Şimdi Ara

ATİ 10.3 BETA;CROSSFİRE AVP3 TESTLER.(KULLANICI TESTLERİ) (Kotalılıar Dikkat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Driver CCC 10.3 versiyonu çıkınca 10.2 yi kurmadan direkt olarak bu sürücüyü kurdum.Performans açısından çok verimli bir sürücü olmuş.Vantage Gpu skorun'da yaklaşık olarak 1100 puan artış var 10.1'e göre.Birazdan testleri bu sayfaya yükleyeceğim.Eski inceleme linklerim imzamda.İsterseniz kıyaslayabilirsiniz.
    AVP'yi bugün alıp kurdum.Bu oyununun kendi benchmark programı olmadığı için sadece ilk bölüm hakkında yorum yapabilirim.Tesellation açık 16X ve en ileri ayar seviyesinde işlemci 2.66 GHZ'de en az 100 FPS gördüm.Oyun oynanış açısından mükkemmel olmuş.Grafikler gayet iyi.İlerledikçe testleri buradan ekleyebilirim.

Test Sistemi;

İmzamdaki sistem.

İşlemci 3.7 GHZ
    Ekran Kartları:Stock hızlar(850/1200)
    Driver:10.3 Beta

3D MARK VANTAGE PERFORMANS

FAR CRY 2 DX10 1400*900 ULTRA GRAFİK AYARLARI 4*AA
    AVERAGE: 95 FPS

CRYSİS WARHEAD DX9 1400*900 ENTHUSİAST 8*AA
    AVERAGE: 49.6 FPS

CRYSİS WARHEAD DX10 1400*900 ENTHUSİAST 8*AA
    AVERAGE: 42 FPS

DİRT2 DX11 1400*900 EN İLERİ GRAFİK AYARLARI 8*MSAA
    AVERAGE: 72 FPS

RESİDENT EVİL 5 DX9 1400*900 EN İLERİ DETAY 8*AA

RESİDENT EVİL 5 DX10 1400*900 EN İLERİ DETAY 8*AA

AVP oyunundan birkaç tane SS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 20 Şubat 2010; 23:35:15 >

• Testler neden 1440x900 cozunurlukte?

Imzanizda ki sisteme gore testlerin en az 1920x1200 cozunurlukte yapilmasi gerekirdi. Umarim boyle bir sistemle 19" ve alti monitor kullanmiyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Testler neden 1440x900 cozunurlukte?

Imzanizda ki sisteme gore testlerin en az 1920x1200 cozunurlukte yapilmasi gerekirdi. Umarim boyle bir sistemle 19" ve alti monitor kullanmiyorsunuzdur

19'' inç monitör kullanıyorum.Monitörümden çok memnunum.Bir tane daha aynısından alıp EFENİTY kurabilirim.O yüzden şuan için idare edin artık bu testlerle.
  • Sizin bu testlerinizi gördükten sonra daha bir heyecanlanıyorum.Ama işte birde işin diğer tarafı geliyo aklıma.Crossfire hep sorun söylentileri tek kart daha iyi söylentileri.Harcadığı güç önemli değil benim için fakat tek kart mesela HD5850 neden daha iyi?
  • Güzel inceleme olmuş sağol
  • hd5770 crossfire anca 5850'nin "çok ötesinde" performans verir
  • eline sağlık dilmutt ati kullacıları için yararlı bir inceleme olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 PhysX test sonuçları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5970 10.3 BETA DRIVER SONUÇLARI

Dirt 2

8xAA Super Sampling Ultra High Setting 16xAF(Catalyst)

100 FPS AVARAGE

Vantage High Settings Değişim yok denecek kadar az

Avarage 53.8 FPS

Crysis Warhead

8xAA 16xAF 1680*1050

10.2 İLE 10.3 arasında değişim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 20 Şubat 2010; 14:50:30 >

•  ATİ 10.3 BETA;CROSSFİRE AVP3 TESTLER.(KULLANICI TESTLERİ) (Kotalılıar Dikkat)

Değişim 1000 puan kadar
  • EMRES754

Dostum eklediğin testlr için çok sağol.Hatta 1400*900 de eklersen arada fark kalmamış olur.Performans farkını çok güzel değerlendirmiş oluruz.

