Şimdi Ara

ATI 4870 X2 neden bu kadar kötü???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: strafor

" Baktım kara kuru bir adam.. kim ? - PELE - Yok artık daha neler ! "

• arkadaş haklı olabilir. daha fazla performans vermesinden yakınmadığını düşünüyorum. sorun görüntünün aa af açıkken çamura dönmesi. bende pes4 için denemiştim. nvidia görüntü düxenlemeler açıkken filelerin birleştiği yerler basbayağı belli. ati görüntüyü çamura dönderiyor. biraz uğraştım düzeltemedim. geri nvidia ya döndüm.
    bende arkadaşta aa-af çalışmamız gerekebilir. ama arkadaş haksız değil..
  • 4870x2 almak ve sorun yaşamak. Yazık valla sözünü ettiğiniz ati'nin en üst seviye ekran kartı..
  • "aç tavuk kendini dari ambarinda sanirmis" bu konuya verilecek en iyi cevap bence

6 gb ram bir kere gereksiz 32 bit windows xp sp3 yükleyin bilgisayarınız en iyi şekilde çalışır

64 bit sistem kullanıyorsanız (ben kullandım berbat birşey) hemen değiştirin

birde konunun üstlerinde catalyst centerde a.a yı devreye sokmayın program yönetsin gibi birşey var onuda deneyin aklıma başka bir sorun gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Kubilay

"9600 bile bundan daha iyi geliyor gözüme"
    Demeniz bu konuyu laf olsun diye açtım demek oluyor...

"9600 XT kullandığım zamanlar daha huzurluydum, güzel günlerdi" vs. anlamında söylemiş olabilir (ki bu çok yaygın bir duygu, abuk sabuk sorunlarla uğraşırken FX 5200 kullanılan zamanlar bile özlenebilir). Hemen bir yargıya varmayalım bence.

Sorusunu ayrıntılandırırsa yardımcı olunur. Şu hâliyle, yardımcı olmaya yetecek herhangi bir veri sunmamış.

İlgili bütün sürücü ayarlarının görüntüsü paylaşılmalı, oyun(GRID) içi ayarların durumu gene görüntüyle paylaşılmalı; ardından, mesele kötü kare/sn ise bu değerler ekran görüntüleriyle paylaşılmalı (AA açınca kare/sn ne kadar düşüyor, ekran görüntüleriyle gösterilmeli). Yok kötü görüntü kalitesiyse, ekran görüntüsü zorunluluk zaten.

Ek olarak, oyunun yama durumu, Vista'nın güncellik durumu, dx dosyalarının güncelliği, diğer bileşenlerin (ses yongasının, örneğin) sürücüleri gibi konularda da bilgi verilmeli. Umulmadık nedenlerden kaynaklanabilir sorunlar, belli olmaz. Bu tür şeyleri her seferinde belirtmeyi adet edinmekten zarar gelmez, hiç olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Ocak 2009; 18:38:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

4.0 ghz ister ne demek ?öyle bir kavram yok kullanabılırsen 5ghzdede kullan 3ghzdede kullan tek fark 1-2 fps kaybı yada kazancı olur oda bu sorunları oluşturmaz

tecruben olmadigi belli :)

fark ediyor dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

4.0 ghz ister ne demek ?öyle bir kavram yok kullanabılırsen 5ghzdede kullan 3ghzdede kullan tek fark 1-2 fps kaybı yada kazancı olur oda bu sorunları oluşturmaz

tecruben olmadigi belli :)

fark ediyor dostum

yok 4 ghzde işlemcı cok kullandım halende kullanıyorumda fark oldugunu bılıyorum boşuna 4.2de kullanmıyorum fakat bu sorunları meydana getırcek bir durum teşkıl etmez
  • ben bu sorunun cozumu demedim,4870x2 4.0ghz ve sonrasinda kendini gosteriyor
  • @ Tuğer
    Sizde biliyorsunuz ki bazıları var ki sırf çamur atmak için konu açarlar.
    Genellikle de böyle açıp bırakırlar, bir daha uğramazlar.Bu topic öyle olmaz umarım.
    Bir an bu geldi aklıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Kubilay

@ Tuğer
    Sizde biliyorsunuz ki bazıları var ki sırf çamur atmak için konu açarlar.
    Genellikle de böyle açıp bırakırlar, bir daha uğramazlar.Bu topic öyle olmaz umarım.
    Bir an bu geldi aklıma.

