Şimdi Ara

Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
10.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
279 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    sen gazeteciliğin ne olduğunu biliyor musun önce onu söyle? önüne bir haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlarsın. sonunu düşünen kahraman olamaz.
    o haberi yayınlamayan kişi zaten gazeteciği bıraksın gitsin, akp de trollük işine girsin o işte iyi para var.

    haaahaa. gazeteci önüne gelen haberi yayınlarmış. Bu çoluk çoğun yorumlarını sırf gülmek için okuyacaksın. sonunu düşünen kahraman olamazmış. Adam ülke satmayı kahramanlık görüyor? Kahraman mı olmak istiyorsun, ülkeni satarak değil ülken aleyhine faaliyetlerde bulunanlarla savaşarak, mücadele ederek kahraman olursun. Vatan haini darbeci şerefsizleri kahraman diye lanse etmek kahramanlık olmuyor...

    Üstün gazetecilik örneği olarak wikileaks belgelerini yayınla bakalım cia seni kaç gün yaşatıyor. Yada İsrail gizli arşivinden mossad operasyonlarını biri sana servis etsin de yiyorsa yayınla. önüne haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlıyormuş? Haberin doğruluğunu nereden biliyorsun? vatan haini şerefsizler mit tırlarını durdurup bunlar işide gidiyor dedi. bu doğru değil mi? vatan haini olduğu tescillenen adamarın dediği doğru devletin dediği yalan? Koalisyon ülkeleri arasında işide en fazla operasyon yapan ve işid militanı öldüren ülke Türkiye. Bu resmi verilerde böyle? İşide yardım eden ülke bu kadar işidliyi ne diye öldürüyor? haber doğru ise yayınlarmış. Hainlik sizin kanınıza işlemiş kanınıza. Erdoğan düşmanlığından ülkede ne kadar hain varsa, fetö pkk onların her dediğine inanacak kadar gözünüz dönmüş, aklınızı yitirmişsiniz siz. Adamların kahraman diye lanse ettiği pkk saflarında katoda gebertiliyor. Bu da kahraman gazetecileriymiş... şu kahraman ise kime hain diyeceğiz biz...

    Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl.



    Işid'e en fazla operasyon yapan ve en fazla ışid militanı öldüren koalisyon ülkesi türkiye mi? Aynı dünyada yaşıyoruz di mi? hangi kaynaktan öğrendiniz bunu. Araştırmadan yalan söylemeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz?

    evet senin dünyan farklı. siz erdoğan aleyhine fetöcü ne söylerse ona inanacak tüm yaşanmışlıkları ve verileri yok sayacak ayrı bir dünyada yaşıyorsunuz. uçmuşsunuz siz uçmuş, akıl falan gitmiş. Sözcü, Cumhuriyet ne yazarsa onu kesin doğru, havuz medyası dediğiniz haber kanalları ve gazeteler ne derse kesin uydurma diye bakan bir kafa. Mit Tırları kumpası deşifre edilmiş ve olayın casusluk olduğunu kör bile görmüşken siz daha devletin işide silah yolladığı şeklindeki fetö yalanlarına kanacak kadar farklı bir evrende yaşıyorsunuz. Sırf fırat kalkanında öldürülen işid milatanı sayısı bile tüm abd rusya yada pyd operasyonlarından daha fazla. diğerlerini söylemeye gerek bile yok...

