Şimdi Ara

Ati ekran bozulması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun açtığım zaman ekran böyle oluyor. ilk öncesinde yine böyle oldu ati driver bir hatadan kurtarıldı ve durduruldu yazdı sonra düzeldi devam ettim bi kaç dakika sonra tamamen gitti reset atmak zorunda kaldım. Football manager 2014 açtığım halde böyle oldu.

ekran kartım Radeon HD 4800 Series
    kullandığım işletim sistemi win 8 64 bit, win7 deykende aynı sorunu yaşıyordum win8 e geçeyim dedim bunda aynı. sorun driverden mi kaynaklanıyor yoksa ekran kartı artık göçtü mü ? teşekkürler.

• Hocam sorun büyük ihtimal ekran kartı ve donanımsal. Soğuk lehim çatlağı sorunu var, bu sorun ekran kartının ramlerini genelde buluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Hocam sorun büyük ihtimal ekran kartı ve donanımsal. Soğuk lehim çatlağı sorunu var, bu sorun ekran kartının ramlerini genelde buluyor...

Peki bu sorunu nasıl çözebilirim kimler yapabilir
  • Birkaç çözüm yolu var. Birincisi, kartın mevcut saat hızlarını 50 şer mhz düşürmen, hem gpu hem vram olarak. İkincisi kartın garantisi varmı?
  • quote:

Birkaç çözüm yolu var. Birincisi, kartın mevcut saat hızlarını 50 şer mhz düşürmen, hem gpu hem vram olarak. İkincisi kartın garantisi varmı?

garantisi yok eski bi kart saat hızını düşürmem yeter diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesx86

quote:

Birkaç çözüm yolu var. Birincisi, kartın mevcut saat hızlarını 50 şer mhz düşürmen, hem gpu hem vram olarak. İkincisi kartın garantisi varmı?

Kısa vadede işe yarar.
  • Benim 4850de aynı şekilde cortladı :) hatta aynı konuyu ben açtım ram mhz i düşürerek sorunu çözdüm sorun aşırı ısınma vramlerde... kartın en sağındaki soğutucunun altındakiler yani... mhz düşürerek kullanılabiliyor fakat benimki tamamen bozuldu görüntü çift çift gösteriyo bi elektrikciye bıraktım dedim acelesi yok kurcala :) hayırsız adamdada 4850 vardı takmış 2.slota benimkini kütür kütür crossfire yapmıs cani gpu sorunsuzya adam bf4 oynuyo 1920*1080de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesx86

quote:

Kısa vadede işe yarar.

işe yaramadı oyun oynama süresi uzadı ama sorun çözülmedi ekran gidiyor pc resetlemek zorunda kalıyorum. yalnız bi hata kodu verdi

VIDEO TDR FAILURE (atikmpag.sys)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.