Şimdi Ara

Atatürk'ün ÖL(DÜRÜL)ME NEDENİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pretender

Bluedevil sen insanları tanımadan nasıl yorum yapıyorsun anlayamadım. Büyücü falan mısın sen. Cam küren falan mı var? Ayrıca ben Atatürk'e saygı duyuyorum. Ama Atatürkçü değilim. İkisi çok farklı şeyler. Ayrıca sizin gibiler toplumu sınıflara bölmeye çalışıyor. Asıl bölücü sizsiniz. Toplumda Atatürkçü Anti- Atatürkçü kavgası çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ve Türk insanının Atasına olan zafının kullanıyorsunuz. Türkiye'de Atatürkçü yoktur. ŞU zamanda "Ben Atatürkçüyüm diyipte her türlü pis işi yapmayan Atatürk'ün arkasına saklanıp cebini doldurmaya çalışmayan bir insan evladı gösterin " Tamam diyecem . Ama yok ki. En son görük bunun örneğini " İlhan Selçuk" mudur nedir her ne karın ağrısıysa " Atatürkçüyüm" diyordu. Terör örgütünün soruşturmasından içeri alındı... Yani siz bize laf atacağınıza kendi bahçenizi temizleyin. Ben ne şeriatçıyım ne de aşırı sol ve laiklik taraftarıyım. Ben orta düşünüyorum. Ve Atatürk'ü artık pis işlerinizde kullanmamanızı istiyorum. Bırakın da adam rahat uyusun mezarında....

banane ilhan selcuktan ! tanimam etmem adami , haberlerde duymustum . ben bolmem , sadece elestiririm ! Bunada bolmek diyorsan bence senin bir garezin var ! Ataturkuc degilsin evet ! Ben ataturkcuyum ... Benim son yazdigim genel cevreye !

Osmanli oldu , topragi bol olsun , artik Turkiye Cumhuriyeti var ! Ek olarka hala Osmanli diye agliyanlara yazdim , son cevabimi ...

• resmen saçmalanmış birde üstüne yetmiyormuş gibi turgut özal memlekete çok faydası olmuş biri olarak gösterilmiş peh ulan türkiyeyi amerikalaştıran turgut özaldır. of şuan okadar çok şey söyleye bilirimki ama kasmıcam kendimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

resmen saçmalanmış birde üstüne yetmiyormuş gibi turgut özal memlekete çok faydası olmuş biri olarak gösterilmiş peh ulan türkiyeyi amerikalaştıran turgut özaldır. of şuan okadar çok şey söyleye bilirimki ama kasmıcam kendimi

Turgut ÖZAL"ın 1988 yılında, kaleme aldırdığı “La Turquie İn Europe” isimli eserinde şu ifade yer almaktadır. ”Bizi Türk sayarak dışlıyorsanız bilin ki, bizim Türk denecek bir şeyimiz yoktur, uygarlık adına neyimiz varsa hepsini Yunanlılardan aldık, bizim kültürümüz Yunan kültürüdür, oğlumun adı olan Efe bile, Yunancadır; Bu nedenle, Avrupa Birliğine girmemiz için kültürel engel yoktur(….) Biz tepemizde Türk olmayan yöneticiler bulunmasını yadırgayan bir toplum değiliz, Avrupa Birliğine alınmamıza bu açıdan da herhangi bir engel yoktur” <BR>Bu kapsamda yapılan hata ilk değildir son da olmayacaktır. Atatürk"ün ölümünden sonra iktidardaki CHP nin sözcüsü durumundaki Nurullah ATAÇ, batı kültürünün mutlak ve eksiksiz alınmasının, bunun için de Yunanca ve Latince"nin mecburi ders olarak Türk okullarında Türk çocuklarına okutulması gereğini savunmuştur. O devirlerde Yunan Latin eserleri okullarda ders olarak okutulmaya başlamış, hatta Latince eğitim veren liseler açılmıştır. Tüm bu çabaların mantığında aslında ana dilimiz Türkçeyi unutturarak Türk kültürünü yozlaştırmak, değiştirmek ve yok etmek hedeflenmiştir

Sag - Sol , Yobaz - Bolucu takilanlarin hepsi amerikan kopegi ! Turkun siyasi gorusu Turkculuk olmali . Bakiniz Sagci Ozal , Solcu bilmem kim bile bu ulkenin kulturunu , dilini , adini unutturmak icin neler yapiyorlar ! Amerika , Ataturkun olumunden hemen sonra icimize girmis ...

