işlemcim için bir board düşünüyorumda arkadaşlar kararsız kaldım..
ASUS AMD K8N NF3 250 S754 400 8X LAN 2SATA SK (http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=Anakartlar&MARK=ASUS )
düşünüyorumda .. Ne dersiniz veya 80$ ı geçmicek bir anakart bazında önerebileceginiz alternatifler varmı ?
Teşekkürler
939p?
pardon pardon 754ü görmemişim:D benim bildiğim onlar 1.8ghz oluyo bu 939,754 çalışma mhz farklımı?
quote:
Orjinalden alıntı: omero06
pardon pardon 754ü görmemişim:D benim bildiğim onlar 1.8ghz oluyo bu 939,754 çalışma mhz farklımı?
evet s754 3000+ ler 2000mhz ...... zaten testlerdede s754 3000+ , s939 u saat hızı yüksek olduğu için geçiyor.....
kardeş valla asus k8n eski board um du.... imzamdaki işlemciyle 2500mhz gördüm....güzel board du ne diyim , hiç stabilite problemi yaşamadım , oldukça serin çalışıyordu....26-30 derece arasında......voltaj dalgalanması pek yapmıyordu...mesela bıostan 1.7v ver.iyodum en kötü 1.68 fln oluyodu...
ama AGP ...... sen artık PCI-EX16 ya geçmelisin........ EPOX 8NPA7I öneririm...çok iyi overclock yapabiliyor...çok iyi bir anakart.....fiyatıda uygun
tabi paraya kıyıp ASUS K8N4-E DELUXE de alabilirsin......2 si zaten en iyi s754 anakartlardır...birde epox un slı modeli var o sana gitmez..
ben bu linkteki anakartı öneririm özellik bakımından epox dan daha zengin o/c konusunda yapabileceklerin sınırlıda olsa bence özellikleri için değer. O/c yapılıyor ancak çok ileri seviye değil sanırım işlemci voltajını falan değiştirmene izin veriyor ancak yanlış hatırlamıyorsam % li yapmışlardı artırımları. Sata2 desteği ve 8 kanal onboard ses katı için değer hemde daha ucuz.
bence ilk önce pcı ex gec sonra işlemlerini yap rahat rahat
quote:
Orjinalden alıntı: maybera
quote:
Orjinalden alıntı: omero06
evet s754 3000+ ler 2000mhz ...... zaten testlerdede s754 3000+ , s939 u saat hızı yüksek olduğu için geçiyor.....
kardeş valla asus k8n eski board um du.... imzamdaki işlemciyle 2500mhz gördüm....güzel board du ne diyim , hiç stabilite problemi yaşamadım , oldukça serin çalışıyordu....26-30 derece arasında......voltaj dalgalanması pek yapmıyordu...mesela bıostan 1.7v ver.iyodum en kötü 1.68 fln oluyodu...
ama AGP ...... sen artık PCI-EX16 ya geçmelisin........ EPOX 8NPA7I öneririm...çok iyi overclock yapabiliyor...çok iyi bir anakart.....fiyatıda uygun
tabi paraya kıyıp ASUS K8N4-E DELUXE de alabilirsin......2 si zaten en iyi s754 anakartlardır...birde epox un slı modeli var o sana gitmez..
Benimde bir önceki boardım asus K8N idi bende hiç sorun yaşamadım çok kaliteli bir board idi çok rahat 240 fsb yi görürsün ben 2600 gördüm ama stabilize bozulmuştu.Fiyatına göre kalite bir kart tavsiye ederim!!
PCIex istiyorsan Epox 8NPA7I çok iyi bir seçim olur.. Ayrıca teenwolfx bahsettiğin anakartta SATA2 desteği yok sadece SATA var..
msi k8n neo platınyum 939
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme