Şimdi Ara

Atatürk Heykeline Saldıran Çarşaflının İtlaf Edilmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin anlamadıgın sey, ATGM senin uzun dönemin degil, muhtemelen senden cok daha iyi bir bölümden mezunu oldugu icin, subay rütbesine layık görülmüs biri.. Ben olsaydım ve disiplinsizlik yapsaydın, seni emre itaatsizlikten askeri mahkemeye verirdim.. Yani takım komutanı olarak disko verme yetkim de vardı ancak mahkeme sonrası alacağın gercek bir ceza daha etkili disiplin sağlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 14:15:19 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Yeni mezun bir harbiyeli ile aynı rütbede oldugum icin esasen fark yok.. Ayrıca askerin basında oldugumu söylemistim. Bir bascavustan cok daha iyi hizmet ettim.. Bazı ezikler, rütbelerini bilmedikleri icin orada eziliyorlarsa bu benim sorunum degil.. Bana kimse saygısızlık yapamadı ve ne emir verdiysem itaat edildi.. Herneyse konudan uzaklasma.. Bilmedigini kabul et. Bilmiyorsun.. Daha yedek subay ne anlama geliyor onu bile bilmiyorsun fakat millete askerlik öğretiyorsun.. Yalan mı? Değil..

• Kadını bence malum zihniyet sahaya sürmüştür. Gene bütün kôyün yapmış olduğu ahlaksızlıldan ve insanların hunharca buna tepki göstermesinden rahatsız oldular.Bunlarda Atatürkün heykeline saldırması için para vermişlerdir işte olayları bir şekilde bastıracaklar ya :) Şu olayların üzerine kadının çarşaflı olması nekadar manidar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 11 Eylül 2024; 14:27:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hiçbir halt yapamazdın. Ve hiçbir halt bilmediğin şurdan anlaşılıyor. Benim uzun dönemim olarak gelip yedek subay olarak askerlik yapan açıköğretim mezunuydu.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Eylül 2024; 14:29:35 >

Şunu yazmayı unutmuşum. Kısa dönem olarak askere gidenlerde yedek subay statüsündedir. O yüzden hiçbir halt yapamazdın ve hiçbir halt bilmeden sallamaya devam ediyorsun.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Eylül 2024; 14:32:8 >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Onların torpili falan vardır ya da milyonda bir olacak sey.. Atğm genellikle doktor ve mühendis olur. Askerligini 20 aya uzatırdım.. Senin anlattıgın gibi bir saygısızlıgı sahsıma kimse yapamadı.. Cünkü askerliginin en az 2 ay uzayacağını biliyor.. Bizim orada yüzbası ile disiplini sağlarken disko kullanırdık dayak atmazdık.. Disko'da gerekeni yapıyorlardı zaten..  

• Kadina müdahale eden tiplerde cok şüpheli.. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yedek subay statüsünde degildir.. Mahkemeye cıkınca yedek subay olmuyorsun hala ersin.. Gercekten askerligi hic bilmiyorsunuz. Er olarak yargılanır ve emre itaatsizlikten hüküm giyerdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Eylül 2024; 14:37:14 >

Al sen bilgilen..

https://www.hukuki.net/showthread.php?26003-Kisa-Donem-Erlerin-Disiplin-Mahkemesindeki-Statusu

Keske bizim orada olsaydın sana komutanları ben öğretirdim.. Sivile gidince böyle kafa karısıklıgı yasayıp forumlarda bilgisizligin ile böyle durumlara düsmezdin..  

Sen anca köyünden yeni çıkmış çoluk çocuğa ego kasarsın bana denk gelseydin erlerin yanında ağlatırdım.  Kavga ettiğim asteğmen de kalabalıkta senin gibi artistlik yapıyordu ama tenhada niye erlerin yanında beni bu duruma sokuyorsun diye sızlanmıştı.  

Bırak simdi bunları sen. Komutan kim öğrendin mi?  

• Sen komutanlar kim ogrenmeden iyi teskere almissin. Orada sana ogretmemisler, kendini atgm sanarak iyi terhis olmussun. Fakat bak gorevime ve rutbeme nasil layik biri oldugum buradan bile belli degil mi? Kendini atgm sanarak terhis oldun, koskoca askerlik bitti ama orada ogrenemedigini sana sivilde ben ogrettim.. Linki incele asker iyice ogren..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 14:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde karavana taşıyanlar kendini paşa zannediyor.  

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.