Şimdi Ara

Atatürk düşmanları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
10.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokuba kullanıcısına yanıt

    bebelerler uğraşamam tarihimizi kaleme alanlar yahudiler ve ermenilerdir okada komutan var lakin çıkan birkaç kişi neden ingilizleri esir alan kumandanda kimse bahsetmez delikanlı.? 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Doğru seçim dinini ayetlerini bilmiyorsan yazmayacaksın, dinini ve ayetlerini bilmiyorsan susman en iyisi, tabi ki hakaret ederek klasik sıradan insan tepkisi, bilgisizliğini kapatacağını, kendini yücelteceğini ve beni aşşağı çekeceğini sanma yanılgısı, sorun değil....


    İnsanlar bütün gizlemelerinize, ört baslarınıza, ayetlerin türkçe meallerini değiştirmenize rağmen dininizin gerçek yüzünü uzun vadede görecek, gerçi İran'a filan gidenler görüyor zaten ancak bizim halkın gezme huyu yok :) Senin dininin gerçeklerini şu an akılları yetmese bile gördüklerinde o zaman anlayacaklar M. Kemal'e neden saldırıldığını. Bu kaçınılmaz olarak olacaktır, bizim halkımızın kapasitesi ne kadar yetersiz olursa olsun sonsuza kadar saklayamazlar. Tabi o gün geldiğinde insanlara seçim şansı vermeyecek kadar güçlenmeniz gerek değilmi? :)



    Yakup Denizyoutube
    İstemiyorlar kuranın anlaşılmasını. Neden derseniz! Ekmekleri tükenecek de ondan.
    https://www.youtube.com/watch?v=s2dt9QnbBPk&feature=youtu.be



    O zaman arapların kendi tarihçilerinden bak onlardamı yalan ? Ayetler ? Örneğin Tarihi taberi islam dini hakkında bildiğin her şeyi neredeyse ondan öğrendin aç bak onun kaynaklarına gerçek islamı ondan da öğrenirsin :)


    Bu o kadar özgürlükçü ve insan haklarına önem veren bir din ki araştıran herkes bilim adamı ya da tarihçi olması gözetilmeksizin ya sürülüyor ya da cennete gönderiliyor.. :) Kaderleri böyleymiş :) Bunu araştırmak ve bu konuda bilgilendirmek isteyen insanlar, yurt dışına kaçarak tartışma ve araştırma konularını açabiliyorlar, oralardan yayın yapabiliyorlar, çünkü burada yaparlarsa, gerçekleri anlatırlarsa M. ÖZTÜRK gibi sürülebilir ya da sevgi, insan hakları ve iyilik dininin genel kuralları gereğince cennette gönderilebilirler :) ( çoğu insanın gönderildiği gibi ) o kadar değer veriyor ki insan haklarına, kendisi doğru yol ya neyi seçeceksin? :) Doğru yol bu dedik işte bitti :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 4 Aralık 2023; 20:40:0 >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Yanlış biliyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokuba kullanıcısına yanıt

    sen git nutuğu oku sonra konuş latin albesine geçisin tek bir amacı vardı seni görünce amacına ulaşmış diyorum sen kendine yeni adnan hoca bulmuşsun devam et. 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Yurttaş TVyoutube
    Prof. Dr. Celal Şengör Antalya Kitap Fuarı'ndaki söyleşisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü anlattı. "Atatürk'ün yolunu takibe devam edin. Bu kadar basit lan! Bizim önümüze haritayı koymuş adam" diye konuştu. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #celalşengör #mustafakemalatatürk
    https://www.youtube.com/watch?v=9zqzdXnCSm8&feature=youtu.be
  • gokuba kullanıcısına yanıt

    adnan hoca sen çok yaşa. 

