Şimdi Ara

ati 9550 ekran kartı alsam..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an asus 9200 var elimde bunu verip 9550 alsam arkadaslar..Bütün oyunlarda performans alabılırmıyım..sistem amd 3200 512 ram 80 gb sata ..degermi yoksa beklemelımıyım

• performans ı farkedersin ama o ekran kartından full detay bekleme.diosan oyunları 800*600 medium da oynuyorum o zaman düşünmeden al
  • linkin8888 zaten oyunları 9200 le mediumda oynuyorum yaw 1024 de kasmıyor ama shader acınca sapıtıyoo tabi overclockla diorum alabılırmıyım high performans yoksa almaya degmez yaw 800*600
  • Hangi oyun ama. Ayrıca 9550 nin görüntü kalitesi de daha iyi. DX9 var çünkü.
  • atı 9550 ge kullanıyorum.

ALICAKSAN DA MUTLAKA GE OLANI AL. BENİ İDARE EDİYO.
    ATI TOOL İLE PERFORMANSI OC'SİZ 9600 XT KADAR
  • ben evdekı dıger makınaya aldım bf2 yı oynamak ıcın sorunsuz calısıyor asus 256 mb 9550 dıger oyunlarıda calıstırır
    ama bence 9600 pro ondan daha ıyı
    yaw aslında degısıyor mesela battlıfıelt 2 de 9550 ıyı
    fıfa 2006 da falan goruntu olarak bu oyunda cok fark edıyor p600 pro ıyı
  • age of 3 ü mesela shader low dayken 1024 de hersey acık takılmadan oynuyorum + sı yoksa almaya degmez diye dusunuorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performan sı oyundan oyuna değişir bende de asus 9550 vardı overclock la 9600xt yakın performans elde edebilirsin
  • msi olanını al overclock yap.msi bulamazsan asus al ama asusunda mümkünse ramleri samsung olanından seç.
  • Kardeş bence şu anda elindeki kullandığın kart ile almak istediğin kart arasıda çok büyük bir fark yok. O yüzden biraz bekle. 6600gt klasmanı bir kart al ki seni götürsün.
  • ok aldım cevabımı saol overclock yapılmasmı bu karta yaw 9200 ye yaptım vala bunu saha kaldırrım ben ehehe 53 dolar olmus zaten alalım bari msi hımm bunu bulmak lasım tesekurler
  • 9550'ye şu an verilecek para direk sokağa atılmış demektir.. Bende 9600XT var, düşün F.E.A.R. değil 1024*768'de, 800*600'da bile değil, 640*480'de anca çalışıyor. RAM 1 GB, işlemci de 2.8E.

6600GT'den daha azını kesinlikle düşünme. Çoook pişman olursun. Son 2 yıldır deliler gibi güvendiğim kartım son oyunlarda (AoE3, F.E.A.R., Cod2) bile iğrenç performans sergilemeye başladı.
  • pekı dostum teserkurler askıya alcaz o zaman cok aklımı karıstıroo bu ekran kartı olayı yaaa bu adamlara ne dense azdır yaaa eskıden s3 trio 4 sene idare etdi benı sımdı 5 ayda degısıtır bu ne yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

linkin8888 zaten oyunları 9200 le mediumda oynuyorum yaw 1024 de kasmıyor ama shader acınca sapıtıyoo tabi overclockla diorum alabılırmıyım high performans yoksa almaya degmez yaw 800*600

hangi oyunlar??ben san andreas doom 3 gerçi doom 3 ü o kartla medium da da oynatamassın,bi arkadaşımızın dediği gibi fear ben böle oyunlardan bahsediyorum.benim gibi detay düşkünüysen seni o oyunlarda minimum x 800 xl paklar
  • quote:

9550'ye şu an verilecek para direk sokağa atılmış demektir.. Bende 9600XT var, düşün F.E.A.R. değil 1024*768'de, 800*600'da bile değil, 640*480'de anca çalışıyor. RAM 1 GB, işlemci de 2.8E.

6600GT'den daha azını kesinlikle düşünme. Çoook pişman olursun. Son 2 yıldır deliler gibi güvendiğim kartım son oyunlarda (AoE3, F.E.A.R., Cod2) bile iğrenç performans sergilemeye başladı.

dostum bir iki özelliği kıstınmı rahat rahat oynuyorsun ya. mesela en basitinden gölgeleri kapat olay bitmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

9550'ye şu an verilecek para direk sokağa atılmış demektir.. Bende 9600XT var, düşün F.E.A.R. değil 1024*768'de, 800*600'da bile değil, 640*480'de anca çalışıyor. RAM 1 GB, işlemci de 2.8E.

dostum bir iki özelliği kıstınmı rahat rahat oynuyorsun ya. mesela en basitinden gölgeleri kapat olay bitmiştir.

Aynen ...

Eğer at arabasından ferrari performansı beklersen yanılırsın... 6600 gt 200 dolar civarı verebilcekmi millet b parayı adam 9200 den yukselcem diyo 9550 ge çok idealdir tavsiye ederim

• Bende su an FEAR yok ama FABLE 9600 xt de her sey ful olarak mükemmel olarak çalısıyor en ufak bir kasma yok. Tabi sistem de önemli bu konuda bende babadan kalma yadigar var ama hala aslanlar gibi çarpısıyor :D Belki Biraz fikir veririr. AMD 2500-3200 OVERLOCK 1 GB RAM FİC 9600 xt
  • quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

Bende su an FEAR yok ama FABLE 9600 xt de her sey ful olarak mükemmel olarak çalısıyor en ufak bir kasma yok. Tabi sistem de önemli bu konuda bende babadan kalma yadigar var ama hala aslanlar gibi çarpısıyor :D Belki Biraz fikir veririr. AMD 2500-3200 OVERLOCK 1 GB RAM FİC 9600 xt

sistemlerimiz aynı dostumarkadaş doğru söylüyor beyler,fable full detay kasmıyor
  • bu arada bence hazır bilgisayarcıya gitmişken birde 2. bir 512 ram alabilirsin
  • Asus 9550 GE/TD-128 bit kullanıyorum,kartımdan çok ama çok memnunum.Düşünün FEAR'ı 1024X768 de çok akıcı,çok rahat bir şekilde şuan oynamaktayım.Şiddetle Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.