    Ben sana bunları sormadım eğer mesajıma bir cevap vereceksen kaynak ile cevap ver yoksa kendini yorma. Fırat kalkanında öldürülen ışid militanı sayısı 3 bin, amerikanın öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarında ölen ışid militanı sayısı 60 bin ve üstü. Lütfen biraz mantığını kullan ben fetö tayyip gibi şeyler hakkında yorum yapmadım. Cevap vericeksen şuana kadar yalan söylediğin konuda kendini haklı çıkarmak için bir kaynak göster.

    haaha. işlerine geldi mi kaynak göster. kaynağını arayan rahat bulur. işlerine gelmedi mi Türkiye işide yardım ediyor. Neymiş fırat kalkanında 3 bin işidli ölmüş, ardından işidli şu kadar militan tedavi edildi, şu adar silah yardımı yapıldı haberleri verirler. Amerika operasyonlarında 60 bin işidli ölmüş. Bu rakamı kim veriyor, Amerika. Amerikanın işide ciddi bir operasyon yaptığına dünyada kim inanıyor? kimse. Bi inanan bunlardır. İşidi obama kurdu diyen bir amerikan başkanı var. Türkiye kadar işid üzerine operasyon gerçekleştiren de işid elemanı öldüren ülke de yok. O hikayelerle sizleri uyuturlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 18 Haziran 2017; 13:48:17 >




  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Omurgasız köle ruhlu insan sensin ! Ben ulkemin nereye silah gonderdigini bilmek isterim. Türkmenlere gidiyorsa desteklerim yok Türkmenler degilde o silahlar isid veya pydye gonderildiyse benim vergilerimle bunuda bilmek isterim.



    Yarın bir gün savas ciktiginda bu ulke nasıl canlarımızı ortaya koymamizi istiyorsa o zaman ne haltlar karistirildigini bilmeye benimde hakkim var. O taptigin siyasetcilerin cocuklari abd de orda burda surterken elini tasin altina koyanlar bizler olacagiz !



    Once suru olmaktan cikip birey olmayi ogren sonra bana yazarsin !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miryokefalon

    Şeffaflık arayan donsuz gezmeli bence.

    Sen öyle yapıyorsun sanırım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Bunları ortaya cikaran devletin kendi memurlari siyasilerin destekleriyle ulkeye yerlestirilmis kisiler gazeteci sadece olani gosteriyor suc devletin kendi icinde gerceklesiyor.



    Ikinci olarak devlet bir teror orgutune silah gonderiyorsa en badta bu halti yiyenlerde suc isliyor demektir ve halkin bunu ogrenmesi syc falan degildir !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Türkiye bin İşid ve PYD ye silah cephane göndereceğini destekleyeceğini düşünmek nasıl bir körlük nasıl bir gaflet aklım almıyor.



    Akp bin de CHP nin de HDP nin de diğerlerinde köküne kibrit suyu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet sırrını ortaya çıkarmak habercilik mi oluyor ?
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Gecmis yazdiklarınızı okumadım son yazdığinız mesaja gore yaziyorum. Bence bu ceza hicbir vicdana sigmaz bu durum hem suclu gem guclu tavridir badka birsey degil.



    Gecmis davalarda donen dolaplar cozum surecinde pkklilsr icin esnetilen yargi yargi mensuplarinin nile secimle atandigi abuk sabuk sistem icerisinde cezalarin yasal bir bicimde verilebilecegine insniyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Sen bu sekilde korku icinde bu tirlarin nereye silah goturdugunun ustune kapatmaya calisirsan ustelik boyle bir bastirma stratejisi uygularsan insanlarin kafalarinda soru isareti olusur bunlar ne halt yedilerde bu isi bu kadar siddetle bastiriyorlar diye.



    Ssglikli inssn haklarina ifade ve basin ozgurlugune onem veren bir ulkede bu silahlarin nereye gittigi belgeleriyle aciklanmali ve bu isin altinda imzadi bulunanlar yasa onunde hesap vermeliyken su olanlar adiri derecede sacsapan bir durymdur.



    Ceza alan kisi chp vekili olmasinin yaninda Turkiyenin en buyuk gazetelerinden burinde gazi isleri mudurlugu yapmis biridir yani bu olayin boyutu hukumete karsi gazetecileri sindirmeye kadar giderki gelecegimiz icin bu tehlikeli bir durumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miralge

    Kopyala yapıştir yapmadan önce keşke son paragrafi okusaydin..
    O gün minareleri yıkmaya cesaret edemeyenler bugün vatan hainliğine cesaret ediyor..sizin dini gorusunuzde dunya gorusunuzde bozuk.

