Şimdi Ara

Ati 8.3 2600xt agp desteği yokkk!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne arkadaşlar dalga mı geçiyorlar bizimle? Zaten kıt kanaat oynuyoruz oyunları driverlarla performans artışı lazımmm!!!

• olmuyor bu driverde olmuyor.Nerdeyse bütün sürümleri denedim NGO 1.7.3 dışında hiçbir driverle doğru dürüst performans alınmıyor..Nalet olsun bu driverlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 6 Mart 2008; 20:39:38 >
  • arkadaslar bir de ekran kartiniz hangi firmanin onlarin sitesine bakin belki onlar vermis olabilir
  • Bence sizin kartlarda bi sorun var..

x1950gt agp 8.3 kurdum performans artışı bile oldu gerçekten..
  • 2600 agp serisine kurulmuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Bence sizin kartlarda bi sorun var..

ilginç. Kendi içinden çıkan driverle bile denedim 3D 05'de 2200p verirken NGO'da 5k küsür oluyor.Bu driver dışında başka hiçbir driverle olmuyor.Sorun nerde acaba ?? Bende yeni driver kullanmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • agp gibi baya eski bi arabirimi kullanmayı tercih edip rahatsız olmazken daha dün cıkmış driver ı kuramıyorum diye rahatsız oluyosunuz cok ilkginç
  • ne yapalım herkesin bütçesi bir olmuyor
  • catalyst 8.3 ü agp hd 2600 pro da sorunsuz şekilde çalıştırdım.
    oyunlar süper acayip performans artışı var
    0 grafik hatası.
    nasıl yapılacağı aşağıdaki linkte anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_21675639/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 7 Mart 2008; 15:00:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Bence sizin kartlarda bi sorun var..

bendede x1950gt agp var eğer performans artışı oluyorsa ve sorun çıkmıyorsa DsgnrYgt arkadaşın dediği gibi.bende kurayım bari
  • selam arkadaşlar benim HIS ATI HD 2600XT IceQ TURBO 256MB (128BIT) GDDR3 (FULL HD 1080p) DUAL DL-DVI & TV (HDCP) (PAL) AGP-8X EKRAN KARTIM var şimdi ben buna yeni versiyon olan 8.3 display driver yükleyemiyecekmiyim bu konuda bilgisi ve yardımı olacak arakdaşlardan cevap bekliyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21675639/tm.htm

dostum buraya gir bak her şeyi anlatıoooooo
  • ok cyclonm arakdaşım sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.