Şimdi Ara

Athlon II X4 860K vs A10-7870K ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Athlon II X4 860K işlemci kullanmaktayım. Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum. Anakartımın desteklediği çerçevede A10-7870K almayı düşünüyorum. R7 370 ekran kartım var. Şu aralar 7870 fiyatı 450 TL bandında. 450 TL verip 7870k almaya değer mi? Yoksa aman aman bir performans farkı yok mu?

• fark yok hem r7 370 için yeterli bir işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Merhaba;

Athlon II X4 860K işlemci kullanmaktayım. Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum. Anakartımın desteklediği çerçevede A10-7870K almayı düşünüyorum. R7 370 ekran kartım var. Şu aralar 7870 fiyatı 450 TL bandında. 450 TL verip 7870k almaya değer mi? Yoksa aman aman bir performans farkı yok mu?

2 si ayni islemci desek sasirirmisin tek fark x4 860k da dahili gpu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Eylül 2016; 16:45:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki islemci-ekran karti ikilisi daha iyi. 7870K islemci degil bir APU. Yani islemci ve ekran karti barindiriyor icinde. Ne tesaduftur ki icindeki islemci seninkinin aynisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gerekli cevabı vermişler. İslemciyi yükseltmek istiyorsan iyi bir soğutucu alıp oc yapmaya bak derim. Tabi anakartın da iyiyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim, kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırdık. Boşuna masraf yapmaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x4 860K
    4 yıl önce açıldı
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.