Şimdi Ara

Ateş cıkması ve baş agrısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen her gün başım agrıyo ve ateşim cıkıyor.Doktora gitmedim henüz ama gidicem bakalım sonuc neymiş...Sizce ne olabilir bunun nedeni?

• Bilen biri yokmu?
  • her gün olması enteresan. ne zamandır böyle? ayda bir,haftada bir desen fikir yürüteceğim ama her gün ateş ve baş ağrısı yapan ve senin yaşamını etkilemeyen bir hastalık ikisinin birlikte bir anlamı olmayabileceğini düşündürüyor.
  • bendede her antrenman(su topu) cikisi oluyo çok sinir bozucu ama pek ateşim çıkmıyo bazeb geceleri çıkabiliyo,ama
    diğer arkadaşlarıma hiç bi şey olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 25 Nisan 2007; 13:52:27 >
  • @lars görmende problem var mı? ya da kusma? vücudunda hissettiğin bildiğin bir enfeksiyonun var mı? idrarında kan? vücudunda döküntü? güneşe çıktığında kızarıklık? son zamanlarda kilo kaybı?
  • abi en önemlisi sigaraya yenimi başladın yada içiyomusun bi de yeni bi hastalık var bilmiyorum ne zaman koşsam başım ağrıyo ateşim çıkıyo bi kötü oluyorum hastalığa yakalandığımdan beri bademciklerimim şişliği inmedi
  • yaklaşık 3 aydır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tırtılcık @ Hemen hemen her gün ateşim cıkıyor ve ona baglı olarak başım dönüyor.Kilo kaybım var evet doktora gidicem bakalım ne dicek cok merak ediyorum:S.
    Bu arada özür diledim okuldaydım
  • kardeş sende migren olabilir
  • dra gidince sonucu bana pmden bildir ya merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

dra gidince sonucu bana pmden bildir ya merak ettim

Tmm umarım önemli birşey yoktur:S
  • yoktur inşallah
  • inşallah yoktur
  • İnşaallah iyisindir.
  • stres
  • SİNÜZİT
  • çok doğru sinuzit olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.