+1, İyi Tespit, Adam Konuyu Acıp Bırakmıs...Sorunum Su Olabilir Yada Denedim Olmadı Bile Dememis
  • işlemcını bı quad yap bakalım ıyıkı almsıım dersen bı gardı

ha neden bu kadar kotu dedıgıne gelıncede ATİ YAPMISTIRDA ondan
  • quote:

sistem

Core 2 duo 3.12 pentium
    1 Trbt hard disk
    His 4870 X2 2 GB
    6 GB ram
    64 BIT Vista Ultimate(aero kapalı)
    Bunlara yetecek düzeyde power supply ve anakart...

Sistemini bu şekilde belirten birisine nasıl cevap verilir
    Çamur at izi kalsın mantığı hala devam ediyor.Bütür konuların sonu genelde ucu açık kalıyor.Konuyu sözde yardım için açan arkadas da birdaha konuya bakmıyor.Tabi bunu fırsat bilen nvidia fanlarıda boş durmuyor
  • Konuyu açan arkadaş Nvidia kullanıcısı bence.Sırf çamur atmak için uydurmuş gibi geldi.HD4850 tek çekirdek kullanıyorum.1440x900'de testlerde kullanılan bütün oyunları+GTA4'ü full grafiklerde oynuyorum ortalama 35 üstü FPS alıyorum.Şu videoyu bi izle 4870X2 GTX280' i 7-1 geride bırakıyor.Hem dediğin gibi şeyler olsa testlerde,zorlamalarda çıkar ortaya.Üreticiler bir kartı çıkarmadan nasıl zorluyolar biliyor musun? Kartının üretim hatası var belki, araştırmadan etmeden kötülemek de nedir?

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=323
  • quote:

kullanmasını bilmeyen adamın elinde en iyi kart bile ne hallere dusuyor..

ha bu durumdan fırsat cıkaran sevgili ''nvidia fan '' larınıda unutmamak gerek tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 1 Ocak 2009; 20:00:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

quote:

kullanmasını bilmeyen adamın elinde en iyi kart bile ne hallere dusuyor..

ha bu durumdan fırsat cıkaran sevgili ''nvidia fan '' larınıda unutmamak gerek tabi...

bi
    siz atiyi savununca tarafsız oluyorsunuz adamlar nvidiayayı savununca nvidia fanı oluyor niye bu kadar ati fanlığı yapıyorsunuz anlamadımki atinin
    sahibi paramı veriyor size yoksa atiye ortakmı etti sizi

• quote:

• bende kullanıyorum daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu. bahsettigin oyunlardada herhangi bir sorun yasamadim. gta iv da yuksek ayarlarda yuksek fps ve sorunsuz kullanıyorum vista 64 kullanıyorum aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub_s7v7n -- 1 Ocak 2009; 21:33:40 >
  • quote:

Büyük beklentilerle aldığım His 4870 X2 2 GB beni tam bir hüsrana uğrattı hız olarak sorunum olmamasına rağmen birçok uyum sorunu sorunu yaşamaktayım catalytst 8.12 driver indirdim fakat sonuç değişmedi merak ettiğim şu bu kdr iyi bir ekran kartı neden berbat bir AntiAlising performansı verir 5 yıllık radeon 9600 bile bundan daha iyi geliyor gözüme özellikle GTA 4 ve Grid Race driver oyunlarında çıldırttı beni???

malesef gta 4 te aa hiçbir vga ile açılmıyor. bende 4870 x2 kullanıyorum grid mükemmel çalışıyor. bence bir yerlerde bir yanlışlık yapıyorsunuz.
  • adam konuyu açmış gitmiş siz de burda yiyin birbirinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rusty

adam konuyu açmış gitmiş siz de burda yiyin birbirinizi

+1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.