Şimdi Ara

Ata AÖF ve AÖF İkinci Üniversite Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.

Sorum şu; Atatürk Üniversitesi (AÖF) Önlisans programlarına kayıtlı olup okuyanlar, Anadolu Üniversitesine İkinci Üniversite kapsamında başvurabiliyormu?

Orijinalden alıntı: EskiToprakTegin

Arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.

Sorum şu; Atatürk Üniversitesi (AÖF) Önlisans programlarına kayıtlı olup okuyanlar, Anadolu Üniversitesine İkinci Üniversite kapsamında başvurabiliyormu?

Hayırlı bayramlar.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabilirler ancak, halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri dışında başka bir üniversitede açık veya uzaktan eğitim sistemi ile öğrenim gören öğrenciler de aynı alanda olmamak üzere başvuru yapabilirler.

Bu maddelere bakarsak başvuru yapabiliyorsunuz; ama şubeyi arayıp kesin bilgi almanızı tavsiye ederim.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/BasvuruKosullari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.osman -- 4 Ekim 2014; 12:40:28 >

• arakadaşlar 8.sınıfta okuyorum su an. diyelim meslek lisesini kazandım illa lisenin bölümünümü okumam gerekıyor üniversitede yoksaq öğretmen falan olabiliyormuym ?

Orijinalden alıntı: ali.osman

quote:

Orijinalden alıntı: EskiToprakTegin

Arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.

Hayırlı bayramlar.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabilirler ancak, halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri dışında başka bir üniversitede açık veya uzaktan eğitim sistemi ile öğrenim gören öğrenciler de aynı alanda olmamak üzere başvuru yapabilirler.

Bu maddelere bakarsak başvuru yapabiliyorsunuz; ama şubeyi arayıp kesin bilgi almanızı tavsiye ederim.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/BasvuruKosullari.html

Aynen kılavuzdaki bilgiyle sitede ki bilgi farklı emin olmak için konuyu açtım cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedef5835

arakadaşlar 8.sınıfta okuyorum su an. diyelim meslek lisesini kazandım illa lisenin bölümünümü okumam gerekıyor üniversitede yoksaq öğretmen falan olabiliyormuym ?

Buradaki video sistemi çok detaylı anlatıyor inceleyebilirsin:http://youtu.be/jqKFec1T14g
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.