  • gokuba kullanıcısına yanıt

    Türklerin 'Talas Savaşı'ndan sonra kendiliğinden din değiştirdikleri iddiası ne yazık ki 'gerçek' bir bilgiymiş gibi bugün okullarda çocuklara anlatılıyor.Biz de zamanında öğrenciydik ve aynı 'saçma' iddia ile biz de karşılaştık.Ne yazık ki değişen birşey yok.Bu ülkede sansürlenen ve taraflı olarak anlatılan tek tarihi dönem Türklerin din değiştirdikleri dönemdir diyebiliriz.Türklerin büyük bir soykırım ve katliamlar neticesinde din değişimine zorlandıkları,yeni dine girmek istemeyen Türklerin acımasızca yok edildiği ve Arap ordularının Semerkant,Harezm,Buhara gibi Türk şehirlerini yakıp yıktıkları bizzat Arap tarihçi Taberi kendi yazmış olduğu 'Tarihi Taberi''de açıkça anlatır.Ayrıca bu Taberi'nin 839-963 yılları arasında yaşadığını belirtmekte fayda var.Yani Abbasilerin güçlü oldukları bir dönemde bu kitabı yazıp tamamlamıştır.


    Arapların dahi inkar etmediği bu katliam hareketlerinin Türkiye'de inkar edilmesi ve üstünün kapatılmaya çalışılması nasıl açıklanır bilemiyorum.Öyle ki bugün üniversitelerde bile bu gerçekleri anlatmak ciddi anlamda cesaret isteyen bir durum.Yıllar önce Murat Bardakçının programına çıkan bir akademisyende bu gerçeği söylerken baya bir zorlanmıştı;



    Tengiz Türkyoutube
    11 Ekim 2014 Yayınında Medeniyet Üniversitesinden Prof. Fatih Şeker'in Talihsiz Kişisel Yorumunu Da Katarak Merak Edilenlere Verdiği Bilimsel Yanıt.
    https://www.youtube.com/watch?v=E9im7hDBTus

    Ha bir de ''Tamam,katliamlar olmuş olabilir ama Türkler genel olarak kendi istekleriyle din değiştirmiştir.' diyenler var.Elbette yeni dine girmek istemeyenlerin ve Araplara direnenlerin katliamlara uğradıkları bir dönemde Türklerin bir kısmının kendiliğinden din değişimine razı olmaları doğaldır.Zira yeni dine girmek istemeyenlerin başına gelenler onlara örnek olmuştur.Arapların bu katliamlara girişmesinin nedeni de zaten Türkler arasındaki direnişi söndürmek içindir.Yani aslında din değiştirmeyen Türklere 'Eğer dininizi değiştirmezseniz başınıza gelecek olanlar budur' demek istemişlerdir ve bunda da başarılı olmuşlardır.Bir kısım Türk boylarıda din değiştirerek 'din değiştirmeyen' diğer Türk boylarına karşı Arapların askeri desteğini arkalarına almak istemişlerdir.Sonuçta ortada yeni dine girmeye karşı olanların yok edildiği bir dönem var.Tabii ortada yeni dine 'muhalif' kalmayınca Türklerin genelinin kendi istekleriyle din değiştirdikleri algısı bugün rahatça söylenir olmuştur ancak din değiştirmek istemeyen Türklerin başına neler geldiğide 'günümüzde' itinayla gizlenmiştir.Halbuki Taberi gib arap tarihçiler tarih boyunca bu katliamları eserlerinde açıkça yazmışlardır.


    Ancak Türkler 'baskı' ile yeni dine girselerde yeni dine kendi dinlerinden de birçok eklemeler taşımışlardır.Bu yüzden Arap devletleri ile Türk devletleri arasındaki din anlayışı taban tabana zıttır ve terstir.Bu yüzdendir ki bugün ülkemizdeki insanlar Arap devletlerine,Afganistana ve Pakistana bakıp 'Bunlar gerçek dini bilmiyor' diyebilmektedirler.


