Bildirim
ATI 7970 Crossfire İçin Kaç Wattlık PSU Lazım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
750 Watt gold veya 850 Watt Bronze yeterli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miguél
750 Watt gold veya 850 Watt Bronze yeterli olur.
Teşekkürler -
Matrix ve referans 7970 ekran kartları içinde 750 wat bronze güç kaynağı yeterli olurmu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: melinoz
Matrix ve referans 7970 ekran kartları içinde 750 wat bronze güç kaynağı yeterli olurmu acaba?
matrix alıpta oc yapmamak olmaz şimdi ben olsam 750 watt almazdım tehlikeli o kartlar ocla 300 watt bile çeker 150 watt diğerlerine hayatta yetmez.en az 850 watt derim ben tavsiyem seasonic 1050-x -
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
Orijinalden alıntı: melinoz
Matrix ve referans 7970 ekran kartları içinde 750 wat bronze güç kaynağı yeterli olurmu acaba?
matrix alıpta oc yapmamak olmaz şimdi ben olsam 750 watt almazdım tehlikeli o kartlar ocla 300 watt bile çeker 150 watt diğerlerine hayatta yetmez.en az 850 watt derim ben tavsiyem seasonic 1050-x
güç kaynağı eski ben 1200 watlık düşünüyordum konuyyu googleda görünce olurmu diye merak ettim arkadaşa olur denmiş,söyldiğiniz ürün yeterliyse 1000 wat üstüne çıkmaya gerek yok sanırım. -
Kaliteli bir 750 Watt yeterli olur. -
Teşekkürler arkadaşlar anlaşılan en iyisi garanti olması açısından arkadaşın dediği gibi 1050 watlık alayım ben. -
kaliteli, iyi markalı 750watt lık psu yeter 7970cf ye. ben olsaydım 800-850watt lık alırdım hatta imkan varsa seasonic,silverstone gibi markaların gold sertifikalı psu ları tercih edilmeli. -
o 1050 watlık triple cf ye bile yeter rahat 10 yıllık psu ihtiyacını karşılar sağlam psu dur seasonic -
Selamlar,
HD7970 CrossFire için 800W ve yukarısı güç kaynağı öneriliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
o 1050 watlık triple cf ye bile yeter rahat 10 yıllık psu ihtiyacını karşılar sağlam psu dur seasonic
Benim seasonıc 1000 w platınum 1 sene sonunda patladı çok güvenmemek lazım 10 sene bence çok uzun bir süre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seasonic X850 ideladir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR
Arkadaşlar iki tane Asus direct cu ii 7970 (3GB 384Bit) alıp cf yapıcam ama kaç wattlık psu gerekir tahminen?
İşlemci AMD FX8150.
Şimdiden teşekkürler
O işlemciyle 7970 crossfire'dan performans alamazsın tek 7970 yeter dostum bence cf yapacaksanda max 7870xt crossfire yap BENCE
Sen nediyorsun reis bu konuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 25 Ağustos 2013; 22:18:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X