Şimdi Ara

ATI HD 2400 Red Alert 2 oynatmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde bu kart bu oyunu oynatması lazım.Aslında oyunu açıyor ama oyun başladığında felaket takılıyor.RA2 üst düzey bir grafik kartı istemiyor zaten.Sorun ne olabilir ki? Driverlar güncel.Sistem aşşağıda

g31m s2l anakart
    hd 2400 pro
    120gb sdd
    2gb ram
    Intel E5200 2.0ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX F8 8350//GIGABYTE 970A UD3P//4X2 GSKİLL 1866MHZ CL9// SAPPHIRE R9 280X VAPOR X //SEAGETE BARRACUDA 1TB//ZALMAN Z3 PLUS//CORSAIR VS 650W //ASUS VS239HV 23. MONİTÖR //LOGİTECH G103 KLAVYE//LOGİTECH G300 MOUSE//Creative SBS-A220//3x12CM LFY FAN// SAMSUNG R510
  • Oyunun dosyalarına gir , oyun red alert 2 ise ra2.ini , yuri's revenge ise ra2md.ini dosyasını aç.

"VideoBackBuffer=no" kısmı "yes" ise "no" yapın. Umarım çözülür.

Bu arada oyunun çözünürlüğünü değiştirmek istersen şunları ekleyip değiştirebilirsin :

ScreenWidth=1920
    ScreenHeight=1080

1920 ile 1080 kısmını monitörününkine uygun olarak değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 27 Haziran 2014; 16:56:31 >
    SSD'n sisteminden pahalı.

Tamamdır hocam ama ancak pazartesi deneyebilirim sağolasın.

@123samet45

Yok ya işyerinin pcsi.SSD aldım kendi cebimden dayanamadım artık yavaşlığına Asıl sistemim imzamda

@1myst

Evet hocam win 8.1 yüklü.

@Fenomenus

Hocam ayıp oluyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 27 Haziran 2014; 17:34:51 >

Orijinalden alıntı: cos37

Oyunun dosyalarına gir , oyun red alert 2 ise ra2.ini , yuri's revenge ise ra2md.ini dosyasını aç.

"VideoBackBuffer=no" kısmı "yes" ise "no" yapın. Umarım çözülür.

Bu arada oyunun çözünürlüğünü değiştirmek istersen şunları ekleyip değiştirebilirsin :

ScreenWidth=1920
    ScreenHeight=1080

1920 ile 1080 kısmını monitörününkine uygun olarak değiştirebilirsin.

hocam şimdi evdeki pcye yükledim yine aynı kasıntı oldu.bende dediğini yapayım dedim ama ra2.ini dosyasının içinde videobackbuffer diye bir satır yok.bunu biz mi ekliycez?
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır hallettim.o satırı ekliyomuşuz.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    dostum ben o oyunun cok eski kullanicisiyim 32 mb kartlada oynuyorduk. inanmazsin belki ama windows 7-8 de bu tarz sorunlar cikabiliyor uyumluluk moduyla Windows 98 yada Xp sp3 modunda ac
  • hocam ben suan universite 3. sinif ogrencisiyim ilk okul 5 teydim sanirsam ilk gordugumde... inanirmisin son 2 yil icinde biraktik. artik oyunda ustalasinca fazla ordu basiyorduk multi den oynadigimiz icin deli gibi kasiyordu oyundan soguduk. hayir kizdiran yanida hani pc kassa eywallah. i5 4. nesil kullaniyorum. ekran kartimda 7790 OC . bununla o oyunu 100 defa acmak gerekirken kasmasi adami deli ediyor

[Video] 
    VideoBackBuffer=no

Yazmıyorsa şu şekilde ekleyin. Başta yazmıştım ta gerek yoktur diye sildim tekrar yazdım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 27 Haziran 2014; 18:56:44 >
  • Ben ilk duyduğumda bende Red Alert Retaliation vardı psx de , arkadaştan duymakla yetinmiştim bilgisayar da yok o zamanlar malum. Red Alert 1 ve 2 nin en sevdiğim tarafı da kolay modlanabiliyor olması. Not defteri ile bile oyunda istediğiniz gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz. Kendi yaptığım görevler ve modlarla daha da eğlenceli oluyor. Hala da oynarım arada yine mod vs yapıyorum amatörce.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.