Şimdi Ara

Ati FireGL Nvidia Quadro ya karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-firegl-v7350.html

nvidia ve atinin profesyonellere hitap eden grafik kartlarında son nokta ürünleri.

• Arkadaşlar cahilliğime verin de merak ettim. Bu ekran kartlarında da oyun oynanabilir mi? Fiyatları aşırı uçuk olduğuna bakınca aklımdan diyorum 8800 ultra bile bunların yanında oyuncak kalıyor ki bu kadar pahallılar. Acaba bunlarla daha fazla fps alma durumu olurmu oyunlarda, yoksa sadece programlama hesaplama için oyunları açmazlar bile mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 7 Temmuz 2007; 3:13:22 >
  • oyunlarda düşük performans veriyormuş bu kartlar çizimler felan yapıyorlar heralde oyun için değül yane
  • opengl ağırlıklı oyunlarda bayağı bi performanslı oluyor diye biliyorum fakat diğer oyunlarda fazla bi getirisinin olacağını snamam
  • oyunlarda düşük performans gösterme nedeni yazılımsal değil mi? ben sürücülerden dolayı oyunlarda düşük performans gösteriyor diye biliyorum. donanımsal olarak çok güçlüler ne de olsa. oyunu yapabiliyorlar da oynatamıyorlar mı?
  • Bu profesyonel programların geleceği tam bir muamma , şu anda %90 opengl tabanlılar ve WindowsXp de çalışabiliyorlar ama vistaya geçince ne olacak?Bu programlar yine opengl ile devbam mı edecek yok Directx10 a mı geçecek?Eğer directx e geçerlerse profesyonel kart almaya gerek kalmaz...Oyun kartları bu programöları rahat çalıştırır (mı)?
  • arkadaşlar bu kartlar öyle süper kartlar değil bu kartların en büyük özelliği sürücüler optimizasyon çok önemli bu kartların sürücüleride maja,3dmax gibi 3d uygulamalarına optimize edilmiş durumda yani bu programlar bu kartları tam performansta kullanabiliyor bunların en büyük özelliği bu ama bu sürücülerin oyuna pek yatkın olmadığını söyleyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro kartlar oyun için değil daha çok uzmansal boyutta göresel çizimler için kullanılmak amaçlı üretiliyor ve fiyatlarıda bayağı tuzludur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.