    Mesela Osmanlının kuruluş dönemlerinde inşa edildiği düşünülen ve Bilecikte yer alan 'İsa Sofi' türbesinde tamamen gök tengri inancını sembol eden çizimlerin olması dikkat çekicidir;



    arkeofili
    Bilecik'te Bulunan Şamanik Osmanlı Türbesi Hakkında Her Şey | Arkeofili
    https://arkeofili.com/bilecikte-bulunan-samanik-osmanli-turbesi-hakkinda-her-sey
  • gokuba kullanıcısına yanıt

    20 sene İslam'ı araştırıp hala iman etmediysen seninle konuşulacak bir şey kalmamış demektir. Gavur dediklerimiz bile okuyunca imana geliyor ama bizim müslüman diye bildiğimiz sizin gibi beyaz kamalist türkler iyice zıvanadan çıkıyorlar. Kusura bakma engeli basacağım zira sizinle uğraşacak vaktim yok.

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Sana göre...

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    He tamam, Amazon Ormanları'nda mizrakla avlanan kabilelerin çocukları bile Müslüman, haklısın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatılmayanlar...


    Dinler başlarda çok farklı dogmalar olmakla birlikte zaman ilerledikçe güç odakları tarafından kurgulanan siyasal ideolojilere dönüşmüştür. Artık toplumları tek bir ideolojinin altında toplayarak yönlendirebilmek, manipüle edebilmek ve kontrol edebilmek için geliştirilmiş siyasal ideolojilerin tartışmasız en başarılı olanları din ideolojileridir. Çünkü bu ideolojilerde hükümler yaratıcının ağzından, yaratıcı, yaratıcılar, kutsallar konuşturularak verilir, yani tanrı böyle istedi denir. ( kral bu imgelerin ağzıyla konuşur ki herkes dinlesin, kimse karşı çıkamasın, herkes inansın itaat etsin. Peki sözünü dinletmek ve halkı istediğin gibi şekillendirebilmek için bunca şeye değermi? Kazancınıza bakın, kazandığınız şey her şey ve dinlerin çok az bir maaliyeti var )


    Önce insanı yaşamı anlamlandırdığın, genel sorulara cevap verdiğin, kendi kontrolünde ( kutsallarla iletişim halinde olan din adamları ile sağlıyorsun bu kontrolü ) olan bir kurguya ikna et, bu kurguya onu zorla çocuk yaşta inandır ama asla tam olarak anlamasına izin verme, inandığı ama anlamadığı sürece yaşam amacını ve nereden gelip nereye gittiğini kafasında cevaplayan bu güce hizmet edecektir, ne kadar anlamazsa o kadar iyi, ( Hep bir hikmet vardır sözünü hatırlayın ) anlamadığı şey ona daha yüce gelecektir... Onun anlayacağı şeyler, yani anlama biçimi. "Ne denirse inanırsa, korkarsa, sakınırsa o kadar kolay kurtuluşa ereceği" olmalıdır. Bu şekilde anlayacak şekilde dönüştürülmelidir. Dinin kendisini ya da Kuran'da gerçekte ne yazıldığı filan anlaması kesinlikle yasaktır, ayetleri sadece sizin istediğiniz şekilde anlayabilir, o alt akıldır, üst akıl ve onun sahibi ise biziz, bilen biriyle uğraşamayız.


    Bu gücün ( tanrı ya da kutsalların vb ) insanlardan bir şeyler istediğini söyle ( kendi isteklerini ve istediğin sonuçları elde etmene neden olacak şeyleri uygun bir kurnazlıkla insanlardan iste ) ama unutma asla bu ideolojiyi anlamamalı ( Size hiç kuran'ı baştan sona öğreten bir kurum oldumu? Gerçekten öğreten? İşte bunun gerçek sebebi budur. Bilgiyi ve gerçek algısını kontrol et, bilgi diye senin ideolojinin etkisinde olan insanların hezeyanlarını ve propagandalarını okumasını sağla, senin kontrolünde olmayan bir bilginin irdelenmesine izin verme, bilinmediği sürece gerçek nedir ki değilmi? )


