Şimdi Ara

Ata Aksu adaylıktan çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • habertürk.com son dakika haberi. bu durumda yıldırım demirören yeni tff başkanı diyebilir miyiz?

yazıklar olsun. eğer kulüp yönetimimiz seçimde demirören'i desteklerse, bu sene isterlerse kalan 12 maçı da kazanıp şampiyon olalım benim gözümde biterler!

• demirören gümbür gümbür geliyor
  • geçmiş olsun 3 sene avrupaya gitmeyelim diyen adamdan hayır gelmez
  • Türk futbolu adına sevindirici bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

habertürk.com son dakika haberi. bu durumda yıldırım demirören yeni tff başkanı diyebilir miyiz?

yazıklar olsun. eğer kulüp yönetimimiz seçimde demirören'i desteklerse, bu sene isterlerse kalan 12 maçı da kazanıp şampiyon olalım benim gözümde biterler!

Hemen bu şekilde celallenmeyelim. Bakalım zaman ne gösterecek. Yüzde yüz seçilecek adamı desteklememek ne kadar doğru olur. Biraz politik düşünmek gerekir.
  • Türkfutboluna yakışır hareketler bunlar.
    3 sene avrupaya gitmeme fikrinide destekliyorum.
  • milli politikamız fırıldaklık ve fırıldaklığa prim verme üzerine kurulu değil mi zaten? kulübün bir duruşu olmalı. bugün tükürdüğümüzü yalayacaksak, nerede bu camianın duruşu, nerede hassasiyetleri. dün trabzonspor'a demirörenci oldukları için veryansın ederken bugün demirörenci kesilirse kulübümüz, ben bu ayıbın altına imza atanlarla aynı safta olamam.

konu mesajında da belirttiğim üzere, demirören'i desteklersek bu dediklerim şahsım adına geçerlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

milli politikamız fırıldaklık ve fırıldaklığa prim verme üzerine kurulu değil mi zaten? kulübün bir duruşu olmalı. bugün tükürdüğümüzü yalayacaksak, nerede bu camianın duruşu, nerede hassasiyetleri. dün trabzonspor'a demirörenci oldukları için veryansın ederken bugün demirörenci kesilirse kulübümüz, ben bu ayıbın altına imza atanlarla aynı safta olamam.

konu mesajında da belirttiğim üzere, demirören'i desteklersek bu dediklerim şahsım adına geçerlidir.

+27.02.2012

Asrın hatası olur yönetim için.
  • Ata Aksu'nun kazanma ihtimali yoktu ama çekilmesini de beklemiyordum açıkcası.
  • TFF Başkanlığı adaylarından Ata Aksu, seçim gününde adaylıktan çekildiğini ve Yıldırım Demirören'i desteklediğini açıkladı.

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'ndaki en ciddi rakibi olarak görülen Ata Aksu adaylıktan çekildi.

Ata Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir kaosa sebebiyet vermemek adına tek adayla seçime girmek en doğrusu. Beni destekleyenler de vardı. Onlarla da istişare ettim ve uygun gördüler. Zaten Demirören ile aramızda ilkesel duruş farkı yoktu. Demirören bana UEFA normlarını uygulayacağını söyledi. Aramızda da herhangi bir pazarlık olmadı. Başkanımız genç ve dinamik. Yolu açık olsun, başarılar diliyorum" dedi.

Yıldırım Demirören ise, "Ata Aksu'nun imza problemi yoktu. İsteğimiz tek aday çıkmasıydı. Bu konuda anlaştık. Hak eden takımımız Avrupa'ya gidecektir. Fenerbahçemiz dedim, yanlış anlaşıldı. Biz her takımı kucaklamalıyız" ifadelerini kullandı

• Önümüzdeki 10 senenin federasyon başkanı belli olmuştur :D
  • Söyleyecek çok şey varda, gelecek ceza malum
  • Adam resmemn garantiledi başkanlığı.Vay be bugünleri de görecekmişiz.Daha neler göreceğiz bakalım
  • Tamam siz gitmeyin de biz niye gitmiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Tamam siz gitmeyin de biz niye gitmiyoruz?