• biz Türk evlatları olarak Atamızı araştırıp öğrenmek onun duygu ve düşünlerini paylaşmak en büyük hakkımızdır buna pis iş diesmessinn. yani kimse bırakın adam öldü rahat uyusun demesişn. biz ne Türkiyeyi bölmeye nede toplumu birbirinden ayırmaya çalışıoruz. bunu yapanlar bellidir. biz ne dinin arkasına saklanıpta cebini dolduranlar bilioz Atatürkçülere laf atma . defolll git tayyep
  • Bırakın adam bari yattığı yerde rahat uyusun!
  • özalın yazdıkları kendisi makyaşlamadır. belki içinde doğru olanlar vardır. bunlarla haklı gözükebilir. fakat illaki kendini bir vatansever olarak ifade edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

ATaturkun olurken soyledigi son soz "essalamu elykum" bunu neneme soyledigimde azraili gormus olabilir demisti . Azraili boyle karsiladiysa ne mutlu atama . Masonlar olabilir , bende katiliyorum ! 50 yillik ickiciler olmuyoda o neden ? Ama suda var , Canakkale savaslarinin cogu koumutani sonradan alkolik olmus . Kolay degil genclere olum emri vermek , onlari olurken gormek . bana bir alman anlatmisti , bilmiyorum ne kadar dogru , canakkalenin soguguoldurucu imis , askerlerin suyuna biraz alkol katiliyormuski , sogu fazla hissetmemeleri icin. Dusunsenize o sogukta , curumus insan olulerinin arasinda . Bende olsam sonradan bende iceridim , insanin sinirleri hisleri dayanmaz ...

Ne diyeceğinizi şaşırdınız yahu ne saçmalıyorsunuz siz?Hiç mu utanmazsınız hiç mi allanmazsınız?
    Adamlar yiyecek ekmek bulamazken,yırtık çarıkla savaşa giderken sen suyuna alkol katmaktan bahsediyosun.

Yazık ya ne insanlar var şu dünyada,utanın be utanın!Allah'tan korkun biraz!

Atatürkçüyüm diye çevirmedik iş bırakmayanları,Atatürk'ün o namını,şanını kirletenleri görmezden gelirsiniz zaten hep.Tek suç namazında niyazında olan adamlarındır değil mi?Sakalı uzun olan bölücüdür değil mi,yobazdır!!

İnsanları yargılamak bu kadar kolay mı?Hangi partiden veya hangi dinden olursa olsun,insanlara böyle etiketler vurmak kolay mı?Ağır olun biraz....Ayaklarınız yere bassın...

Keşke Atatürk şu an ayakta olabiliseydi,keşke şu Türkiye'nin halini görseydi...

• quote:

Bluedevil sen insanları tanımadan nasıl yorum yapıyorsun anlayamadım. Büyücü falan mısın sen. Cam küren falan mı var? Ayrıca ben Atatürk'e saygı duyuyorum. Ama Atatürkçü değilim. İkisi çok farklı şeyler. Ayrıca sizin gibiler toplumu sınıflara bölmeye çalışıyor. Asıl bölücü sizsiniz. Toplumda Atatürkçü Anti- Atatürkçü kavgası çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ve Türk insanının Atasına olan zafının kullanıyorsunuz. Türkiye'de Atatürkçü yoktur. ŞU zamanda "Ben Atatürkçüyüm diyipte her türlü pis işi yapmayan Atatürk'ün arkasına saklanıp cebini doldurmaya çalışmayan bir insan evladı gösterin " Tamam diyecem . Ama yok ki. En son görük bunun örneğini " İlhan Selçuk" mudur nedir her ne karın ağrısıysa " Atatürkçüyüm" diyordu. Terör örgütünün soruşturmasından içeri alındı... Yani siz bize laf atacağınıza kendi bahçenizi temizleyin. Ben ne şeriatçıyım ne de aşırı sol ve laiklik taraftarıyım. Ben orta düşünüyorum. Ve Atatürk'ü artık pis işlerinizde kullanmamanızı istiyorum. Bırakın da adam rahat uyusun mezarında....

Atatürkçü değilsen, Atatürk'ün düşünce ve hedeflerini (daha doğrusu bu ülkenin kuruluşunu ve geleceğini) benimseyememişsen çıkıp da Atatürk'e saygı duyuyorum diye
    saçma sapan konuşma.