    Uzun yıllar bu ideolojiyi araştırdığımda şunu gördüm, insan özellikle saf ve toysa çok kolay manipüle edilebiliyor ve insanın kendi düşünce biçimini değiştirmesi çok zor oluyor, yani insanlar düşünme şekillerini, doğru ya da yanlış algılarını değiştirmekte çok zorlanan canlılardır, çoğu esnek değildir ve katıdır, kendi bildiğini doğru kabul eder, şunu demek istiyorum, bireyin kendine öz eleştiri yapabilmesi için bencil ve egoist olmaması gerekir, zira böyle olunca gerçeği görebilmesi için önce bu benciliiğini ve egosunu yıkması, bütün düşüncelere saygılı olması gerekiyor... Bu da kaç tane insanda var?




    Din ideolojilerinin kurgularında kaybolmuş, beyni yukarıda anlattığım şekilde işlenmiş, zihinlerini bu siyasal kurgulara tamamen teslim etmiş insanların çoğu kendilerini büyük bilgeler sanır, insan zaafları ve bencilliği düşünülerek ayarlanmış siyasal kurguyu zihnine yerleştirdikçe, bu kurgu içinde kendini kaybettikçe artık büyük bilgi sahibi olduğunu düşünmeye başlar, herşeyi çözdüğünü büyük alim olduğunu :) Din ideolojilerinin tezgahına geldiği için egosu şiştikçe şişer, zaaflarından dolayı din ideolojilerinde kurgulanan ego doyurma ve tatmin etme yöntemlerine tamamen bağımlı olur, o evrenin yaratıcısının yolundadır, seçilmiş olandır, kurtuluşa erecek olan, yeniden diriltilecek ölümsüz olandır... Diğer alemde diriltilecek ya dini sayesinde ölümsüz olduğunu düşünecek bir de bu yönüyle dinine bağlanacaktır. Çünkü Evren nasıl bir yer, ölünce ne olacağız vb sorularının hiç biriyle zihni meşgul olmayacaktır artık ( bu ölümsüzlük siyasetide önceden ayarlanmıştır tabi ki tabi islam dinine özgü bir şey değildir, islamın diğer dinlerden aldığı bir taktiktir ) Birey artık narkozludur huzurludur...


    Bu durumdaki bir insanın ruh halini iyi düşünün bu dereceye gelmiş bir insan bu yazdıklarımı okuduğunda kabul edecekmidir? Anlamaya bile çalışmaz, ondan bilgesi varmıdır? Eleştiriyi kabul etmez, en iyisini o bilir, dini egosu ve bencilliği ile birleşmiştir... Bunları aşan insanlar ise çok azdır ve yüksek seviyede insanlardır, kısaca çocuk yaşta bir insanın düşünme şeklini zorla değiştirip manipüle ettiğinizde uzun yıllar sizin kontrolünüzde olacaktır.



    Dolayısıyla, bu adına din dediğimiz siyasal ideolojileri kullanarak insana sahip olmak isteyecek bir çok güç odağı türeyecektir... Yani birbirini lanetleyen bir çok din bu yüzden vardır... Bununla birlikte din ideolojileri sürekli değişir, ilgili dini kontrol eden farklı zamandaki farklı yapılanmalar dini sürekli kendi çıkarlarına göre değiştirir, zamana göre kabul edilebilir şekle getirmeye çalışır, açıkları varsa ört bas etmeyi ve anlatanlarıda cennete göndermeyi ihmal etmezler. Bu nedenle bunca mezhep ve aynı dinin bir çok kolu vardır.


    "Hazreti Muhammed böyle bir din bırakmadı! Yaşar Nuri Öztürk." diye aratıp videosunu izleyiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 6 Aralık 2023; 19:9:42 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Bilmediğin konularda yorum yapma rica ediyorum.

