laptopun ekranı kendiliğinden bembeyaz oluyordu ve kapatıp açmadan düzelmiyordu. Ramleri söküp taktım, ondan mıdır bilmiyorum ama şimdi ekran artık kapanmıyor fakat online film ya da dizi izlerken yine aynı sorunla kapanıyor. Ekran kartımı güncellemek sorunu çözer diye düşünüyorum 2010'da pcyi aldığımda yüklü olan sürüm mevcut ama ATI mobility RADEON HD 4200 Series- driverı bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim..
bütün bu sorunlara neden olan şeyin toshiba'nın bana güncelleme diye gönderdiği şeyi tıklamamla başladığını sanıyorum. AMd bios güncellemesi idi, ve yükle dememe rağmen sorun çıkarıp yüklenememişti..o tarihe sistem geri yükleme yapmaya çalıştım ama maalesef onu da başaramıyor.. TOSHIBA Recovery Media Creator ile fabrika ayarlarına dönmek istedim ama D'nin içinde 5,65GB'lık HDDRecovery doyası olmasına rağmen " kurtarma ortamının oluşturulması imkansız" diye uyarı veriyor.Kaç gündür denemediğim şey kalmadı bu kıt kanaat bilgimle.. bir de ekran kartı güncellemesi şansımı deneyeyim dedim.. Umarım biri yardım eder : (
Toshiba Satellite C660-11L / İşlemci: AMD V140 Processor 2,30 GHz / sistem türü: 32 bit Ekran kartı ( ATI mobility radeon HD 4200 / 890Mb / geçerli görüntü modu 32bit
kimse yok mu konuya vakıff ??
Konu sahibi arkadasim o kartin driverini bulamazsin. Ati chipset driveri yuklersin icinde IGP statusunde bulunur. Harici bir kart degildir driver bulman bu yuzden sıkıntı olmakta.