Şimdi Ara

Atatürk'ün kazandığı en büyük savaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cahiliyete ve saltanata karşı verdiği savaştır. O zamanlarda kazanmıştı ama şuan bu ülke cahiliyete ve saltanata boyun eğiyor resmen kaybediyoruz. Bir millete umut ışığı olmak, birlik beraberliği sağlamak en önemlisi cehaleti yenmek Atatürk'ün en büyük savaşıdır. Ama o hepimizin bildiği youtube yorumuna bende katılıyorum, Türk milleti gerçekten Mustafa Kemal'i hak etmiyor. Sen gel geometri kitabı yaz,nutuk yaz, 3000 küsür kitap oku ama hayatında 1 sayfa kitap okumamış insanlar seni dinsizlik ile suçlayıp senden nefret etsin. Geldiğimiz dönemde Türk Türk'e düşman oldu, daha bunlar iyi günlerimiz o referandumdan evet çıkarsa o zaman yandık demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet : referandumdan evet çıkarsa o zaman yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

özet : referandumdan evet çıkarsa o zaman yandık

İşte bunlar hep evetçi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

İşte bunlar hep evetçi

ötekileştirende akp dimi ?
  • quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep evetçi

Yok canım ne münasebet aaa bak darılırım, uzun adam ve ayrıştırmak? Hiç yakışıyor mu ya?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep evetçi

Yok canım ne münasebet aaa bak darılırım, uzun adam ve ayrıştırmak? Hiç yakışıyor mu ya?

ve malum sonuç. az önce bunlar dım az önce evetçi idim şimdide uzun adam. yakışıyor hemde çok yakışıyor size

• Kazanmadı çünkü ömrü yetmedi. Atatürk öldükten sonra ülkenin yarısı maskesini çıkarttı. Gazinin döneminde bir kaç isyan denemesi yaptılar ve ordu bastırdı bu yüzden maske takıp inlerine çekildiler. Gazi öldükten sonra ise hemen inlerinden çıkıp maskeyi attılar. Zaten Atatürkün ölümünden sonra ülkede bir anda tavan yapmış siyasal islamı ve ilticayı net bir şekilde görebiliyoruz. Darbeler olduğu için lider çıkartıp koltuğa geçemiyorlardı lakin artık liderleri var ve koltuktalar. Şimdide onlara yapılanların öcünü alıyorlar. Ben ne sağcıyım ne solcuyum ne kemalistim ne de islamcı. Olayları objektif bir şekilde değerlendirebiliyorum. Siz üniversitelere baş örtülü olduğu için kızları almazsanız o kızların babalarıda şortlu kızları dışlar. İki davranışta doğru değildir. Hala bunu anlamayıp lafı dolandıran aklı kıtlar çıkıp bu mesajımı alıntılayacak ve beni kendi kafalarında hayal ettikleri kesimden olmakla suçlayacaklar. Tüm bunların olmasının sebebi ise Türkiyenin kültür seviyesinin Afganistan ile aynı olmasındandır. 3.dünya ülkesinde insanlar arası saygı ve sevgi olmaz. İletişim yerine kavga gürültü olur bilim yerine ise hurafeler ve tarikatlar olur. Aynı şekilde ilericilik adı altında kumar, zina, içki gibi faaliyetler tavan yapar. Biz ilericiyiz diyip toplu seks partisi düzenler bunlar kaldı ki internetten az bi haberdar olan insan sahil şehirlerinde neler döndüğünü çok net görebilir. Kısacası ülkenin sahil kentlerinde grupça yapılan alkol, zina faaliyetleri dönerken ülkenin iç kesimlerinde ise küçük yaşta evlilikler ve iltica faaliyetleri dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her bir harfine katılıyorum hocam

• Atatürk'ü çok seviyorum. Cidden kısa sayılacak bir ömre o kadar savaş sığdırmış başarı sığdırmış bir liderdir. Ama bir tek sözüne katılmıyorum. Oda "Türk milleti zekidir, çalışkandır." sözü. Atatürk umarım bunları saltanat artıklarını katmayarak söylemiştir.
  • Kazanamadı. Kendisinin ölümünden bu yana ülkenin yaşadıkları da dediğimi kanıtlıyor.

• Acaba Atatürk suanki &60 lık kesimi görse aynı savaşları yine verir miydi?

Mezarında kemikleri sızlamak deyimi Atatürk için söylenmiş olmalı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep evetçi

Cevap verme şuna. Kendi b*kuyla oynayıp dursun. Maaşlı aktrol. Her konuya damlıyor blokla geç.

• Twitter bir hesaptan alıntı.

Atatürk'ün kazandığı en büyük savaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.