Şimdi Ara

Asus Zephyrus g16 Ekranda karelenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı 2024ün başında aldım 3-4 kullandıktan sonra ekranın sağ tarafında görüntü bozulması oluyor saniyelik. Bazen gün içerisinde hiç yapmıyor bazen dakikada 3-4 kere yapıyor. Servise verdim bilgisayarı haliyle sürekli yapmadığı için "TARAYICILARIN DONANIM GRAFİK HIZLANDIRMA AYARI KAPATILARAK TEST EDİLMİŞ VE ARIZAYA RASTLANMAMIŞTIR" diye söylenerek geri verildi. Ancak sorunum hala devam ediyor. Formatta attım ama sonuç alamadım. Driverlarımın tamamı güncel ve hepsini silip tekrar yükledim. Fikri bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum gerçekten fazlasıyla sinir yıpratıcı.

• Harici monitöre bağlayıp deneyin; sorun yoksa ekran kartı temizdir. Tek ihtimal panelde sıkıntı vardır.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

hocam nvidia denetim masasından dahili ekranı harici ekran kartı ile çalıştır dedim. sorunum düzeldi sonra tekrar intel üzerinden görüntü almaya başladığımda karelenme başladı. Bu haliyle de şarjı çok az gidiyor. Bir fikriniz var mı sorun ne olabilir

• Dahili grafiğin sürücüsünü İntel sitesinden indirip; yükleyip tekrar deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.