Şimdi Ara

Atatürk Havalimanı Otopark Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iyi forumlar. Haftasonu Atatürk Havalimanın’dan çıkışlı uçuşum var. 10 gün boyunca güvenli şekilde aracımı parkedebileceğim bir yer gerek. Atatürk Havalimanı internet sitesinden kontrol ettiğimde; Port Vale, TAV Vale ve katlı otopark seçenekleri çıkıyot. Katlı otopark diğer seçeneklere göre 140 lira kadar daha pahalı ama o zaman neden vale hizmeti aldığım seçenekler daha uygun? Yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ispark'a parkedebilirsiniz, Istanbul Fuar Merkezinin yanindadir. Gunluk 8 TL idi en son...

• PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
    Orasını araştırmıştım fakat gerek dış hatlara olan uzaklığı gerek açık olması nedeniyle eledim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Orasını araştırmıştım fakat gerek dış hatlara olan uzaklığı gerek açık olması nedeniyle eledim. Teşekkür ederim.

Sürekli kullanırım, shuttle sizi alıp bırakıyor... Vale'ye güvenmediğim için tercih etmiyorum... Kapalı otopark ise gereksiz pahalı benim için...

• En iyi ihtimalle 300 TL gibi bir fiyata geliyor otopark, özel değilse neden aracı/otoparkı kullandığınızı sorabilir miyim?

İstanbul'un bir çok noktasından bile git gel 300 TL tutmayacaktır taksi, ayrıca Uber kullanıp çok uzaksa daha uyguna da getirebilirsiniz.

Daha uygun istiyorsanız Ispark tarzı otoparklar var servisle götürüp getirecek. Veya Bakırköy-Florya civarı bir yere parkedip taksiyle gitmeniz 10-20 TL tutacaktır..
  • PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
    En son 4 yıl önce valeye bırakmıştım fakat o zamanlar Axess’e güzel bir indirim vardı. Sorun da yaşamamıştım. Bilemedim hocam.

• Şöyle hocam çok çok erken saatte uçuşum. Şu an kontrol ettiğimde Uber ile sadece gidiş 174 TL yazıyor. Dönüşüm Pazar günü akşam saatlerinde yine uber ile denesem çom tercih edileceği için x1.5 diyebiliriz. Taksileri olaya dahil etmek istemiyorum. Yani otopark kullanımı ile aynı fiyata denk geliyor denebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Şöyle hocam çok çok erken saatte uçuşum. Şu an kontrol ettiğimde Uber ile sadece gidiş 174 TL yazıyor. Dönüşüm Pazar günü akşam saatlerinde yine uber ile denesem çom tercih edileceği için x1.5 diyebiliriz. Taksileri olaya dahil etmek istemiyorum. Yani otopark kullanımı ile aynı fiyata denk geliyor denebilir.

Uber ile Avrupa'dan 100, Asya'dan sabit 150 olması lazım. Yoğun saatlerde sabit ücretlerde değişiklik oluyor mu emin değilim.
    Havaalanında Otopark bana oldum olası yüksek maliyetli geldiğinden düşünmezdim.

Araçla gitmeye kesin karar verdiyseniz, Ispark'in ki gibi otoparkla veya çevre bir yere aracı bırakıp/parkedip taksiyle gitmeyi düşünebilirsiniz bence. 10 gün için resmen bir uçak bileti parası çıkıyor çünkü.

• Geçen hafta dış hatlara perşembe akşamı bıraktık bu pazartesi gece aldık 202,50 TL ödedik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.