Arkadaşlar;

İyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim.Site testlerinden çok kendi testlerimiz benim gözümde daha doğruyu yansıtıyor.Ati yaptığı bu son driver ile gerçekten iyi işler başarmış.Dirt2 de ortalama %8 artıştan bahsetmişti.Bu doğruymuş.Kendi yaptığımız testlerle bunu görmüş olduk.

Şuan CRYSİS DX9 modda min 35 fps aldı.Average is 50 fps.Bu şuan için çok güzel bir akıcılık sağlıyor.Çoklu GPU desteği gün geçtikçe arttırılıyor.Sürücüler oldukça ilerliyor.

MS sorununa gelince hissetmeniz çok zor.Ben Crysis gibi bir oyunda bil hissedemiyorum.Ama bu MS yok anlamına gelmez.Örneğin Moto GP 08 oyununda aşırı seviyede MS var.Bunu 4870x2 ile inanılmaz derecede hissetmiştim.

Tek sorun sıcaklık problemi.Ancak kartlar arasında yeterli seviyede boşluk olursa bu sorun da ortadan kalkıyor.Ben 16X+16X şeklinde kullanırken üstteki kart 85C'ye kadar çıkmıştı.Şuan 16X+8X şeklinde kullanıyorum.Arada boşluk olunca ısı sorunum da ortadan kalktı.

Crossfire gözünüzü hiçbir şekilde korkutmasın.Ancak donanımınız da yeterli olsun.Tek dikkat etmeniz gereken şey kartların arasında boşluk olması.Crossfire desteği inanılmaz güzel seviyelere gelmiş.Tek kart Far Cry 2 aynı ayarlarda 51 avg sağlarken çift kart 95 avg sağlıyor.Bu %86 scalling sağladığını gösterir.Benim gözümde muazzam bir değer.

Performans anlamında 5850 ile karşılaştırmak çok yanlış olur.Çünkü bu kartın performans anlamıdaki rakibi 5870'tir.Pek çok oyunda 5870'e göre performans anlamında oldukça güzel üstünlükler sağlamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 20 Şubat 2010; 14:54:07 >

• Peki işlemcinin cf performansına bir etkisi olurmu?Benim işlemcim i5 750.Çok büyük bir performans farkı oluştururmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sboz61

Peki işlemcinin cf performansına bir etkisi olurmu?Benim işlemcim i5 750.Çok büyük bir performans farkı oluştururmu?

i5 750 gayet performanslı bir işlemci.Benim ile aynı frekansa çektiğinizde fark oluşmayacaktır.Çok ufak farklar her zaman olabilir.1-2 fps fark olarak sayılmaz.
  • Arkadaşlar GTA4 testi yapacağım ancak oyunu kuramadım.Bu konuda oldukça beceriksizim.%P hatası alıyorum kurulum başlamadan.Eğer bilgisi olan varsa PM ile yardımcı olursa çok memnun olurum.
  •  ATİ 10.3 BETA;CROSSFİRE AVP3 TESTLER.(KULLANICI TESTLERİ) (Kotalılıar Dikkat)

DX10 1440*900 8xAAA avarage 55 FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

DX10 1440*900 8xAAA avarage 55 FPS

Dostum çok sağol.Buradan yayınlamaya devam edersen testleri çok memnun olurum.
  • quote:

arkaplan resminize talibim
  • Far Cry 2

1440*900 Full 4x AA 110 FPS avarage
  • Ne demek dostum elimden geldiği kadar devam değişik oyunlardanda fotolar atıcam fps değerleri için.
  • quote:

Ne demek dostum elimden geldiği kadar devam değişik oyunlardanda fotolar atıcam fps değerleri için.

• Far Cry 2

8xAA Ultra High 1680*1050

Avarage 103 FPS

German Truck Simulator

8xAA Super Sampling 16xAF 1680*1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 20 Şubat 2010; 15:31:03 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.