Şimdi Ara

ATİ 9550 KART SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati Radeon 9550 oyun oynarken belli bir süre sonra bilgisayar resetleniyor bu olay sadece oyun oynarken oluyor bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 23 Kasım 2007; 22:44:42 >

• arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
  • büyük bir ihtimalle sorunun aşırı sıcaklık. kasanın içindeki işlemci ve ekran kartının fanlarını temizle birde öle dene
  • önceden böyle bir sorun yoktu 1-2 aydır oluyor bu başka bişey olması mümkünmü
  • arkadaşlar yoksa emeklii olma vakti mi geldi kartın yoksa farklı bir nedeni olabilirmi
  • bence sorun ekran kartında değil oyun oynarken işlemci sıcaklığını gözlemlemeye çalış, buyuk ihtimal diger arkadasın dediği gibi sıcaklıktan gidiyor. Bende asus 9550 vardı 250@525Mhz kullanıyordum ve reseteleme diye bir sorun hiç olmadı.
  • sıcaklığı nereden nasıl görebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 22 Kasım 2007; 21:29:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit : cpu sıcaklığı 35 everest programıyla aldım

ekran kartı sıcaklığın everestte nasıl görebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 22 Kasım 2007; 21:30:02 >
  • sizce varmı problem sıcaklıkta
  • cpu iyi bendede anakart ısınma sorunu var normal çalışırken 85 derece oyunlarda 91-92 fln bazen res atıyo açılmıyo 10dk fln soguyunca açılıyo tekrar
  • kesinlikle sıcaklıktan. vpu recover devreye giriyor ve görüntü işlemlerini durduruyor. benim bi arkadaşımda da aynı karttan vardı, o da aynı sorunu yaşıyordu. o karttan bişey olmaz yani. en iyisi değiştir.
  • değiştirmesine değiştireceğimde yalnız sorun çözülmüş değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

değiştirmesine değiştireceğimde yalnız sorun çözülmüş değil

arkadasım msn adresini werirsen konusabiliriz
  • power supply kaç watt???
  • kasa içini kompresörle temizle fanları falan iyi temizle hava tut,

birde 7,11 driver yükle olması lazım,
  • bece de psu dan olabilir
  • arkadaşlar bu gün cpu nun üzerindeki pervaneyi sktüm elektrikli süpürgeyle çektirdim ekran kartını söküp pervanesinede tuttum şu ana kadar oyunda reset atmadı galiba problem çözüldü herkeze teşekkür ederim

Ayrıca güç kaynağının üzerinde 400 W yazıyor çin malı tam 400W mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 23 Kasım 2007; 22:43:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

arkadaşlar bu gün cpu nun üzerindeki pervaneyi sktüm elektrikli süpürgeyle çektirdim ekran kartını söküp pervanesinede tuttum şu ana kadar oyunda reset atmadı galiba problem çözüldü herkeze teşekkür ederim

Ayrıca güç kaynağının üzerinde 400 W yazıyor çin malı tam 400W mı bilemiyorum.

güç kaynağı için aşağıdaki linke bakınız gereken bilgiler incelemeler ve hesaplama yöntemleri orada var
    www.cizgi.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.