  • Birşey bildiğini iddia ettiğine göre hiçbir negatif veya pozitif dini öğretiye maruz kalmamış çocukların kendi kendine Müslüman olduğu sonucuna ulaşan bir deney var. Göster de aydınlat biz cahilleri, hadi bakalım.


    Ayrıca bana cevap veren kişi sensin. Cevap veriyorsan karşı cevaba da tahammül edeceksin. Kimseye yorum yapma demeye hakkın yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 6 Aralık 2023; 18:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkede kimsenin cüzdanın müslüman yazmak zorunda değil git değiştir yazsa bile iman etmek zorunda değil sizler gibi gezebilir kimeseye gbt yapılmıyor sonuçta bakınız adnan hoca gibi gezin eğlenin. 

  • Atatürk den rahatsız olanlar suudi arabistan, suriye, mısır ve benzeri ülkelere gidebilir, kimse engellemiyor.

    Saygı göstereceksin, sevmiyorsan da saygı göstereceksin.

    Yoksa yallah arabistana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • " Hazreti Muhammed böyle bir din bırakmadı! Yaşar Nuri Öztürk." diye aratıp videosunu izleyiniz. Hayatı boyunca bu işin içinde olan adam, olayı çözmüş olan bir adam, halkına diyetini ödemiş, gerçekleri çok açık olmasada anlatmış, sizin anlayabileceğiniz bir yola sizi sokarak anlatmaya çalışmıştır, insan hakları, özgürlük sevgi ve barış dini karşısında bu kadar cesaretli olmasının sebebi kaybedecek bir şeyi olmamasındandır. ( Çünkü hastalanmıştı )


    Nasıl bir ülkede yaşıyorsunuz, hoca efendi ve ortakları, ülkede olan olayları gerçekleştirenlerin soyu nereden geliyor? 15 temmuzu fetonun yaptığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz... Ona ne istediyse verenlerin gerçek yüzünü bu halk öğrendiği an, olayların iç yüzü ve neden yapıldığı belgeleriyle açıklanır.


    Can Osman Aksoyyoutube
    Bu videomuzda milli mücadele sonrası hainlik yaptıkları belgelenen 150 kişinin vatandan kovulması sürecini ve sonrasını inceledik. Ana Kaynakça; -Af yasalarında 150'likler - Nurşen Mazıcı https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/38173 -SOYSAL, İlhami, 150’likler, Gür Yayınları, İstanbul 1985. -30 Haziran 1938, Son Posta Gazetesi http://nek.istanbul.edu.tr:4444/ekos/GAZETE/son%20posta/son%20posta_1938/son%20posta_1938_haziran_/son%20posta_1938_haziran_30_.pdf + Destek olmak isteyenler katıl abonem olabilir. https://www.youtube.com/channel/UCSLpektWXSSt16K1yw2W5Zg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=DnUkMFkUErI&ab_channel=CanOsmanAksoy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 1 Ocak 2024; 20:51:4 >
  • Geçmişinden ders almayanın geleceği olmaz, bilimi, özgürlüğü, adaleti yol edinmeyen, dinle, dogmayla, hezeyanlarla, dayatmayla, çocuk beyni yıkamayla, tezgahlarla, ideolojilerle, dayatmalarla oyalananlar ( Filistin gibi kendilerini tanrılarının koruyacağını sananlar ) her zaman yerinde sayar, yerinde sayan geri kalır, geri kalanlarıda İsrail ve Yunan gibileri işgal eder. Osmanlıyı işgal ettikleri gibi, tekrar tekrar aynı sonu yaşarsınız, gerçeğe vakıf olup olmamanız gerçeğin umurunda olmaz, gerçek üzerinizden geçiverir, sadece sonuçları olur, sen istediğin kadar inat et, itilir kakılır ortadan kaldırılırsın.

