Siz mavi ışık filtresi yaptırıp denediniz mi yoksa yorumlara göremi vazgeçtiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (15. sayfa)
-
-
23 24 ocak hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve atasun optik şer kapalı olduğu için maalesef yararlanamadım üzgünüm, bu iki günü hafta içine uzatmaları gerekirdi -
Pazartesi son demisti magaza muduru. Arayip bilgi alin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah öyledir vakit bulamamıştım işden gitmeye -
quote:
Orijinalden alıntı: insafsızherifAltın paket+sürücü camı yaptırdım 200 tl mi ne tuttu. bu sürücü camı eklentisi çok mu etkiliyor renkler kötü mi yansıyor nasıl oluyor tereddütte kaldım şimdi böyle dediniz iptal mi ettirsem ya
komple sarımtrak bir görüntü oluyor beyaz renk kayboluyor. sürekli araba kullanan birisinin işine yarayabilir ama normal zamanda bence pek kullanışlı değil. Arabada torpido gözüne konur araba kullandıkça takılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 cerceve + 2 cam ve 1 sadece cam siparisi vermistik. 1 tanesinin camlari hatali üretilmis ondan dolayi tekrar fabrikadan gelmesi bekleniyormus ondan dolayi henuz magazaya gidip almadim ürünleri beklemedeyiz.
-
Siparişi yarın oluşturduk diyelim, gözlük kaç gün sonra elime ulaşır arkadaşlar?
-
Bana bir hafta sonra hazır diye mesaj geldi. -
Bende de aynı durum var ayın 14 ünde mağazadan satın aldım. Bu sorunlar yüzünden 1 şubata sarktı gözlüğün hazırlanması.
quote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Bana bir hafta sonra hazır diye mesaj geldi.Bazı arkadaşlarda sorunlar oluşmuş süreç uzamış hocam o yüzden merak etmiştim. En geç iki hafta içerisinde elimde olması gerekiyor, hatalı üretim olursa geçmiş olsun çok geç olur benim için. :)
Çarşamba sipariş verdik, pazartesi hazır mesajı geldi.
Eşimle birlikte çerçeveye yeni cwm yaptırdık. Benim çerçeveye camı keserken sağ ve solu simetrik kesmemişler. Birinde alt kısımlarda, diğerinde üst köşelerde çerçeve cam arasında boşluk var.
Eşimin gözlüğü çerçevesiz. Sadece camı delip köprüyü ve sapları takması gerekiyordu. Gözlüğün sapı ilk denemede elimizde kaldı. Mağazadan çıkartamadık bile. Ayrıca satış esnasında eski camlarınız %45 inceltilmiş, biz %65 öneriyoruz diyerek üst paketi sattılar. Şu anda camlar eskisinden daha kalın.
Acaba bütün camları orada bırakıp başımın gözümün sadakası olsun dersek Allah kabul eder mi?
Düzenleme: Eski çerçevenin çok eskidiği için pinlerinin kırıldığını söylediler. Bir çerçeveyi ücretsiz vereceklerini söylediler. Çerçevesiz en ucuz modellerden birini aldık. 250 TL civarında ücreti vardı. 1000 TL'lik bir ürün seçseydik ne yapacaklardı bilmiyorum. Camlar için turuncu garantiye 90 TL ödedik. İndirimsiz fiyatı üzerinden hesaplama yapılıyormuş. Eski çerçeveyi merkeze göndereceklerini söylediler. Umarım bu çerçevede de bir sıkıntı olmaz.
Mavi filtre yaptırdık. Onun optik testlerini labda yaptıktan sonra mesajı tekrar editlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 26 Ocak 2021; 17:39:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 21 ocak perşembe günü kampanyadan yararlanmak için Ankara podium atasun optik mağazasına 50 tl kapora bırakmıştım. Dün akşam inesta marka çerçeve ve yüzde 45 inceltimis Atasun marka camlar mavi filtre ve turuncu ekstra cam garantisi dahil 353 tl tutan ödemeyi yapıp mağazadan ayrıldım daha sonra faturayı kesmediklerini farkedip geri döndüm ancak bana hesaplamada bir yanlışlık olduğunu ve 50 tl ekstra cam garantisi ücretinde yüzde 40 indirim olmadığını söyleyip 20 tl daha ödeme istediler. Onuda ödedim. Sizin ödemelerinizdede aynı sorun oldu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur6600 -- 26 Ocak 2021; 7:51:19 > -
Cam ile çerçeve arası boşluk olması kabul edilemez, itiraz edip düzelttirin. Köşedeki gözlükçü böyle hata yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 26 Ocak 2021; 9:3:44 >
Bana söyledikleri turuncu garanti de ekstra %40 indirim yok,aldığınız cam paketinin indirimsiz fiyatına göre alınıyor. -
Ben alırken de garanti indirimsiz fiyattan hesaplandı
Geçen hafta 2 adet gözlük aldım Atasun'dan. Fabrikadan sıfır çerçeve gelecek buradakileri kesinlikle vermiyoruz dediler ancak zarfa koydular teşhirden seçtiğim çerçeveleri. Sizde durum nasıl oldu acaba seçtiğiniz çerçeveleri zarfa koydular mı? Sıfır gelecek diyip teşhirdekini kakalayacaklar gibi geliyor nedense.
quote:
Orijinalden alıntı: 80theCity
Geçen hafta 2 adet gözlük aldım Atasun'dan. Fabrikadan sıfır çerçeve gelecek buradakileri kesinlikle vermiyoruz dediler ancak zarfa koydular teşhirden seçtiğim çerçeveleri. Sizde durum nasıl oldu acaba seçtiğiniz çerçeveleri zarfa koydular mı? Sıfır gelecek diyip teşhirdekini kakalayacaklar gibi geliyor nedense.Bende dün aldım, aynı şekilde yaptılar ama fabrikadan sıfır gelecek diye bir şey söylenmedi
Oyle yapiyorlar zaten. Teshirdekini veriyorlar. Bu teshirdeki mi diye sorunca da butun calisanlar agiz birligiyle hayir kesinlikle sifir geliyor diyorlar. 2 cerceve aldim. İkisi de aldiktan sonra teshirden kalkti. Aman ya kafayi taka taka saclarim agardi. Umrumda degil artik alti ustu bir gozluk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X