Atatürk'ün nüfusu Gaziantep'in Şahinbey ilçesine kayıtlıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
quote:
Orjinalden alıntı: Bartified®
Gaziantep ?
Alıntıları Göster
bence yoktur atatürkün tc kimlik no su çünkü benim yoktu mesela eskiden sonradan kimlik yenilettim o zamn eklendi nufüs cüzdanıma...yeni bi uygulama sanırım
quote:
quote:
Gaziantep ?
Alıntıları Göster
neden sonda 146 var. 000000001 olması gerekmezmi.
quote:
quote:
Gaziantep ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Saltuk
quote:
Gaziantep ?
Ayrıca kendi isteğiyle Gaziantep ili nüfus müdürlüğüne kayıt edilmiştir sebebi de milli mücadele de Gaziantep ilinin önemine dikkat çekmek
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
bence yoktur atatürkün tc kimlik no su çünkü benim yoktu mesela eskiden sonradan kimlik yenilettim o zamn eklendi nufüs cüzdanıma...yeni bi uygulama sanırım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
kimliğine eklenmesi sonradan olur fakat, şu an Türkiye'de ölü ve diri herkesin bir TC kimlik numarası var...
bu arada bilgiler için herkese teşekkür ederim...
/>
quote:
Orijinalden alıntı: 241
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
kimliğine eklenmesi sonradan olur fakat, şu an Türkiye'de ölü ve diri herkesin bir TC kimlik numarası var...
bu arada bilgiler için herkese teşekkür ederim...
/>
Alıntıları Göster
arkadaşlar sondaki 46 rakamı güvenlik kodu gibi bişeymiş.
*** 'Merkezi Nüfus İşleri Sistemi' adı verilen projenin başdanışmanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, "Sistem 11 rakamdan oluşuyor. Ancak son 2 rakam numaranın güvenliğini sağlamak amaçlı konuyor. Dolayısıyla son iki rakamı devreden çıkardığımızda Atatürk'ün numarası sistemin ilk başlangıç numarası olan 100000001 (Yüz milyon bir). Sonundaki rakam 46 ise bir hataya sebebiyet verilmemek için kullanılan güvenlik numarası" dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: okanisilak
arkadaşlar sondaki 46 rakamı güvenlik kodu gibi bişeymiş.
*** 'Merkezi Nüfus İşleri Sistemi' adı verilen projenin başdanışmanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, "Sistem 11 rakamdan oluşuyor. Ancak son 2 rakam numaranın güvenliğini sağlamak amaçlı konuyor. Dolayısıyla son iki rakamı devreden çıkardığımızda Atatürk'ün numarası sistemin ilk başlangıç numarası olan 100000001 (Yüz milyon bir). Sonundaki rakam 46 ise bir hataya sebebiyet verilmemek için kullanılan güvenlik numarası" dedi.
Alıntıları Göster
nasıl bir güvenlik kodu anlayamadım
quote:
nasıl bir güvenlik kodu anlayamadım
Alıntıları Göster
Hakkaten öle şeymi olur güvenlik kodu ne ya
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
maraşın plakası o ne güvenlik kodu antep maraş yanyana ya o bakımdan...
quote:
Orijinalden alıntı: felix
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
maraşın plakası o ne güvenlik kodu antep maraş yanyana ya o bakımdan...
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
yalan arkadaşlar,, öyle şey mi olur ya.. tckimlik.nvi.gov.tr adresine girin, tc kimlik doğrulamaya tıklatın ve 10000000146 yı girin, hiçbişey çıkmıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Doory
yalan arkadaşlar,, öyle şey mi olur ya.. tckimlik.nvi.gov.tr adresine girin, tc kimlik doğrulamaya tıklatın ve 10000000146 yı girin, hiçbişey çıkmıyor..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35
Denedim kayıt bulunamadı filan diyo
quote:
Orijinalden alıntı: tenahiz
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35