    İsinize geldigi gibi yorumluyorsunuz."O"nun kendi kanunları var.hesabıda hizlidir..isviçre kanunları sizi kurtarmayacak..boşuna heveslenmeyin.

    Bugüne kadar yapilan zulum,yaniniza kâr kaldı ,sevinin.

    Bu güne kadar kol kola gezenlerden tozanlardan bahsetmişsin bravo ..sizin gibilerine anlatmak için epey yazmak gerekir sizin gibiler ise habire basit mahalle diliyle iftira atmaktan öteye gidemeyip yazının tamamını anlamayıp aklınaza gelen sadece dini olguları ön plana çıkarıp iftiralarla milleti aynı fetö gibi haince vatanın içini boşalmaya çalışan toplum oluşturdunuz..

    Sizlere empoze edilen provokasyon siyasi olguları hala anlamayanlara dini konularla oy alamaya çalışanları ayrıt edemeyen
    taki eski tarihteki olayları çözemeyen akıl lar olmadıkca bir dirhem ileriye gidemezsiniz..

    İhanetin böylesi olunca açılım safsatasıyla ölenlerin ahını sizler nasıl alacaksınız halada ölenler olmakta, efendim yanıldık diyenler hiiiçte kurtulamazsınız er geç ilahi veya adli süreç te hepsi hesap verecekler..




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ben hakaret diyorum sen küfürden konusuyorsun hakarette küfürde sevmiyorum zorla aşk a karşiyim rte zorla seveceksiniz diye bisey demiyor ama mustafa keemal i zorla sevmek mecburi idi mesela 9:05 de dikillmemek gibi bir ozgürluk varmi evde demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O habercilik değil ihanettir. Vatani satmaktır.

    25 sene az bile. Müebbet yemeliydi o hain.

    Açık söyleyeyim sen bu konuda o hainleri destekliyorsan senin de en az bi 25 sene yemen lazım.

    Kolay mı ulan vatan satmak ihanet etmek.

    Hainlik yapan cezasını çekecektir.

    Destekleyeme de ceza verilmesi için gereken çalışma bir an önce yapılmalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    sen gazeteciliğin ne olduğunu biliyor musun önce onu söyle? önüne bir haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlarsın. sonunu düşünen kahraman olamaz.
    o haberi yayınlamayan kişi zaten gazeteciği bıraksın gitsin, akp de trollük işine girsin o işte iyi para var.

    haaahaa. gazeteci önüne gelen haberi yayınlarmış. Bu çoluk çoğun yorumlarını sırf gülmek için okuyacaksın. sonunu düşünen kahraman olamazmış. Adam ülke satmayı kahramanlık görüyor? Kahraman mı olmak istiyorsun, ülkeni satarak değil ülken aleyhine faaliyetlerde bulunanlarla savaşarak, mücadele ederek kahraman olursun. Vatan haini darbeci şerefsizleri kahraman diye lanse etmek kahramanlık olmuyor...

    Üstün gazetecilik örneği olarak wikileaks belgelerini yayınla bakalım cia seni kaç gün yaşatıyor. Yada İsrail gizli arşivinden mossad operasyonlarını biri sana servis etsin de yiyorsa yayınla. önüne haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlıyormuş? Haberin doğruluğunu nereden biliyorsun? vatan haini şerefsizler mit tırlarını durdurup bunlar işide gidiyor dedi. bu doğru değil mi? vatan haini olduğu tescillenen adamarın dediği doğru devletin dediği yalan? Koalisyon ülkeleri arasında işide en fazla operasyon yapan ve işid militanı öldüren ülke Türkiye. Bu resmi verilerde böyle? İşide yardım eden ülke bu kadar işidliyi ne diye öldürüyor? haber doğru ise yayınlarmış. Hainlik sizin kanınıza işlemiş kanınıza. Erdoğan düşmanlığından ülkede ne kadar hain varsa, fetö pkk onların her dediğine inanacak kadar gözünüz dönmüş, aklınızı yitirmişsiniz siz. Adamların kahraman diye lanse ettiği pkk saflarında katoda gebertiliyor. Bu da kahraman gazetecileriymiş... şu kahraman ise kime hain diyeceğiz biz...

    Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl.



    Işid'e en fazla operasyon yapan ve en fazla ışid militanı öldüren koalisyon ülkesi türkiye mi? Aynı dünyada yaşıyoruz di mi? hangi kaynaktan öğrendiniz bunu. Araştırmadan yalan söylemeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz?

    evet senin dünyan farklı. siz erdoğan aleyhine fetöcü ne söylerse ona inanacak tüm yaşanmışlıkları ve verileri yok sayacak ayrı bir dünyada yaşıyorsunuz. uçmuşsunuz siz uçmuş, akıl falan gitmiş. Sözcü, Cumhuriyet ne yazarsa onu kesin doğru, havuz medyası dediğiniz haber kanalları ve gazeteler ne derse kesin uydurma diye bakan bir kafa. Mit Tırları kumpası deşifre edilmiş ve olayın casusluk olduğunu kör bile görmüşken siz daha devletin işide silah yolladığı şeklindeki fetö yalanlarına kanacak kadar farklı bir evrende yaşıyorsunuz. Sırf fırat kalkanında öldürülen işid milatanı sayısı bile tüm abd rusya yada pyd operasyonlarından daha fazla. diğerlerini söylemeye gerek bile yok...

    Ben sana bunları sormadım eğer mesajıma bir cevap vereceksen kaynak ile cevap ver yoksa kendini yorma. Fırat kalkanında öldürülen ışid militanı sayısı 3 bin, amerikanın öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarında ölen ışid militanı sayısı 60 bin ve üstü. Lütfen biraz mantığını kullan ben fetö tayyip gibi şeyler hakkında yorum yapmadım. Cevap vericeksen şuana kadar yalan söylediğin konuda kendini haklı çıkarmak için bir kaynak göster.

    haaha. işlerine geldi mi kaynak göster. kaynağını arayan rahat bulur. işlerine gelmedi mi Türkiye işide yardım ediyor. Neymiş fırat kalkanında 3 bin işidli ölmüş, ardından işidli şu kadar militan tedavi edildi, şu adar silah yardımı yapıldı haberleri verirler. Amerika operasyonlarında 60 bin işidli ölmüş. Bu rakamı kim veriyor, Amerika. Amerikanın işide ciddi bir operasyon yaptığına dünyada kim inanıyor? kimse. Bi inanan bunlardır. İşidi obama kurdu diyen bir amerikan başkanı var. Türkiye kadar işid üzerine operasyon gerçekleştiren de işid elemanı öldüren ülke de yok. O hikayelerle sizleri uyuturlar...

    Vay anasını bütün türk gazeteleri yalan haber yapıyor demek. Hükümet çıkıp 3 bin ışidli öldürdük diyodu ama fetöcülermiş demek haberi yayanlar. Milliyet hürriyet ahaber takvim sabah habertürk tühh allah belalarını versin hepsinin. O zaman Tsk açıklamaları da yalandır amerika daha fazla ışidli öldürdüğümüzü açıklamamızı istemiyordur fetöcü tsk. Yalan yazan tarih utansın. Hiçbir kaynak vermeden bütün soruları savuşturarak iftira atarak yalan söylerek beni inandırdın minnettarım. Azcık aklı olan insanların yanında böyle saçma sapan konuşma gülerler sana. Ciddiye alınmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Halkin hukumetin ne isler cevirdigini bilmeye hakki vardir ! Ucuz vatan millet sakarya edebiyati yapma burada !!!



