Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 için çerçevesiz tasarımlı yeni bir poster paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus’un yeni amiral gemisi Zenfone 6’nın tanıtılmasına iki hafta kaldı. Haliyle cihaz hakkında birtakım bilgiler almaya başlıyoruz. Bunlardan biri, Asus’un resmi Twitter hesabında paylaştığı yeni poster. Posterde Zenfone 6 modeli çerçevesiz ve çentiksiz yapısıyla dikkat çekiyor.

    Çift kızaklı yapı olabilir


    Asus tarafından geçtiğimiz ay oldukça ilginç bir tasarım sızıntısı ortaya çıkmıştı. Sızıntıya göre Zenfone 5 tasarım ekibi çift kızaklı yapıya sahip bir model üzerinde çalışmalar yapıyor. Aşağı kaydırdığınızda çift ön kamera ve LED ışıklar, yukarı kaydırdığınızda ise hoparlör ve arka kamera kontrolünde kullanılabilecek bazı işlevsellikler kendini gösteriyor. Bu tasarım anlayışının benzerlerini eski telefonlardan hatırlayanlarınız olacaktır. Görünen o ki Asus çift yönlü kızağı günümüze uyarlamaya hazırlanıyor.



    Bu noktada çift kızaklı yapının konsept tasarım olduğunun tekrar altını çizelim. Ancak çift kızaklı yapı olmasa bile çerçevesiz ve çentiksiz tasarım dolayısıyla açılır kapanır ön kamera mekanizması kullanılabilir. Kısacası kesin bir şey söylemek şu an için mümkün değil.


    Ayrıca Bkz.LG V50 ThinQ 5G, 10 Mayıs’ta satışa sunulacak

    Daha önceki sızıntılarda Asus Zenfone 6’nın Snapdragon 855 yonga seti, 48 MP arka kamera, 18W hızlı şarj, Full HD+ ekran, 6 GB RAM ve 128 GB depolama gibi özellikleri görülmüştü. Cihaz hakkında tüm detayları ve fiyat etiketini 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek etkinlikte öğreneceğiz.








  • Her seride Asus'un fiyatlarinin arttigini gozoune alirsak bunun fiyati Huawei Mate 30 Pro'yu da gecebilir.

  • Her serisinde 2-3 tane kronik sorunu olan Asus mu? kalsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahmetsad A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, muhalefet olma adına değilde bilgilenme adına soruyorum. Hangi modellerinde kronik sorunlar vardı?
    Çünkü Türkiye'de kronik sorun deyince akla LG gelir.
  • Çentik altta olabilir karartılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensi

    Her seride Asus'un fiyatlarinin arttigini gozoune alirsak bunun fiyati Huawei Mate 30 Pro'yu da gecebilir.
    En f/p telefonları benimde 4.5 yıl kullandığım ilk seri zenfone 5 6 modelleriydi.Ondan sonra marka stratejisi olarak hep fiyatları arttırdı.Tasarım ve donanımıda arttırdı bununla beraber.Ülkemiz fiyatlarıyla kıyaslamak doğru olmaz ama global de p30 la benzer fiyata iyi bir tasarımla çıkarsa daha çok bile satabilir.Huawei nin avrupa ile amerika da ne olacağı belli değil.İngiltere'de bakanıda şutladılar 5g skandalında geçenlerde
  • iPhone X katili Zenfone 5Z vardı bir ara 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakart arızası çıkaran modellerden sonra, çokta tercih edilecek modeller değil.

  • 6/128 olan en düşük modeli 646 dolarmış. O fiyata bu ülkede satmaz.

  • 5 yıldır Zenfone 6 kullanıyorum ve çok memnunum, en ufak bir sorun yaşamadım. Telefon alma niyetine girmişken haberi gördüm ve 16 Mayısı beklemeye karar verdim. Umarım çok uçuk fiyattan satışa sunulmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    5 yıldır Zenfone 6 kullanıyorum ve çok memnunum, en ufak bir sorun yaşamadım. Telefon alma niyetine girmişken haberi gördüm ve 16 Mayısı beklemeye karar verdim. Umarım çok uçuk fiyattan satışa sunulmaz.
    telefon fiyatları çok uçuk değilde bizdeki vergiler ve kurlar çok uçuk,yoksa adamlar birim olarak 50-100 usd farklarla ürün çıkarıyorlar,yani yabancı ülkerdeki biri bizim paramızla 500.-tl değilde 600.-tl ödüyor,bizim gibi zengin yaşayıp fakir kazanan ülkeler için çok büyük paralar bunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.