    Can Osman Aksoyyoutube
    Bu videomuzda Atatürk'ün ajanı Gavur Mümin'i, gerçek adıyla Mümin Aksoy'u sizlere anlatmaya çalıştım. İzmir'in Yunanlar tarafından başlayan işgali ile kahramanımızın da destansı hikayesi başlıyor. KAYNAKÇA Yaşar Aksoy- Gavur Mümin Gazi Paşanın Casusu (ANA KAYNAKÇA) Yaşar Aksoy Bir Kent Bir İnsan İzmir'in son yılı 152s Enes Berber İzmir'de Basılmış Yunanca Bildiriler 1996 Gavur Mümin Gizli Soruşturma ve TSK belgeleri ( Gavur Mümin Gazi Paşanın Casusu ) Hikayesi Ne? Gavur Mümin (YouTube) Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Yrd. Doç. Dr. Emin Elmacı ve Burak Cilasun'un birlikte hazırladıkları 'Tarih ve Gündem'e Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mehmetefendioğlu Görüntü: Akif Tanrıkulu - Kronik Döküman Ek seslendirme İçin : Bilgi Otağı Onur ve İhsan Canıtez'e teşekkür ederim. + Destek olmak isteyenler katıl abonem olabilir. https://www.youtube.com/channel/UCSLpektWXSSt16K1yw2W5Zg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=QZL4tzZD_-c&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 14 Aralık 2023; 21:24:55 >
  • Birazda başkaları aynı şeyi söylesin belki o zaman anlarsınız... Sadece 15 temmuz tespiti yanlış.