    Daha dun cozum surecinde yenen galtlarida biliyoruz devlet seffaf olmalidir. Bu ulke gerektiginde benden toprak icin canimi vermemi isteyebiliyorsa ben evimden ayrilip 6 ay askerligimi yapiyorsam bu ulkenin ne yaptigini bilmeeye hakkim var !!!



    Ben kul degilim tevaa degilim murit degilim arkadasim !!!! Ben vatandasim bireyim ve ulkrmin ne hsltlar karisturdigini bilmeye hakkim var !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Adamların içinde art niyet dolu. Yüzde 80 i memleket in bekası yerine 70 yıldır sürdükleri sefasının peşindeler.

    Memlekete bi gram fayda yok. Şimdi konuya bağlıcam Alevi sünni şii hristiyan yahudi farketmez önemli olan haysiyet şeref ekmeğini yediğin kapının çanağına pisletmeyeceksin.

    Çok yazık bunların peşinden giden halkıma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Egit Donat ne ? Bilgin var mı?

    Bizim ülke de muhalefet olmak körü körüne düşmanlık yapmak. Fularli kız PKK li ekmek almaya giden çocuk dhkpc li, Fetö culer gazeteci, vs çalan bizden ise boş ver vs kötüyü savunmalar. Bizimkiler yaparsa hoş görmeler vs.



    Bu ülkede ne zaman iyiye iyi kötüye kötü diyebileceğimizi merak ediyorum.



    Ülkenin hayrına kim çalışıyorsa Allah razı olsun. Kim kötülüğüne çalışıyorsa Allah nasıl buluyorsa öyle yapsın.



    Not şahsınız için en ufak bir kötülük düşünmek aklımdan bile geçmez.



    Barış içinde hep beraber mutluluk la yaşayalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    sen gazeteciliğin ne olduğunu biliyor musun önce onu söyle? önüne bir haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlarsın. sonunu düşünen kahraman olamaz.
    o haberi yayınlamayan kişi zaten gazeteciği bıraksın gitsin, akp de trollük işine girsin o işte iyi para var.

    haaahaa. gazeteci önüne gelen haberi yayınlarmış. Bu çoluk çoğun yorumlarını sırf gülmek için okuyacaksın. sonunu düşünen kahraman olamazmış. Adam ülke satmayı kahramanlık görüyor? Kahraman mı olmak istiyorsun, ülkeni satarak değil ülken aleyhine faaliyetlerde bulunanlarla savaşarak, mücadele ederek kahraman olursun. Vatan haini darbeci şerefsizleri kahraman diye lanse etmek kahramanlık olmuyor...

    Üstün gazetecilik örneği olarak wikileaks belgelerini yayınla bakalım cia seni kaç gün yaşatıyor. Yada İsrail gizli arşivinden mossad operasyonlarını biri sana servis etsin de yiyorsa yayınla. önüne haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlıyormuş? Haberin doğruluğunu nereden biliyorsun? vatan haini şerefsizler mit tırlarını durdurup bunlar işide gidiyor dedi. bu doğru değil mi? vatan haini olduğu tescillenen adamarın dediği doğru devletin dediği yalan? Koalisyon ülkeleri arasında işide en fazla operasyon yapan ve işid militanı öldüren ülke Türkiye. Bu resmi verilerde böyle? İşide yardım eden ülke bu kadar işidliyi ne diye öldürüyor? haber doğru ise yayınlarmış. Hainlik sizin kanınıza işlemiş kanınıza. Erdoğan düşmanlığından ülkede ne kadar hain varsa, fetö pkk onların her dediğine inanacak kadar gözünüz dönmüş, aklınızı yitirmişsiniz siz. Adamların kahraman diye lanse ettiği pkk saflarında katoda gebertiliyor. Bu da kahraman gazetecileriymiş... şu kahraman ise kime hain diyeceğiz biz...

    Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl.



    kulağını iyi çınlatmışımdır sabah sabah

    kapalı olan gözleri daha da açmanı tavsiye ederim. kulak çınlatma işi en kolay olanı..

    Devleti niye Allah olarak görüyorsun? Anlatsana biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    fetö ye Ankara'yı parsel parsel satan şahısa dokunulmuyor. ama fetö dersanesin de temizlik işçiliği yapan fetö den tutuklanıyor.

    Satsalar iyi beleşe vermişlerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    sen gazeteciliğin ne olduğunu biliyor musun önce onu söyle? önüne bir haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlarsın. sonunu düşünen kahraman olamaz.
    o haberi yayınlamayan kişi zaten gazeteciği bıraksın gitsin, akp de trollük işine girsin o işte iyi para var.

    haaahaa. gazeteci önüne gelen haberi yayınlarmış. Bu çoluk çoğun yorumlarını sırf gülmek için okuyacaksın. sonunu düşünen kahraman olamazmış. Adam ülke satmayı kahramanlık görüyor? Kahraman mı olmak istiyorsun, ülkeni satarak değil ülken aleyhine faaliyetlerde bulunanlarla savaşarak, mücadele ederek kahraman olursun. Vatan haini darbeci şerefsizleri kahraman diye lanse etmek kahramanlık olmuyor...

    Üstün gazetecilik örneği olarak wikileaks belgelerini yayınla bakalım cia seni kaç gün yaşatıyor. Yada İsrail gizli arşivinden mossad operasyonlarını biri sana servis etsin de yiyorsa yayınla. önüne haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlıyormuş? Haberin doğruluğunu nereden biliyorsun? vatan haini şerefsizler mit tırlarını durdurup bunlar işide gidiyor dedi. bu doğru değil mi? vatan haini olduğu tescillenen adamarın dediği doğru devletin dediği yalan? Koalisyon ülkeleri arasında işide en fazla operasyon yapan ve işid militanı öldüren ülke Türkiye. Bu resmi verilerde böyle? İşide yardım eden ülke bu kadar işidliyi ne diye öldürüyor? haber doğru ise yayınlarmış. Hainlik sizin kanınıza işlemiş kanınıza. Erdoğan düşmanlığından ülkede ne kadar hain varsa, fetö pkk onların her dediğine inanacak kadar gözünüz dönmüş, aklınızı yitirmişsiniz siz. Adamların kahraman diye lanse ettiği pkk saflarında katoda gebertiliyor. Bu da kahraman gazetecileriymiş... şu kahraman ise kime hain diyeceğiz biz...

    Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl.



    kulağını iyi çınlatmışımdır sabah sabah

    kapalı olan gözleri daha da açmanı tavsiye ederim. kulak çınlatma işi en kolay olanı..

    Devleti niye Allah olarak görüyorsun? Anlatsana biraz.

    Devleti Allah görmek ne demek. en kötü devlet bile devletsizlikten iyidir. örnekleri ortada. Irak önümüzde. Adamların her imkanı var ama huzur sıfır. Kurtuluş savaşı dönemlerini dedelerinden dinle. Devlet bilmeyen için oyuncak olabilir ama bilen için vazgeçilmeyecek bir değer. Uğrunda öldüğünde şehit kabul ediliyorsun. Vatan, millet, din bunlar hafife alınmayacak ve ihanet edilemeyecek değerler. Bunları yitirdiğinde geri kavuşması zor. Osmanlı yıkılıp da yerine gelen devletlere bak, bir türlü belini doğrultamıyorlar. Halbuki 100-200 yıl önce dünya idare ediyordu bu uluslar. Devlet önemlidir, kaybettiğinde sadece huzurunu canını değil sonraki nesilleri de kaybedersin. Kötü de olsa devlete ihanet olmaz. aksaklıkları düzeltmek, ıslah etmek için çabalamak lazım. Şu gitsin de isterse devlet çöksün mantığı akılsızların mantığıdır...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    sen gazeteciliğin ne olduğunu biliyor musun önce onu söyle? önüne bir haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlarsın. sonunu düşünen kahraman olamaz.
    o haberi yayınlamayan kişi zaten gazeteciği bıraksın gitsin, akp de trollük işine girsin o işte iyi para var.

