Bildirim
atheros communications inc
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu program değil ağ bağdaştırıcısının sürücüsüdür. internete kablolu bağlantıyı sağlıyor. eğer kaldırırsan ethernet kablosuyla internete bağlanamazsın. -
ağ bağdaştırıcısının yazılımı. -
anladım. teşekkür ederim -
Valla konuyu hortlatmak olacak ama genede yazayım dedim.
Benim toshiba satellite l855-16q model, windows 8.1 single language pc var.Pcden yanlışlıkla atheros driver birini sildim yani kaldırdım artık internete giremiyorum yani net bağlanıyor ama bir web sayfasını açmaya çalıştığımda açamıyorum.Bunun onla ilgisi olmayabilir ama en son kaldırdığım programbuydu Kaldırdıktan sonra giremez oldum.
Yüklü olan atheros Driverları aşağıda yazdım hangisi eksikse lütfen söylermisniz.Şimdiden teşekkür ederim.
-atheros Bluetoth filter Driver Package
-atheros Communications inc.(R)AR81Family Gigabit...
-atheros Driver installation Program
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junk147 -- 14 Aralık 2014; 19:34:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: junk147
http://www.toshiba-turkey.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE
bu linkten dizüstü-satellite-l855 wireless adabtör gibi kategorileri seçip ara. çıkan seçeneklerden atheros'un win8 için olan driverını indirip kurmayı dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
quote:
http://www.toshiba-turkey.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE
bu linkten dizüstü-satellite-l855 wireless adabtör gibi kategorileri seçip ara. çıkan seçeneklerden atheros'un win8 için olan driverını indirip kurmayı dene.
Evet orya bende baktım ordan wireless Lan Driver Kurdum ama bir şey değişmedi Diğer sürücüyü deneyeceğim şimdi bilgi için teşekkür ederim. Birde wireless adabtör Seçeneğini göremedim orda.
-
quote:
Evet orya bende baktım ordan wireless Lan Driver Kurdum ama bir şey değişmedi Diğer sürücüyü deneyeceğim şimdi bilgi için teşekkür ederim. Birde wireless adabtör Seçeneğini göremedim orda.
Doğru olanı kurmuşsunuz. ben ne yazdığına bakmadım bazılarında wireless lan bazılarında wireless adaptor yazabiliyor. Bilgisayarda aygıt yöneticisine bakın. driverı eksik donanım varsa ünlem işareti olarak görünür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
quote:
Doğru olanı kurmuşsunuz. ben ne yazdığına bakmadım bazılarında wireless lan bazılarında wireless adaptor yazabiliyor. Bilgisayarda aygıt yöneticisine bakın. driverı eksik donanım varsa ünlem işareti olarak görünür.
Realtek Kablosuz Driver yükliyeceğim Atheroslar da bir problem gözükmüyor çünkü Bu arda Cevaplar için Teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X