Şimdi Ara

ATA DEMİRER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ata demirer in yaptıgı tek kişilik dew kadroyu izleyip espirileri bilen we ezberleyen kişiler hemen buraya gelin

• bende var ama oyun oynamaktan izlemeye fırastım olmadı ki. izlememde işim gücüm var. oyun oynuyorum 24 saat knight online
  • superdi ya ınternetten bulup ama ındıremedım...
  • şiişt leen şişman rambo nere gidion leeyn
  • izledim de cok vasatti bence 1-2 yeryer gülme efekti geldi. Özellikle trakyalı tiplemeleri berbattı tek komik kısım yüzüklerin efendisi kadir abi uyarlamasıydı .
    yahu bugun bende mi bişey var milletin güldügüne ben gülemiyorum
  • AAAAABLA KAYBOLDUK GALİBA BE YAAAAA.
    ABE İT KAFA SENİN YÜZÜNDEN VS VS
  • -Ali noldu gel anlat bakıyım.
    -Baba. Ayşe öğretmen vercek bana, kaşı gözü dönüyo karının be ya. Dur sen dillendirme ben bi ayar çekecem ona.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    8 ay önce açıldı
    Recep ivedik 4 sarışın kız
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • omgo_O
  • walla arkadaşlar tam bekledigim gibi düşünmediniz ama yinede bir kaç kişi beni anlamış mesela diescheisse nin bypicasa gibi yazmanızı beklerdim
  • Ata Demirer ve onun gibi şişman olan kardeşinin bir kanu macerası:

(Konuşanlar civardaki iki insan.)

-Abi gel gel

-Noldu lan

-Abi bunların durduğu yer en fazla 10 metre derinlikte değilmi ?

-Eeeee nolmuş

-Abi bunlar nasıl suda oturuyor

-Aha suda oturuyo lan bunlar

-Bende onu diyorum abi nasıl oturuyorlar

-Nebleyim Allah'ın bir hikmeti heralde

Aslında kanu gözükmüyorki,kanu aşağılarda üst tarafta sadece memeler gözüküyor.

(Umarım beğenmişsinizdir.Tabi anlatmakla izlemek başka.Ben izlerken çok gülmüştüm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 27 Nisan 2006; 18:18:45 >

• beyler hiç mi bilginiz yok ata demirer le be kardeşim insan biraaz dinler izler alla alla mesela bitane espirisini anlatiyim size

evet bir kaç abaza erkek toklanmış uzun eşek oynamak istiyorlar ewet sonra biri gelir we der uzun eşek oynamalıyız zamanı geldimi der biri sonra ewet derler arkadaşları çagırdın mı ewet hadi hazırlanın artık. şimdi oyun geregi biri birinin bacaklarının arasını kafasını sokar tabi bu poz bir iş kazası ile bozulur offfffffffff salıh naptın be abi kasık gözüm kaydı sonra tabi ata yıkızı ekiptedir atlar sonra boynu kırılan war birbirine giren war artık bir hafta boynu egik mahallade gezerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Ata Demirer ve onun gibi şişman olan kardeşinin bir kanu macerası:

-Abi gel gel

-Noldu lan

-Abi bunların durduğu yer en fazla 10 metre derinlikte değilmi ?

-Eeeee nolmuş

-Abi bunlar nasıl suda oturuyor

-Aha suda oturuyo lan bunlar

-Bende onu diyorum abi nasıl oturuyorlar

-Nebleyim Allah'ın bir hikmeti heralde

Aslında kanu gözükmüyorki,kanu aşağılarda üst tarafta sadece memeler gözüküyor.

(Umarım beğenmişsinizdir.Tabi anlatmakla izlemek başka.Ben izlerken çok gülmüştüm.)

ewet izlemenin bir başka zevki war ama yapa bilcemiz bişi yok böyle şeyler istiyorum biraz mekan komik olsun dimi

• bir tane daha war şimdi hava o kadar sıcak ki donunuz götünüze yapısır yani o derece tabi sonra hyvanlar bozmuş kafayı hiç biri kimseye kızmıyo tabi deredeki kurbagalarda bir prenses gelsinde opiyim diye bekliyor tam o sırada bir kız gelir we salih adlı kurbaga gel opem senide insan oliyim deer tabi prenses tertir ha.skt der we salihi bir güzel ezer tabi salihte mors olur....
  • -seviyorum deeee
    -hayır
    -seviyorum deee
    -hayır
    -seviyorum deeee
    -seviyorum
    -yalan sölüyorsuuuuunnnnnnnn
  • eskilerden atanın yanı wardı tabi atada banu adında birini sewiyodu.ata hep banuyu didoyla besliyordu tabi banuda hep yemekten sıkılık ata başla yemesem artık der.sonra tabi ata der ki ewimin karısı cocuklarımın anası olcaksın al yede beslen derdi .bunlar bir gün piknege giderler. ortam çok güzeldir. tabi birden bannunun çıglıklarıyle eglence yok olur.banu der ögretmenim ata kaydıraga sıkıştooo. tabi butun .......... cocukları hepsi başına toplanıp kakır kakır gülmüştür.tabi bu olaydan sonrada banu hiç bir zaman atanın yanına gelmedi
  • -bak harry burası sırlar odası
    -ne güzel abi sıcacık

-emin abi çevir ordan,çevirsene ordan bak burda 2 satten beri dikenler battı.sen ordan çevircen ben burdan gömücem.

ben bunlara kopmuştum ya...
  • ben en çok şeye kopmuştım
    bizim karabaş vaağ seninkine kayı kayıveğsinmi
    karabaşın havasından geçilmiyo tabi
    tamam geldimi dalmaçyalı oraya koyun kanişin yanına
    şimdi yorgunum grupla alıcam onu
  • arkadaşlar madem videolar elinizde var neden paylaşmıyosunuz
    bi yerlere upload edinde bizde seredilim olmas mı ?

• İndirmek isteyen varsa özelden mesaj gönderin bana linkleri vereyim. Ortalama 600mb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905

ben en çok şeye kopmuştım
    bizim karabaş vaağ seninkine kayı kayıveğsinmi
    karabaşın havasından geçilmiyo tabi
    tamam geldimi dalmaçyalı oraya koyun kanişin yanına
    şimdi yorgunum grupla alıcam onu

Emrah potter esprileri süperdi
    --Açmısın yavrum
    --yıllardır açım abi

--harry bak burası sırlar odası
    --Ne güzel sıcacık abi :)

bide geyik taklidi falan yapıyo ya o kısım çok ii

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.