O yukarıda yazdığın zaten beyinsizliğini açıkça ortaya koymuş.

Senin gibilere Atatürk , Atatürkçülük çok. Hatta vatan, bayrak bile çok.
    Bırakacaklardı ki İngiliz'e ,Yunan'a o zaman görürdüm senin neye saygı duyup neye inandığını.

• quote:

Orjinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

Atatürkçü değilsen, Atatürk'ün düşünce ve hedeflerini (daha doğrusu bu ülkenin kuruluşunu ve geleceğini) benimseyememişsen çıkıp da Atatürk'e saygı duyuyorum diye
    saçma sapan konuşma.

O yukarıda yazdığın zaten beyinsizliğini açıkça ortaya koymuş.

Senin gibilere Atatürk , Atatürkçülük çok. Hatta vatan, bayrak bile çok.
    Bırakacaklardı ki İngiliz'e ,Yunan'a o zaman görürdüm senin neye saygı duyup neye inandığını.

Tabi vatan bize çok. Siz zaten Türkiye'nin aydınları oluyorsunuz. Sizin her yaptığın Türkiye için. Yaptıklarınız Atatürk'ün istekleri doğrultusunda. Diğer insanlar hep cahil hiç birşey bilmez. Sizin her yaptığınız doğru. Diğer yapılanlar yobazlık tabi canım siz haklısınız. Türkiye'nin efendisiniz siz. Sizin gibilerden yüzünden küçükken çok sevdiğim Atatürk'ten soğudum. Ve ayrıca söylenenleri çarpıtma konusunda üstünüze yok. Birini fikrini benimsemeyebilirsiniz ama ona saygı duyabilirsiniz. Bunu da anlamıyorsan ne diyeyim ben size.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kahraman076

quote:

Söyle bakalım Atatürkçülüğün anlamı nedir?

Kısaca Atatürkçülük, O'nun inkılap ve ilkelerine bağlılıktır fazlasını öğrenmek istiyorsan araştır sana burda Atatürkçülük dersi verecek halimiz yok.

Hahahaha Bu İnkılap Tarihi kitabında yazan tanımı . Onu bir geç Sor bakalım Atatürkçü geçinenlere bu tanımı kaçı biliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning
    Bari Atatürk'ü şu saçma teorilerinize karıştırmayın ya.

tabi canım kedidir kedi.

UYU TÜRKİYEM UYU
    UYANDIĞINDA GÖZÜNÜ AMERİKA'DA AÇMIŞ OLACAKSIN.

oh ne güzel vizeye gerek kalmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

ATaturkun olurken soyledigi son soz "essalamu elykum" bunu neneme soyledigimde azraili gormus olabilir demisti . Azraili boyle karsiladiysa ne mutlu atama . Masonlar olabilir , bende katiliyorum ! 50 yillik ickiciler olmuyoda o neden ? Ama suda var , Canakkale savaslarinin cogu koumutani sonradan alkolik olmus . Kolay degil genclere olum emri vermek , onlari olurken gormek . bana bir alman anlatmisti , bilmiyorum ne kadar dogru , canakkalenin soguguoldurucu imis , askerlerin suyuna biraz alkol katiliyormuski , sogu fazla hissetmemeleri icin. Dusunsenize o sogukta , curumus insan olulerinin arasinda . Bende olsam sonradan bende iceridim , insanin sinirleri hisleri dayanmaz ...

Ne diyeceğinizi şaşırdınız yahu ne saçmalıyorsunuz siz?Hiç mu utanmazsınız hiç mi allanmazsınız?
    Adamlar yiyecek ekmek bulamazken,yırtık çarıkla savaşa giderken sen suyuna alkol katmaktan bahsediyosun.

Yazık ya ne insanlar var şu dünyada,utanın be utanın!Allah'tan korkun biraz!

Atatürkçüyüm diye çevirmedik iş bırakmayanları,Atatürk'ün o namını,şanını kirletenleri görmezden gelirsiniz zaten hep.Tek suç namazında niyazında olan adamlarındır değil mi?Sakalı uzun olan bölücüdür değil mi,yobazdır!!

İnsanları yargılamak bu kadar kolay mı?Hangi partiden veya hangi dinden olursa olsun,insanlara böyle etiketler vurmak kolay mı?Ağır olun biraz....Ayaklarınız yere bassın...

