Şimdi Ara

ati 3870 mi nvidia 9600 gt mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orjinalden alıntı: karartı

saolun arkadaslar bugun gittim ve zotac 9600 gt snergy aldım çok araştırdım atinin driver problemleri cok fazla hala stabil değil o yüzden nvidia ;)

Aferim, ATI nin driver problemleri nedeniyle(!) almamışsın HD4830 Artık neyse onlar...

ati 3870 mi nvidia 9600 gt mi

Nerden bulursunuz böyle saçma testleri. 4870 GTX280 i geçmiş.8800GTS ile 9600GT aynı fps almış.

Dostum donanimhaber.com daki anasayfada sistem önerileri bölümü var. Ordaki ekran kartı testleri.
    Cebimden test çıkaracak halim yok ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karartı

saolun arkadaslar bugun gittim ve zotac 9600 gt snergy aldım çok araştırdım atinin driver problemleri cok fazla hala stabil değil o yüzden nvidia ;)

Aferim, ATI nin driver problemleri nedeniyle(!) almamışsın HD4830 Artık neyse onlar...

ati 3870 mi nvidia 9600 gt mi

Nerden bulursunuz böyle saçma testleri. 4870 GTX280 i geçmiş.8800GTS ile 9600GT aynı fps almış.

Dostum donanimhaber.com daki anasayfada sistem önerileri bölümü var. Ordaki ekran kartı testleri.
    Cebimden test çıkaracak halim yok ya

Bu teste bakılarak kart alınmaz çok saçma olmuş.Muhtemelen call of Juarez testidir.Atinin iyi olduğu tek oyun.

• @emreonal69

http://www.donanimhaber.com/vgachart.aspx

Grafik, 3D Mark VANTAGE sonuçlarına göre dizili
  • quote:

@emreonal69

Yine saçma bir test nasıl olurda 8800gts ile 9600gt aynı skoru alabilir.
  • alınacak kart 9600gt
    atide bir driver sorunu aldı başını gidiyor, biz salağız ki gittik driver problemi olan karta zibil gibi para harcadık
    ama 9600gt nin 4830 dan iyi olduğunu söyleyen bir zihniyet donanımdan anlamayan bir zihniyettir.
  • zotac veya sparkle 9600 gt almanı öneririm.bu arada yukarıdaki test atinin en iyi olduğu oyunlara göre yapıldı.ilk 6 sırada ati nin olması rastlantı olamaz.hele hele 9600 le 8800 ün aynı fps i alması olanaksız.ayrıca testte hangi oyun ya da hangi program kullanılıyor
  • ATI de driver sorunu diyen biri sadece bu yüzden kartı almıyorsa diyecek birşey yoktur bana göre
  • quote:

quote:

@emreonal69

Yine saçma bir test nasıl olurda 8800gts ile 9600gt aynı skoru alabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

zotac veya sparkle 9600 gt almanı öneririm.bu arada yukarıdaki test atinin en iyi olduğu oyunlara göre yapıldı.ilk 6 sırada ati nin olması rastlantı olamaz.hele hele 9600 le 8800 ün aynı fps i alması olanaksız.ayrıca testte hangi oyun ya da hangi program kullanılıyor

quote:

Orjinalden alıntı: Rusty

alınacak kart 9600gt
    atide bir driver sorunu aldı başını gidiyor, biz salağız ki gittik driver problemi olan karta zibil gibi para harcadık
    ama 9600gt nin 4830 dan iyi olduğunu söyleyen bir zihniyet donanımdan anlamayan bir zihniyettir.

@emreonal69 Yaw testi yapan DONANIMHABER.COM ! Saçma falan deyip durma, 8800GTS 320MB olan modeldir belki?
    @Mr.kiLLErMan 3DMark ne zaman ATI ile anlaşma yapmış ta skorlar böyle çıkıyor?
    @Rusty , ATI de driver sorunu falan yok, bilmiyorum hangi radeon'u kullandın ama, benim ATI markalı 5. kartım bu, henüz bir problemle karşılaşmadım!

• @ugur_yavuz
    Görmüyormusun orada kocaman 512MB yazıyor.Nerden çıkardın 320 MB lığı.
  • @ugur_yavuz
    onu demek istiyorum driver sorunu falan yok kartın 4 serisinden 3. kartım ne driver problemi ne vpu recover ne kıl tüy yünü çıktı.Tamam kartlar ilk çıktığında stabil değildi ama şimdi gayet stabil çalışıyorlar.
  • ati kartlar çok satıldığı için haliyle sorun çıkanlarında sayısı fazla oluyor forumdaki taraftarlara kanıp nvidia almışsın . atide öyle herkeste sorun yok onu bilmen yeterli aldığın kart hayırlı olsun fena değil
  • atideki sorunlar mazide kaldı bencede eskiye göre driverlar çok geliştirildi
  • ARKADAŞLAR BENDE EKRAN KARTI ALACAM SAPPHIRE HD4830 İLE HD3870 ARASINDA KALDIM...?? SİZCE HANGİSİ FİYAT FARKI ÇOK AZ İKİ KART ARASINDA, ÖZELLİK OLARAKDA ÇOK YAKINLAR BİRBİRLERİNE.
  • HIS HD 4830 al 1-2 ay sonra 1 tane daha alırsan cf yaparsın cf video var sitede bak derim
  • alabiliyorsan 4830 al alamıyorsan 9600 al yeni driverle artık nvidialar daha hızlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.