Bildirim
Atatürk'ün Cenaze Töreni
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok hoş, gurur verici ve duygusal. Allah rahmet eylesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 18 Temmuz 2017; 2:24:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videodaki yorumlara baktım. Yabancılar saygılı yorum yapıyorlar, great Turk falan yazıyorlar. Bizimkilerde klasik saçma siyasi tartışmalara giriyor.
Ruhun şad olsun Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 18 Temmuz 2017; 2:28:18 >
İlginç detaylarda var. Çoğu ülke tören için askeri birliklerini ve savaş gemilerini de göndermiş. Naziler, Fransızlar falan. Ben ilk başta bizim gemiler bu kadar çok muydu ya derken Nazi Almanyasının bayrağını görünce jeton düştü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
Videodaki yorumlara baktım. Yabancılar saygılı yorum yapıyorlar, great Turk falan yazıyorlar. Bizimkilerde klasik saçma siyasi tartışmalara giriyor.
Ruhun şad olsun Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK!
Bende baktım sadece islamcılar, pkk'lılar ve yunanlar hakaret etmiş. Yabancıların saygı duyduğu hikaye. Geneli sevmez. -
Allah rahmet eylesin çok büyük bir insandı -
zehirlenmeseydi iyiydi -
Bu adamı insanlara yanlış anlatıp düşman edenlere yazıklar olsun. Ülkedeki her insanın siyasi görüşü farketmeksizin sevmesinin gerektiği bir lider. Müthiş zeka müthiş insan. Allah rahmet eylesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 18 Temmuz 2017; 2:37:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
quote:
Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar
İlginç detaylarda var. Çoğu ülke tören için askeri birliklerini ve savaş gemilerini de göndermiş. Naziler, Fransızlar falan. Ben ilk başta bizim gemiler bu kadar çok muydu ya derken Nazi Almanyasının bayrağını görünce jeton düştü.
Hitlerin emri ile nazi subayları cenazeye katıldı diye okumuştum bir yerde.
10:15 de gözüküyor bu fotoğraftaki adam.
-
Ufak bi not, İngilizler in tören için gönderdiği gemi, Vahdettin i İtalya ya götüren gemi.
Huzur içinde uyu ATAM.. -
Allah rahmet eylesin Atam
Valla yabancılar Atatürk hakkında ne düşünüyor diye binlercesinin yorumunu okumuşumdur bugüne kadar, bugün Türkiyedeki bir çok Türk geçinenden kıymetini bilemeyenlerden daha fazla seviyorlar, sevmeyen varsa da bilmiyor ama öğrenip tanıdıktan sonra seviyorlar. -
cehalete karşı olan savaşından dolayı baya bir sempati topluyor,bu savaş hala tüm dünyada devam eden bir savaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 6 Ağustos 2017; 3:23:47 > -
sizce bundan tam olarak ne çıkarmalıyız dönemine göre ? -
saygı insanların gözlerinden belli oluyor ne güzel bir şey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X