Şimdi Ara

Ath-Cks90 vs Monster Turbine (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlığa cks90 > turbine derim. Ama rock-metal dinleyenler için ikisini de tavsiye etmem zira dinlediğinden hiçbir şey anlamıyosun bu ikisiyle.
  • Cks90>Turbine mi??????Tam tersi olmasın hocam??İlk senden duydum cks90 nın turbinden her anlamda iyi olduğunu..Turbine bariz cks90 dan daha iyi bir kulaklıktır..Kişisel olarak bakıyorsan bişey diyemem ama turbine daha dengeli cks90 a göre ve tizleri bile daha iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: infinityman

Cks90>Turbine mi??????Tam tersi olmasın hocam??İlk senden duydum cks90 nın turbinden her anlamda iyi olduğunu..Turbine bariz cks90 dan daha iyi bir kulaklıktır..Kişisel olarak bakıyorsan bişey diyemem ama turbine daha dengeli cks90 a göre ve tizleri bile daha iyidir..

Cks90 > turbine evet. Sevgilim beni terkettiginde kulagimda turbine vardi ondan boyle dusunuyorum. Kisisel nasil bakilmaz ki zaten? Ben cks90'i daha cok begendim bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 16 Ocak 2012; 21:25:42 >
  • evet sevgilinizden ayrıldığında takmışsın turbine i belli..Kişisel yorumlar yapıp da milleti de yanıltıyosunuz ama bunu da dikkate alın bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: infinityman

evet sevgilinizden ayrıldığında takmışsın turbine i belli..Kişisel yorumlar yapıp da milleti de yanıltıyosunuz ama bunu da dikkate alın bence..

Yukaridaki mesajinda farkli bisey mi yapmissin? Neyse bunun ayirdina varamamana uzuldum.
  • Zamanla öğreniceksin merak etme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.