    GZTyoutube
    Amerika'nın Akdeniz’e gönderdiği devasa savaş uçağı filosunu ve uçak gemisi görev gruplarını konuşuyoruz. GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer’in hazırladığı içeriğimiz Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı’nın katkılarıyla şekillendi. 7 Ekim'de başlayan Hamas operasyonu sonrasında Amerika'nın bu kararı alması gerçekten dikkat çekici. Uçak gemisi görev grupları, Kıbrıs adasının güneyine geldi ve ilginç bir rotayı takip ederek Antalya Körfezi'ne yöneldi. Gerald Ford uçak gemisi, Abdülhamit Han sondaj gemisinin yanında durdu ve bu duruş, uluslararası ilişkilerde kullanılan "Gambot diplomasisinin bir örneği olarak karşımıza çıktı. Şu anda gemiler, Kıbrıs adasının güneybatısında konuşlanmış durumda. Ancak bu beklemenin maliyeti oldukça yüksek. Sadece gemilerin işletilmesi için günlük on milyonlarca dolar harcanıyor. Nükleer reaktörlü uçak gemileri, motorin maliyetini düşürse de, bu operasyonun genel maliyeti oldukça büyük. Personel giderleri, yakıt masrafları ve diğer operasyonel harcamalar da eklenince bu rakam milyar dolarları aşıyor. Bu devasa güç, bir şehir gibi düşünülebilir. Bir uçak gemisi, kruvazörler, muhripler, denizaltılar ve onlarca uçak içeren bu görev grupları, bölgedeki diğer ülkelerin silahlı kuvvetlerini tahrip gücü bakımından geride bırakıyor. Amerikan donanması, bu gemileriyle birlikte hareket ederek bölgede büyük bir etki yaratıyor. Bu durum, Amerika'nın bölgede yeniden şekillendirme niyetini ve kararlılığını açıkça gösteriyor. Özetle, Amerika'nın bu bölgeye getirdiği güçlü donanma, sadece bir kıvılcım olan Gazze olayının ötesinde büyük bir etki yaratma amacını taşıyor. Ve bugünkü videomuzda Amerika Birleşik Devletleri’nin bu bölgeyi yeniden şekillendirme girişimini ve çok daha fazlasını analiz ettik. Uçak gemisi görev gruplarının bölgedeki güvenlik dinamiklerini nasıl değiştireceğini ve bu durumun bölgesel dengeler üzerindeki etkilerini inceledik. Eğer bu konulara ilgiliyseniz videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler. Videoyu beğenin! Yeni videolar için abone olun: https://bit.ly/3oO5zRn Haberlerin anlık bildirim ile cebinize gelmesi için 'GZT' isimli mobil uygulamamızı indirin; Telegram'da 'GZTCOM' yazarak kanallarımızı takip edin. Editör Anlatıyor: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D0skY9Gx1P0TZPKsLZ3z7So GZT İstihbarat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D2GMhUcsazdIoigmQbIBdRO GZT Profil: https://www.youtube.com/watch?v=HnlFQ9fiteY&list=PLCfrUpxxk3D3FwB_pp5A_3uFFSsiNwEJO Modern Ordular: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D2aZ1q6z8ZEzl9Z8ktBUVfG GZT Röportaj: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D2haD7xUALwYiBhxqYfRiPG Doğu Türkistan: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D3lg_5LGUtzKiFL_tEVIUo7 Hayati İnanç GZT'de: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D1voB1sqAzVk6mUKoronnul Sorunsal - GZT Psikoloji: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCfrUpxxk3D18WIbBIspFDkhpGhX5qrYw 🔎 BİZE ULAŞIN: Web sitemiz: https://www.gzt.com/ GZT Uygulama Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pirimedya.gzt&hl=tr&gl=US GZT Uygulama İOS: https://apps.apple.com/tr/app/gzt/id1156493430 GZT Uygulama Huawei: https://onelink.to/htmuff Instagram: https://www.instagram.com/gzt/ Facebook: http://facebook.com/gzt X (Twitter): https://twitter.com/gztcom Tiktok: https://www.tiktok.com/@gzt Threads: https://www.threads.net/@gzt WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va7EgKpEawdsO6KUYm2I Telegram: https://t.me/gztcom Merhaba, 'Haberin Sosyal Medyası' GZT'ye hoş geldin! Türkiye'de dijital haberciliğin benzersiz örneği olan GZT'nin Youtube kanalındasın. Bu kanalda gündem ile ilgili özel içerikler ve röportajlar bulabilirsin. Tarihten siyasete, bilimden sanata her alanda içerik bulabileceğiniz kanalımıza abone olmayı ve bizi diğer sosyal mecralarda takip etmeyi unutma! Her gün 1 yeni video 🙌 İzlediğin için teşekkürler!
    https://www.youtube.com/watch?v=CKBRUkkVxOc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 13 Aralık 2023; 20:15:33 >
  • tele1
    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceğiz - Tele1
    https://tele1.com.tr/bakan-tekin-cemaat-dediginiz-stklarla-protokol-yapmaya-devam-edecegiz-973050/
  • Can Osman Aksoyyoutube
    Bu videoda sizlere Konya Delibaş Mehmed Ayaklanmasını ve ayaklanmadan ilginç detayları anlattım. Yararlandığım Kaynakçalar; -1920 yılı Son Aylarında Akşehir Asker alma Bölge Başkanlığı Mıntıkasında Delibaş İsyanının Tesirleri ve Alınan Tedbirler https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/2235613 -KONYA DELİBAŞ MEHMED İSYANI SIRASINDA İSYANCILARA ESİR DÜŞEN HÂKİMİYET-İ MİLLİYE GAZETESİ MUHABİRİ ENSARİ BÜLEND BEY’İN HATIRALARI https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/26193 - Nutuk, İlgili Bölüm https://www.atam.gov.tr/nutuk/ikinci-konya-isyani + Destek olmak isteyenler katıl abonem olabilir. https://www.youtube.com/channel/UCSLpektWXSSt16K1yw2W5Zg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=_tLT4vQFCS0&feature=youtu.be

    Bugün M. Kemal'e hakaret edenlerin soyu, anlayışı nereden gelir?

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.