YD mode on:

Türkiyedir Galatasaray. Türkiye gitmiyorsa Galatasarayda gitmesin.

YD mode of:

• Millette bir YD hayranlığdır gidiyor başa gelsin bakalım nasıl kurtaracak şikeye bulaşan takımları... Kurtarsa bile artık ne yazar üç takım özellikle fb tarihinde şike yapan takım olarak yerlerini aldılar bundan büyük küme düşme olamaz... Galatasaray'a sadece düşüncede bu şikedir dedikleri Ankaragücü maçı için yıllarca bıdı bıdı yapanlar bu durumda ileride başlarna gelecekleri düşünmelidirler..
    UEFA hiç sanmıyorum ki tüm Türk takımlarının önüne engel koysun, özellikle diğer kulüplerin özellikle Galatasaray ve Bursasporun bu konuya bakış açılarını gördükten sonra...
    Neyse ''Demirören gelsin sizi kurtarsın'' diyelim...
  • Durus farkimiz hic olmadi. Biz bastan beri verilecek cezalarla ilgilenmedik, avrupaya gitmekti amacimiz. Baskanimizda bu dogrultuda konustu hep. Eger demiroren de gercekte hak eden takimimiz avrupaya gidecek dediyse desteklemekte pek sakinca gormuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Durus farkimiz hic olmadi. Biz bastan beri verilecek cezalarla ilgilenmedik, avrupaya gitmekti amacimiz. Baskanimizda bu dogrultuda konustu hep. Eger demiroren de gercekte hak eden takimimiz avrupaya gidecek dediyse desteklemekte pek sakinca gormuyorum.

Bu sözlerle Galatasaray sadece kendi çıkarları için didindi durdu diyorsun ki ben de başından beri aynı görüşteyim. Camianızın amacı temiz futbol filan değil, herkes gibi çıkarları gözetmek. Yanlış anlaşılma olmasın bu herkes için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Durus farkimiz hic olmadi. Biz bastan beri verilecek cezalarla ilgilenmedik, avrupaya gitmekti amacimiz. Baskanimizda bu dogrultuda konustu hep. Eger demiroren de gercekte hak eden takimimiz avrupaya gidecek dediyse desteklemekte pek sakinca gormuyorum.

Bu sözlerle Galatasaray sadece kendi çıkarları için didindi durdu diyorsun ki ben de başından beri aynı görüşteyim. Camianızın amacı temiz futbol filan değil, herkes gibi çıkarları gözetmek. Yanlış anlaşılma olmasın bu herkes için geçerli.

Temiz futbol, pis, bir o kadarda güçlü insanların elinde olduğu, bu insanların arkasında da büyük bir çoğunluk olduğu sürece bunun önüne geçmenin imkanı yok. Varımızı yoğumuzu versek, bugün Demirören'in başa gelmesini engelleyemeyiz.

Ünal Aysal'ın, sürecin başından beri naçizhane tavsiyeleri, çeşitli telkinleri, bu sürecin sağlıklı ve hasarsız atlatılması için yeterli bir çaba olmamış mıdır ? Söz konusu, davada adı geçmeyen bir kulübün haklarının gözetilmesidir ve bu asla bencillik olarak görülmemelidir.

Ben kulübümüzün sürecin başlarında eyyamcılık yapmak yerine, doğru adımlar atıp, gerekli yaptırımlar için üzerine düşeni gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Kaçınılmaz sonu ve sonucu gördükten sonrada, kendi çıkarlarını gözetme vaktini, çok doğru bir zamanlamayla hayata geçirdiği düşüncesindeyim.

• Yıldırım demirören bundan sonraki hedefinin sırasıyla Fenerbahçe ve Galatasarayda başkan olarak üç büyüklerde başkanlık yaşayan ilk kişi olarak tarihe geçmek olduğunu söyledi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.