Şimdi Ara

Atatürk cidden 1.74 cm boyundamıydı yoksa yalanmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu anıtkabirdeki kıyafetleri bile kücücüktü ben 1.76 yım hadi yanımdakilerde taş catlasa 1.80 di hatta dedik bile adamın kısa olduğu kıyfatlerinden belli yanımızdaki kız arkadaşımız bana olur o smokin demişti ayrıca tüm tarihi videolarada etrafındaki çoğu erkekten kısa duruyor ozamanın jenarasyonuda zaten dalyan gibi değil bence 1.74 olayı atatürk kısaydı diyenler için sonradan uydurulan bir senaryo ben cocukken hocalarımız 1.65-168 derdi çünkü, şak 2000 lerin başında ortalarında sonra boy değişti atatürkü yanlış ölçmüşler

ben boyda değilim ama niye yalan atılıyor onu anlamak güç..kısa olsa ne olcak uzun olsa ne olcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Şubat 2017; 21:16:20 >

• Önemli olan boyutu değil işlevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk un boyuna önceden 168 diyorlardi sonra 174 diye revize ettiler bence 170 falan ama

• Ben de 168 diye duymuştum. 174 yoktur ama pek de önemli değil açıkçası boyu. Uzunları da gördük
  • Çünkü o kısa ADAM.
  • Atatürk cidden 1.74 cm boyundamıydı yoksa yalanmı?

Soldaki Stalin ve boyu 163. Poposu yere yakın olandan korkacaksın demişler.

• Napacan lan boyunu başka işin mi kalmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş nerden bilelim burda Atatürkü gören mi varda böyle bi konu açtın?

Hem arkadaşlarında dediği gibi ister 1.50 olsun ister 2.00mt olsun ne değişecek?

• Yaptıkları ortada isterse 1,20 boyu olsun , biz ne uzun boş adam gördük boyla olmuyor bu işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.