Şimdi Ara

ATI HD 5740 512MB KAÇ Bit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım bu yeni aldım pc i Teknosadaki eleman 256 bit dedi?kaç bit olduğunu bilen warmı?

• öyle bir ekran kartı varmıydıki benim bildiğim hd5750 var oda 128 bit
    istersen gpu-z'den bakabilirsin orada özellikleri gözükür
  • öyle bir kart yok yada ben bilmiyorum
  • HD 5470 dir o, sanırım yanlıs yazdın ve 64 bit

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
  • aha teknosadaki elemanların her zaman yaptığı türden bir olay gibi duruyor,atıp tutarlar malı satarlar sonra gidip bu ne kardeşim dediğinde kale bile almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

aha teknosadaki elemanların her zaman yaptığı türden bir olay gibi duruyor,atıp tutarlar malı satarlar sonra gidip bu ne kardeşim dediğinde kale bile almazlar

vatan bilgisayarda tanık olduğum olayları duysan teknosa neymiş beah dersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla balıkesirde vatan computer olmadığı için birşey diyemeyeceğimki ben her zaman internetden alırım geri iadesi sıkıntılı olmuyor en azından magazadan alındığında olan durumlar olmuyor
  • Ben 55 Yaşındayım , Öyle şey görmedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Ben 55 Yaşındayım , Öyle şey görmedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Ben 55 Yaşındayım , Öyle şey görmedim .

• 5470 e 256 bit dediler yakında 5550 2gb lık modele 512 bit derlerse şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimdoga -- 15 Eylül 2010; 10:36:13 >
  • içimde teknosa diye bir markanın yok olması için acaip bir istek var. elemanını kenara çeken, ne olursa olsun malı geri almayacaksın diyen müdüre acaip saw10 filmi olacak acaip düşünceler geçiyor.
    yok olsun teknosa.!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

içimde teknosa diye bir markanın yok olması için acaip bir istek var. elemanını kenara çeken, ne olursa olsun malı geri almayacaksın diyen müdüre acaip saw10 filmi olacak acaip düşünceler geçiyor.
    yok olsun teknosa.!!!!

+1
  • Şu Teknosa'daki çalışanların bilgisi bu forumdakiler kadar bile değil. Millete ancak yalan dolan söylerler satmak için.

Oradan alışveriş yapmamaya bakın. Bilinçsiz müşteriyi kazıklamaya çalışıyorlar. Dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Şu Teknosa'daki çalışanların bilgisi bu forumdakiler kadar bile değil. Millete ancak yalan dolan söylerler satmak için.

Oradan alışveriş yapmamaya bakın. Bilinçsiz müşteriyi kazıklamaya çalışıyorlar. Dikkat edin

Evet haklısın,geçen teknosaya gittim telefon almaya, samsung c3510 ile s5233 arasındaydım,bütçem kısıtlı olduğu için c3510 alcaktım(Gerçi s5233 alıp çıktım ordan) Her neyse adam diyorki bana 1.3 megapixel kamerası var çok muhteşemdir bu c3510 diyor.Dedim dalgamı geçiyorsun hocam?Hikaye anlatma bana iyi falan değil dedim kamerası adam sustu sonra bende s5233 starı alıp çıktım ordan

Dip not:C3510 u babam kullandığı için kamerasının çok iyi olmadığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 15 Eylül 2010; 15:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

5470 e 256 bit dediler yakında 5550 2gb lık modele 512 bit derlerse şaşırmam

yuhh resmen dolandırıcılık... utanmasalar extreme ünvanı koyacaklar yanlış yönlendirme benim bildiğim kanunlara aykırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Şu Teknosa'daki çalışanların bilgisi bu forumdakiler kadar bile değil. Millete ancak yalan dolan söylerler satmak için.

kesinlikle doğru
    bu tür yerlerden bişey alacaksan ya bilinçli kullanıcı olacaksın yada forumdan tavsiye alıp bir kağıda yazıp götüreceksin illa bunu istiyorum diyeceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.