Şimdi Ara

ATI 6770M Sürücü Testleri (12.10 ve 12.11 Beta Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12.11 beta yükleyelim mi tavsiye eder misiniz? mavi ekran falan uğraşmayalım şimdi durduk yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

12.11 beta yükleyelim mi tavsiye eder misiniz? mavi ekran falan uğraşmayalım şimdi durduk yere

Ben yükledim ve herhengi bir sorunla karşılaşmadım ancak çok büyük bir fps artışıda yaşamadım oyunlarda hatta neredeyse hiç artmadı. Şu anda 12.6'yı kullanıyorum ve memnunum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microt -- 31 Ekim 2012; 3:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Süper bir çalışma , çok teşekkür ederiz , emeğine , eline koluna sağlık.

Hocam mesajınla konunun içine etmesen daha süper bir çalışma olacaktı yalnız. Lütfen mesajını editleyip alıntıladığın kısmı silebilir misin? Konuyu hazırlayan arkadaşa ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Süper bir çalışma , çok teşekkür ederiz , emeğine , eline koluna sağlık.

Hocam mesajınla konunun içine etmesen daha süper bir çalışma olacaktı yalnız. Lütfen mesajını editleyip alıntıladığın kısmı silebilir misin? Konuyu hazırlayan arkadaşa ayıptır.

haklısın düzeldi :)
  • quote:

İlgine teşekkür ederim hocam, fakat kusura bakma sana sitem etmeme rağmen konu sahibi bile aynı hassasiyeti göstermiyor. Yorumsuz gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

İlgine teşekkür ederim hocam, fakat kusura bakma sana sitem etmeme rağmen konu sahibi bile aynı hassasiyeti göstermiyor. Yorumsuz gerçekten.

Bende senin ilgine teşekkür ederim. Ancak arkadaşın yaptığını çok ayıp bir şeymiş gibi görmedim uyarınla düzeltmiş kendisine de teşekkür ederim ayrıca ama öyle büyütülecek birşey değil bence...
  • Bende 6770m var ve hiçbir oyunu oynayamıyorum her oyun kasıyor pes12-13 fifa13 battlefield 3 herhangi bi cod serisini açamayacak kadar kasıyor pc lütfen yardım edin 2 milyar verip aldım pc yi hiç bir şey yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onuralpozalp

Bende 6770m var ve hiçbir oyunu oynayamıyorum her oyun kasıyor pes12-13 fifa13 battlefield 3 herhangi bi cod serisini açamayacak kadar kasıyor pc lütfen yardım edin 2 milyar verip aldım pc yi hiç bir şey yapamıyorum

Kasma olayı bir tek oyunlarda mı oluyor yoksa internete girerken bile kasma mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microt -- 11 Kasım 2012; 19:37:01 >
  • internette felan yok battlefield 3 cod serileri assasins creed hepsinde kasıyor hatta cs 1.6 da bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onuralpozalp

internette felan yok battlefield 3 cod serileri assasins creed hepsinde kasıyor hatta cs 1.6 da bile

ekran kartını değiştiripde mi oynuyosun direkmi oyuna giriyosun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.