Şimdi Ara

AT YARIŞI SİMULASYONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne beygiri ne atı yaw sen git bi hipodroma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

BİLEN VARMI BEYLER BÖYLE DANDİK Bİ AT ALIYON YARIŞLARA SOKUYON SORNA PARA KAZANINCA REKLAMINI YAPIYON NALLARINI YENİLİYON OTURDUĞUMUZ YERİ YENİLİYON SONRA VİTAMİN ALIP DAHA HIZLI KOŞMASINI SAĞLIYON FALAN AVRMI BÖYLE BİR OYUN ARKADAŞLAR NEED FOR SPEED MW IN HORSE VERSİYONU GİBİ DÜŞÜNÜN

varda şimdi aklıma gelmiyo
  • Gallop Racer 2

Şu ana kadar hatırlayamadığım kadar fazla yarış oyunu oynadım. Fakat bir at yarışı oyununu ilk defa oynuyorum. Piyasada bulunan otomobil, motorsiklet yarışı oyunlarından sıkıldığım bir dönemde Gallop Racer II karşıma çıktı ve beni sıkı sıkı kendine bağladı. Küçüklüğümden beri merak ettiğim at yarışı dünyasıyla bu oyun sayesinde tanışabilecektim. Ben de bu fırsatı kaçırmadım tabii.

Oyunu ilk olarak açtığınızda çok basit bir menü ile karşılaşıyorsunuz. Ayarlar menüsü oldukça detaylı oluşturulmuş. Fakat at yarışı hakkında bilgileri benim gibi "Küheylan, dört boy farkla birinci!" düzeyinde olanlar için seçenekleri anlamak biraz zor oluyor. Oyunun bir antrenman bölümü mevcut. Fakat bu bölümün size ek olarak kattığı hiçbir yeni fikir yok, tek yarışlık bir oyuna benzetilebilir. Oyuna kariyer veya hızlı yarış seçeneklerinden biriyle başlıyorsunuz. Daha çok kariyer modunu oynamayı tercih edeceğinizden ben bu seçenekten daha fazla bahsetmeyi düşünüyorum.

Kariyer modunu açtığınızda ilk yarışınızı yapana kadar çok fazla ayar yapmak gerekiyor. Yalnız bu bölümde giysinizi tasarladığınız için sıkılmıyor, hatta bir hayli eğleniyorsunuz. Oyunu diğer benzerlerinden ayıran bir pozitif özelliği de cinsiyet seçme hakkınızın olması. Bu özelliğe en popüler oyunlarda bile nadiren rastlıyoruz. Giysi ve cinsiyet seçiminden sonra ana menü açılıyor. Ana menüde ilk yapmanız gereken doğal olarak bir at satın almak. Tüm paranızla tek bir at satın almak yerine bir kaç tane ucuz ama kaliteli at almak oyun içinde size avantaj sağlıyor. Kaliteli attan kastettiğim dayanıklılığı yüksek olan, hafif olan ve sprinti oyunun son 1/4'ünde olan atlar. Bu tür atlar hem yarış boyu iyi mücadele ediyor, hem de yarış sonunda atak yapabiliyor

ALINTIDIRR!!! GUGILA GALLOP RACER YAZIN

• PS2 de oyanmıştım Gallop Racer ı zaten at yarışları delisi oldugum için bayaa sarmıştı..Arkadaşla pcde de aradık bikaç oyun bulmuştuk ama hepsi birbirinden dandikti
  • bi de şimdi ona erman hoca ile rıdvan dilmen yorum yaparsa tadından yenmez
  • seabiscuit gibi atı bulmak zor bu devirde
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

PS2 de oyanmıştım Gallop Racer ı zaten at yarışları delisi oldugum için bayaa sarmıştı..Arkadaşla pcde de aradık bikaç oyun bulmuştuk ama hepsi birbirinden dandikti

Ps 2'ye Gallop Racer'i çıkarmışlar demekki bunu öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Playstation 1 de Gallop Racer vardı çok süperdi.

• gallop racer 2006 çıktı ps2 ye.ben oynamadım ama 2001 i oynamıştım dandik gelmişti bana.Ps 1 deki süperdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

PS2 de oyanmıştım Gallop Racer ı zaten at yarışları delisi oldugum için bayaa sarmıştı..Arkadaşla pcde de aradık bikaç oyun bulmuştuk ama hepsi birbirinden dandikti

Ps 2'ye Gallop Racer'i çıkarmışlar demekki bunu öğrendiğim iyi oldu

walla ben ilk Gallop Racer2002 oynamıştım ps2 de... soraki GR2ydi galiba hatırlamıyorum ama gerçekteki gibi atlara özellik katmışlar...Kimi yanına at gelince pısıyor kimi mücadele ediyor vs... güzeldi

Bide Eshquia wardı yanına at gelmeden koşmazdı noldu duruyomu acaba

• p2 de benim oynadıım gallop racer 2003 2004 2006 serileri var elimde hepside birbirinden güzel.ayrıca yine ps2 için g1 jockey seriside mevcut.
  • ya beyeler bende playstatıon 1 vardı gallop racer oynuodum hep cok güzeli şimdi bende bilgisayar var bilgisayarada almak istiorm ama bulamadım bilgisayar için gallop racer varmı ? yoksa onun gibi önerebileceginiz bi oyun varmı ??
  • www.gtaturk.com gta sa daki at yarışı bayisini değiştirip, tjk kuruyo bakın daha neler neler var
    http://gtaturk.com/forum/index.php?topic=1087.0
  • http://enjoyable-horse-race.freeonlinegames.com/
    bu sitede flash var save de yapabiliyorsunuz.
  • PC de bole bir oyun yok ama ps2 de bilmiyorum olsa çok komik olurdu
  • winriverwin,
    galop racer 3 vardı playstation 1 'de. Onun aynısının Ps2 sürümü var mı? Birde bende gallop racer 2006 var. 2001, 2003 ve 2004 u nereden bulabilirim. internetten indiremedim.
  • Hile yapınca noluyor ?

Doping falan mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.