    haaahaa. gazeteci önüne gelen haberi yayınlarmış. Bu çoluk çoğun yorumlarını sırf gülmek için okuyacaksın. sonunu düşünen kahraman olamazmış. Adam ülke satmayı kahramanlık görüyor? Kahraman mı olmak istiyorsun, ülkeni satarak değil ülken aleyhine faaliyetlerde bulunanlarla savaşarak, mücadele ederek kahraman olursun. Vatan haini darbeci şerefsizleri kahraman diye lanse etmek kahramanlık olmuyor...

    Üstün gazetecilik örneği olarak wikileaks belgelerini yayınla bakalım cia seni kaç gün yaşatıyor. Yada İsrail gizli arşivinden mossad operasyonlarını biri sana servis etsin de yiyorsa yayınla. önüne haber geliyorsa ve bu haber doğruysa yayınlıyormuş? Haberin doğruluğunu nereden biliyorsun? vatan haini şerefsizler mit tırlarını durdurup bunlar işide gidiyor dedi. bu doğru değil mi? vatan haini olduğu tescillenen adamarın dediği doğru devletin dediği yalan? Koalisyon ülkeleri arasında işide en fazla operasyon yapan ve işid militanı öldüren ülke Türkiye. Bu resmi verilerde böyle? İşide yardım eden ülke bu kadar işidliyi ne diye öldürüyor? haber doğru ise yayınlarmış. Hainlik sizin kanınıza işlemiş kanınıza. Erdoğan düşmanlığından ülkede ne kadar hain varsa, fetö pkk onların her dediğine inanacak kadar gözünüz dönmüş, aklınızı yitirmişsiniz siz. Adamların kahraman diye lanse ettiği pkk saflarında katoda gebertiliyor. Bu da kahraman gazetecileriymiş... şu kahraman ise kime hain diyeceğiz biz...

    Atatürk e hakaret eden 15 gün yattı habercilik yapana 25 yıl.



    Işid'e en fazla operasyon yapan ve en fazla ışid militanı öldüren koalisyon ülkesi türkiye mi? Aynı dünyada yaşıyoruz di mi? hangi kaynaktan öğrendiniz bunu. Araştırmadan yalan söylemeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz?

    evet senin dünyan farklı. siz erdoğan aleyhine fetöcü ne söylerse ona inanacak tüm yaşanmışlıkları ve verileri yok sayacak ayrı bir dünyada yaşıyorsunuz. uçmuşsunuz siz uçmuş, akıl falan gitmiş. Sözcü, Cumhuriyet ne yazarsa onu kesin doğru, havuz medyası dediğiniz haber kanalları ve gazeteler ne derse kesin uydurma diye bakan bir kafa. Mit Tırları kumpası deşifre edilmiş ve olayın casusluk olduğunu kör bile görmüşken siz daha devletin işide silah yolladığı şeklindeki fetö yalanlarına kanacak kadar farklı bir evrende yaşıyorsunuz. Sırf fırat kalkanında öldürülen işid milatanı sayısı bile tüm abd rusya yada pyd operasyonlarından daha fazla. diğerlerini söylemeye gerek bile yok...

