmış fiyatıda çok uçuk
  • Oyun oynamıyorum fakat merak ettiğim bazı sorular var. Öncelikle bahse konu oyunlar neden tercih edildi ?

Asıl sorum ise GPU üzerinden render olacak. SSD RAID 0 yapılmış diskler ile GPU render süreleri teste neden dahil edilmedi ?

Kolay gelsin.
  • kart çok iyi ama fiyat da çok yüksek maalesef.insanın hevesini kursağında bırakıyor.
  • Aslında Crysisten sonra bir sistemi en fazla yoracak oyun Flight simulator X'tir. Oyun testlerinde street fighter gibi bir oyunda kartın 250 FPS vermesi deneneceğine 1920*1080+ Max detayda + AntiAlising + payware meydan + payware uçakta kaç FPS vereceği denenebilir. Bu çok daha ölçücü olur bence. Saygılarımla arz ederim : )(Mesut abiye sevigler:)) İyi akşamlar...
  • Nvidia şimdi uraşsın dursun xD
  • bu kartın fiyatı ne kadar
  • ARKASAŞLAR BOŞUNA KONUŞUYORSUNUZ. KARTLAR FARKLI ZAMANLARDA CIKMIS VE FARKLI TEKNOLOJİLERİ VAR.ŞİMDİDE NVIDIA BİR KART CIKARIR BU KARTA GORE O LIDER OLUR BU IS BOYLE SURER.EN ONEMLISI ORTA SEVIYE OYUN OYNAYANLARA NE KADAR BASARILIRI KART CIKARTIYORLAR SORUN BURDA ISTE...
  • Mükemmel...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.