Şimdi Ara

Ataerkil toplumda kadın olmanın zorlukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep erkekler olarak kadınlara yükleniyoruz da birde zorluklarını ele alalım.

Atasözlerimiz bile kadını aşağılıyor. Misal; Dişi kuyruk sallamazsa erkek bişey yapmaz

Erkek çocuk milli olunca sırtına vurulur. Kıza 10 yaşından itibaren ağır edep dersi verilir

Sizde yazın bişeyler. Bu konuda bi empati yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sünnet, askerlik, yeşil pasaport, dul kadına devlet yardımı, boşanmalarda kadınlara tanınan ayrımcılık, işyerlerinde vs fırsat eşitliği altında yapılan ayrıcalıklar.. daha uzar gider liste..
  • "Kadınlarımız yeteri kadar özgür değil ama çok şekerler" diye sosyal medya, saçma yürüyüşlerde onlara yaranmaya çalışan berkcanlarla uğraşmak zorundadırlar. Berkcan kadınların o kadar özgür olmasını ister ki etekle gezer, topuklu giyer. Berkcan çok duygusaldır. Yürüyüşlerde en çok o bağırır en çok o ağlar. Hep destek çıkar, şakacıdır ama komik değildir. Anası babasıda muhtemelen bu yüzden onu sevmiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

"Kadınlarımız yeteri kadar özgür değil ama çok şekerler" diye sosyal medya, saçma yürüyüşlerde onlara yaranmaya çalışan berkcanlarla uğraşmak zorundadırlar. Berkcan kadınların o kadar özgür olmasını ister ki etekle gezer, topuklu giyer. Berkcan çok duygusaldır. Yürüyüşlerde en çok o bağırır en çok o ağlar. Hep destek çıkar, şakacıdır ama komik değildir. Anası babasıda muhtemelen bu yüzden onu sevmiyordur.

Benim adım berkcan arkamda 4 karımla geziyorum hepsi benden birer adım geride elimde tesbih kafamda sarık.Cennette dahası gelecek Allahın izniyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh de kadın olmak hakkındaki düşünceler neler

• Q

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.