    Ben sana bunları sormadım eğer mesajıma bir cevap vereceksen kaynak ile cevap ver yoksa kendini yorma. Fırat kalkanında öldürülen ışid militanı sayısı 3 bin, amerikanın öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarında ölen ışid militanı sayısı 60 bin ve üstü. Lütfen biraz mantığını kullan ben fetö tayyip gibi şeyler hakkında yorum yapmadım. Cevap vericeksen şuana kadar yalan söylediğin konuda kendini haklı çıkarmak için bir kaynak göster.

    haaha. işlerine geldi mi kaynak göster. kaynağını arayan rahat bulur. işlerine gelmedi mi Türkiye işide yardım ediyor. Neymiş fırat kalkanında 3 bin işidli ölmüş, ardından işidli şu kadar militan tedavi edildi, şu adar silah yardımı yapıldı haberleri verirler. Amerika operasyonlarında 60 bin işidli ölmüş. Bu rakamı kim veriyor, Amerika. Amerikanın işide ciddi bir operasyon yaptığına dünyada kim inanıyor? kimse. Bi inanan bunlardır. İşidi obama kurdu diyen bir amerikan başkanı var. Türkiye kadar işid üzerine operasyon gerçekleştiren de işid elemanı öldüren ülke de yok. O hikayelerle sizleri uyuturlar...

    Vay anasını bütün türk gazeteleri yalan haber yapıyor demek. Hükümet çıkıp 3 bin ışidli öldürdük diyodu ama fetöcülermiş demek haberi yayanlar. Milliyet hürriyet ahaber takvim sabah habertürk tühh allah belalarını versin hepsinin. O zaman Tsk açıklamaları da yalandır amerika daha fazla ışidli öldürdüğümüzü açıklamamızı istemiyordur fetöcü tsk. Yalan yazan tarih utansın. Hiçbir kaynak vermeden bütün soruları savuşturarak iftira atarak yalan söylerek beni inandırdın minnettarım. Azcık aklı olan insanların yanında böyle saçma sapan konuşma gülerler sana. Ciddiye alınmazsın.

    haaha. ciddi birşey yazarsan ciddiye alınırsın. 3 bin 5 bin bunlar tahmini rakamlardır. Fırat kalkanında 3 bin civarı militan etkisiz hale getirildiği tahmin ediliyor. kmi öldü, kimi kaçtı, kimi silah bıraktı teslim oldu. Abd nin 60 bin işidli öldürdüğüne inanıyorsun ve ciddiye alındığını düşünüyorsun öyle mi? ABD 600 bin sivilin canına malolmuş olabilir ama pisliğini kapatmak için 60 bin işidli öldürdük demelerine dünyada sizden başka inanan adam olmaz. ABD işidle mücedele ediyor demek bile komiktir. Tekrar iddia ediyorum, dünyada Abd dahil hiçbir ülke işid üzerine Türkiye kadar operasyon yapmamış ve Türkiye kadar militan etkisiz hale getirmemiştir. Bunu aklı başındaki herkes ve her askeri kaynak da bilir...

    Çok basit bir mantıkla düşün, çocuk mantığı, Rakka operasyonuna Türkiye dahil edilmek istenmiyor değil mi? sence neden! Ben söyleyeyim, çünkü operasyon falan hikaye, danışıklı dövüş var orada. ypg ye alan açıyor, kürt bölgesi kuracak, zamanla kürt devleti. Türkiye girse gerçekten temizleyecek. İşide operasyon falan hikaye. Gerçekten operasyonu yapan türkiye ki bundan sonra işide değil artık ypg ye operasyon gelecek. İşid mevziyi ona terketti. obama işidi belli bir hedefle kurdu, trump ise senin işin bitti, çekil dedi, şimdi çekiliyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 18 Haziran 2017; 17:2:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tctstcts

    Atatutk e hakaret eden neden 15 gun yatti fikir ozgurlugu yokmu??

    tayyıbe hakaret etmeyenler bıle hakaretten hapse atılıyor hanı dusunce ozgurlugu? ayrıca Atatürk devlet kurmuştur. Adına özel koruma kanunu olmasından daha doğal ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.