Keşke Atatürk şu an ayakta olabiliseydi,keşke şu Türkiye'nin halini görseydi...

ben sadece bana soyleneni soyledim , o oldurucu sogukta carpismak insan ustu bir guc . bunu ben soyledim demedim . Alman bir arkadasim vardi , biliyosun almanlar canakkale savasinda osmanliya yardim etmisler . biraz konusmustuk bulgarca ...

• Çok ilginç. Paylaştığın için teşekkür ederim. Ne yalan söyleyeyim, bana çok da imkansız şeyler gibi gelmiyor. Ama bilmiyorum.
  • Atatürk öldürülmüştür. Siyonistler tarafından, aynı 2. Abdülhamit'in indirilişi gibi ( kendisini sevmesem de Abdülhamit'in ) . Atatürk'ün otopsisi bile yapılmamıştır bugüne kadar. Ogün Deli'nin Atatürk Nasıl Öldürüldü ? adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

Kısaca Atatürkçülük, O'nun inkılap ve ilkelerine bağlılıktır fazlasını öğrenmek istiyorsan araştır sana burda Atatürkçülük dersi verecek halimiz yok.

Hahahaha Bu İnkılap Tarihi kitabında yazan tanımı . Onu bir geç Sor bakalım Atatürkçü geçinenlere bu tanımı kaçı biliyor.

Ey Türk Gençliği !
    Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün istiklal ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezhür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk İstikbalinin Evladı !

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Türk devleti Kuran Atatürkü sevmedigini belirtenler hıyanet içindeki türklerdir. Birinci vazifem, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 13 Nisan 2008; 20:22:04 >

• ya atatürk öldürülmedi kardeşim bi kerede olay çıkartmayın su ülkede kim öldürcekki sirozdan öldü doktorlarda teshisi koymus zati ama özal'ın öldürüldüğü aşikar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ey Türk Gençliği !
    Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün istiklal ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezhür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk İstikbalinin Evladı !

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Türk devleti Kuran Atatürkü sevmedigini belirtenler hıyanet içindeki türklerdir. Birinci vazifem, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Önce kendinden koru Türkiye'yi...

• Pretender - Saçmalama
  • Saçma konu, saçma yorumlar...

Atatürkçülüğü tartışır olmuşuz.
    Insanlar ATATüRKÇü değilim diyebiliyor artık. Ne kadar utanç verici!
    Sorarsan vatansever onlar. Sorarsan dindarlar. Sorarsan muhafazakarlar. Sorarsan milliyetçiler.
    Onlar sorarsan herşey olabiliyor ama birtek ATATüRKÇü olamıyor..

Bu ülke kaybetmiş. Gerçekten kaybetmiş...

Batılı amcalarınız beyinlerinizi çok güzel yıkamış; sizleri VARLIĞINIZI borçlu olduğunuz ve yarınınızın teminatı olan bir sisteme, ATATüRKÇüLüĞE küstürmüş...

Şimdi ne var elinizde? Fethullahçılık mı? PKKcılık mı? Batıcılık mı? Arapçılık mı?..

Nesiniz siz?.. Bir VARLIĞINIZ varmı?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Saçma konu, saçma yorumlar...

Atatürkçülüğü tartışır olmuşuz.
    Insanlar ATATüRKÇü değilim diyebiliyor artık. Ne kadar utanç verici!
    Sorarsan vatansever onlar. Sorarsan dindarlar. Sorarsan muhafazakarlar. Sorarsan milliyetçiler.
    Onlar sorarsan herşey olabiliyor ama birtek ATATüRKÇü olamıyor..

Bu ülke kaybetmiş. Gerçekten kaybetmiş...

Batılı amcalarınız beyinlerinizi çok güzel yıkamış; sizleri VARLIĞINIZI borçlu olduğunuz ve yarınınızın teminatı olan bir sisteme, ATATüRKÇüLüĞE küstürmüş...

Şimdi ne var elinizde? Fethullahçılık mı? PKKcılık mı? Batıcılık mı? Arapçılık mı?..

Nesiniz siz?.. Bir VARLIĞINIZ varmı?..

Biz Türküz

Benim Türk Milletine, Türk Cumhuriyetine ve Türklüğün istikbaline ait görevlerim bitmemiştir. Sizler, onları tamamlayacaksınız. Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz

Biz Tekrar Edecek Türkleriz

pireye kızıp, yorganı yakmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.