Şimdi Ara

Ati atombios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sa bilgisayarım çok eski ve bunu Windows 8.1 e güncelledim lolu yüklediğimde fpsin 02 olduğunu gördüm ekran kartına bakıyım derken ati atombios yazdıgını gördüm bu nedir gerçek ekran kartım onboard ati radeon x1250 bu ekran kartın da driverini bulamadım. bu ati atombios nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ATI AtomoBIOS: Ekran Kartı Sürücülerini Anlama

Modern ekran kartları, karmaşık işlevleri yerine getiren gelişmiş cihazlardır. ATI AtomoBIOS, bu ekran kartlarının temel bileşenlerinden biridir ve düzgün çalışmaları için çok önemlidir.

ATI AtomoBIOS Nedir?

AtomoBIOS, ATI ekran kartlarında yer alan bir donanım yazılımıdır. Ekran kartının yapılandırmasını ve çalışmasını kontrol etmekten sorumludur. Ayarları, voltajları ve bellek zamanlamalarını yönetmenin yanı sıra grafik kartının diğer bileşenleriyle de iletişim kurar.

ATI AtomoBIOS Sürücüleri

AtomoBIOS sürücüleri, işletim sisteminin ekran kartıyla iletişim kurmasını sağlayan yazılım bileşenleridir. Bu sürücüler, ATI AtomoBIOS'un düzgün çalışmasını ve en son özellikler ve performans iyileştirmelerinden yararlanmasını sağlar.

AMD AtomoBIOS

AMD, ATI'yi satın aldıktan sonra ATI AtomoBIOS'u AMD AtomoBIOS olarak yeniden adlandırdı. Bu yeniden adlandırma, ekran kartlarının temel çalışma prensibinde herhangi bir değişikliğe yol açmadı. AMD AtomoBIOS sürücüleri, hem ATI hem de AMD markalı ekran kartlarında kullanılır.

ATI AtomoBIOS Ekran Kartı

ATI AtomoBIOS, AMD Radeon ve ATI FirePro gibi ATI ekran kartlarında bulunur. Bu ekran kartları, oyun, video düzenleme ve profesyonel uygulamalar dahil olmak üzere çeşitli görevler için kullanılır.

ATI AtomoBIOS Driver

ATI AtomoBIOS sürücülerini düzenli olarak güncellemek çok önemlidir. Bu güncellemeler, hataları düzeltme, performansı iyileştirme ve yeni özellikler ekleme konusunda yardımcı olur. Ekran kartının üreticisinin web sitesinden en son ATI AtomoBIOS sürücülerini indirebilirsin.

Sonuç

ATI AtomoBIOS, ekran kartının düzgün çalışması için gerekli olan önemli bir donanım bileşenidir. ATI AtomoBIOS sürücülerini güncel tutmak, ekran kartının en iyi performansı sunmasını ve en son özelliklerden yararlanmasını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anladığım kadarı ile sürücü desteği olmayan kartı tanımlamak için bu şekilde adlandırma olması muhtemel bu şekilde kullanacaksınız yada yurt dışı kaynaklardan bu tip sorunlar uzerine driver yazan adamlar var sırf gönüllülük esasına dayalı onlardan birine Rica minnet işinizi gordureceksiniz ama çok uzun bir yolculuk onu söyleyelim....

• quote:

Orijinalden alıntı: klement

Anladığım kadarı ile sürücü desteği olmayan kartı tanımlamak için bu şekilde adlandırma olması muhtemel bu şekilde kullanacaksınız yada yurt dışı kaynaklardan bu tip sorunlar uzerine driver yazan adamlar var sırf gönüllülük esasına dayalı onlardan birine Rica minnet işinizi gordureceksiniz ama çok uzun bir yolculuk onu söyleyelim....

hocam win 7deyken felan normaldi ati radeon x1250 yazıyodu şimdi neden böyle oldu anlamayamadım

• Kullandığınız işletim sistemini downgrade edin sorun çözülür.....

• quote:

Orijinalden alıntı: klement

Kullandığınız işletim sistemini downgrade edin sorun çözülür.....

biraz cahilim ben downgrade nedir :)

• Estağfurullah Daha net yazmak gerekir işletim sistemini 10-8.1-8-7 şeklinde değiştirmeniz aynı ekran kartını kullanımı için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 19 Nisan 2016; 16:49:28 >
  • Ekran kartınız dx11 desteklemiyorsa Windows 10-8.1 kuramazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dahada netleştireyim windows 8'den windows 7'ye düşün bi zahmet uyumluluk olarak desteklemiyor....

10-8.1-8-7 referans alınması bakımından örnek yazılmıştı hatırlatmadığım için kusura bakma.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 19 Nisan 2016; 17:16:25 >
  • fevto F kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarları - gelişmiş görüntü ayarları - görüntü bağdaştırıcı özellikleri - özellikler - sürücü - sürücüyü güncelleştir - güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara yollarıyla bir sürücünü güncelleştirmeyi dene işletim sistemine uygun sürücü varsa bulur ve indirir.

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    alakası yok evdeki eski pcde win 10 kurulu ekran kartı hd 4850 dx 10.1 destekli ve uygun sürücüyü otomatik olarak bulup kurdu arada o pcyle cs go oynuyorum hiç bir sıkıntı yok.

• vay arkadaş Yine takıldılar hocam sana şöyle bir tavsiye verebilirim elindeki kartın driver dosyasını InnoExtractor aç aygıt yöneticisinden sürücü güncelleme yap manuel açtığın dosyanın konumunu göster kurulumunu yap yalnız şöyle bir durum var Win 10 da xp driver bile sorunsuz yükleniyor çoğunlukla hatasız çalışır ancak Win 8'aynı başarım ne derece şahsen test etmedim çakışma olma ihtimalini göz önüne alıp kurmayı deneyebilirsin

"alakası yok evdeki eski pcde win 10 kurulu ekran kartı hd 4850 dx 10.1 destekli ve uygun sürücüyü otomatik olarak bulup kurdu arada o pcyle cs go oynuyorum hiç bir sıkıntı yok."

yukarıdaki vatandaşın dediği çözüm olmaz sebebi firmanın işletim sistemine uygun driver desteği yazmamış olması bu kadar ayrıntılı açmadığım için uğraşmayın diye kusura bakmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 19 Nisan 2016; 17:34:34 >
  • Sagolun teşekkür ederim sürücüleri arattım ama bulmamıştı tek çözüm win 7 veya xp ye çevirmek. xp yapsam daha hızlı olacak galiba

• ONUN DÜZELMESİ İÇİN EKRAN KARTI DRİVER I NI TEKRAR YÜKLEMEN GEREK YÜKLEMESSEN OYUNLAR KASAR VRAM İN OLMAZ FPS DÜŞÜKLÜLÜĞÜ YAŞARSIN

BENDEDE OLDU HATTA BÖYLE DEĞİL Mİ?

Ati atombios
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.